Tai cia istvirkimas???
Nesmirdi pas maniske. O jau zmoniu burnis tai labai daznai bloga kvapa turi, net jaunu.
Mano vaikai uzaugo su sunimis buciuodamiesi, nui kirminu profilaktiskai gaudavo porakart metuose.
Kam to suns, jei jis nei taves lyztelet negali, nei tu jam galvytes pabuciuot? Tada tik prie budos.
Man tai patinka kai katukas laižo rankas,ar kaklą,ar smakrą.nu tik lūpas nelabai (bet jei lyžteli,tai jau nepuolu praustis),maža ką,bet tas liežuvėlis toks švelniai šiurkštus,tai aš jaučiu malonum, kaip koks masažiukas.
Tai cia istvirkimas???
Na tas Lavinax pasakymas, kad zmones sekso metu bjauresniais dalykais uzsiima, nei tas suns lyztelejimas ![]()
Nesmirdi pas maniske. O jau zmoniu burnis tai labai daznai bloga kvapa turi, net jaunu.
Bet aš pvz ir nesibuciuoju su žmonėmis kurie man smirda 😂
Mano vaikai uzaugo su sunimis buciuodamiesi, nui kirminu profilaktiskai gaudavo porakart metuose.
Kam to suns, jei jis nei taves lyztelet negali, nei tu jam galvytes pabuciuot? Tada tik prie budos.
Tai gali, rašiau gi, rankas kojas palaizo . Bet ne veidą. O šuo tik dėl laužymo reikalingas? Kitaip su juo bendraut ir juo džiaugtis neįmanoma, tik bučiuojantis ir laizant?
kristij, 02 Rgs 2020 - 22:12, parašė: Na tas Lavinax pasakymas, kad zmones sekso metu bjauresniais dalykais uzsiima, nei tas suns lyztelejimasBet iš tikrųjų neapsiriboja lyžtelėjimu per veidą😁 Na,bet mes vienos rūšies esam.Žmonės.😁 Bet ligų galim prisigaudyt rimtesnių nei augintinio pameilikavimai. O rimtai,kuo gali apkrėst naminis ,kambarinis gyvūnėlis?kirminais?nu aš dar nesiskundžiu.🤣
GAILE*, 02 Rgs 2020 - 22:25, parašė: Katės pvz gali toksokarom apkrėsti. Grybelių. Toksoplazmom.Gali.bet niekad nepasitaikė,kiek aš gyvenime esu priminkius ir prisilaižius su katėm,tai be skaičiaus .
Gali.bet niekad nepasitaikė,kiek aš gyvenime esu priminkius ir prisilaižius su katėm,tai be skaičiaus .
Mano mazius buvo užsikrėtęs Grybeliu mikrosporium nuo katino. Pas tėvą būdamas, muegodavo su juo naktį. Bet ten tas katinas nors ir naminis, eina į kiemą.
Gydem kelis mėnesius, lb bjaurus dalykas, kasdien po kelis kartus tept reikėjo pažeisdamas vietas, pastoviai dezinfekuot patalyne, rūbus. Po kiek laiko nuo jo užsikrėtė ir vyresnelis 😱. Nu žodžiu vargom stipriai. Nebemiega su Katem ten dabar 🤣.
Tai kas čia per liga?
Eina po kiemą pasivaikščiot.