Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai nieks neprievartautų.tiesiog jis norėtų vaikų.aųlš pvz nežinaų.turbūt pasirašyčiau,nes prarast kokį ten gerą ir fainą,tai ,o gal kito  neatsirastų tokio.

Prarast gali ir pagimdžius žinok. Net ir 5 vaikus. Ir tada augint juos viena pati. Mano nuostata yra gimdyt tiek, kiek pati nori ir gali užauginti jeigu kas. Tai va, galiu 2. Ir tai nelengva. 3 jau man asmeniškai per sunku 

Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 18:20, parašė: Prarast gali ir pagimdžius žinok. Net ir 5 vaikus. Ir tada augint juos viena pati. Mano nuostata yra gimdyt tiek, kiek pati nori ir gali užauginti jeigu kas. Tai va, galiu 2. Ir tai nelengva. 3 jau man asmeniškai per sunku
Ne tame esmė. Jis ir geras ir ištikimas ir ,tik nori 1vaiko,nes pats neturi.bet myli tave..tai 2.tas gi užaugo,dabar tik vėl būtų 2.
Atsakyti

GAILE*, 08 Rgs 2020 - 18:10, parašė: Ir pyst lieki 1 su 4 vaikais. Nes tavo svajonė pabėgo pvz.
Tqi mes kalbam ne apie pabėgtų ,nepabėgtų, bet ką.galima padaryt dėl.kito,kiek galima aukotis,kiek svarbu kito norai ir troškimai.Mylimo žmogaus.
Atsakyti

Ne tame esmė. Jis ir geras ir ištikimas ir ,tik nori 1vaiko,nes pats neturi.bet myli tave..tai 2.tas gi užaugo,dabar tik vėl būtų 2.
O tu manai diedams ant kaktos parašyta kad jis geras ar ištikimas bus visą gyvenimą? 🤣 exas žinok man lb geras atrodė  kokius 5 metus. Nu auksas tiesiog, meilė begalinė. 

Vaikų gimdau tiek kiek noriu ir galiu užaugint pati. Ir viskas. Čia mano asmenine taisyklė, kurios joks vyras nepakeistų. Nes aš pirmiausia savęs ir savo norų žiūriu, o ne vyro. Rimtai taip sunku suprasti? Turbūt baisi egoiste atrodau, bet taip jau yra

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 08 rugsėjo 2020 - 17:39

Tqi mes kalbam ne apie pabėgtų ,nepabėgtų, bet ką.galima padaryt dėl.kito,kiek galima aukotis,kiek svarbu kito norai ir troškimai.Mylimo žmogaus.

Matyt man vaikų gimdymas yra virš to aukojimosi ribos. Todėl tiesiog nesusikurtų net santykiai turbūt su tokiu vyru, kuris nori kitko.  Gi žmonės susitinka, pažindinasi ir pasąmonėj filtruoja - tinkamas ar ne. Ne su bet kuo gi zenijasi. neatsiranda gi ta meilė iš niekur, ji kyla iš bendrumo kažkokio, bendrų tikslų, norų, supratimo apie gyvenimą ir tt. Arba nekyla, romanas baigiasi nesutapys tikslams ir vertybėms 

Atsakyti

Man atrodo, kad tu butum gimdzius, Gaile. Kadangi lyg norejo, bet ne mirtinai, tai ir negimdei. 

Atsakyti

Man atrodo, kad tu butum gimdzius, Gaile. Kadangi lyg norejo, bet ne mirtinai, tai ir negimdei. 

Tikrai žinau kad ne. Tu neįsivaizduoji ką reiškia prie vaiko reanimacijoje budėti kas kelis mėn, kai namie kitas dar mažas nežinia ką veikia. Aš tiesiog supratau kad ne mano jėgoms tokie išgyvenimai. Ir pati savo noru tikrai nerizikuociau juos patirt vėl 

Atsakyti

Tai ar kiekvienas vaikas jau toks ligonis būtinai turi būt. Nu tai įsivaizduok viskas tinka,žinai,kad nesimėto tokie vyrai .ten gražus,gerai uždirbantis irtt.tik vienas dalykas _vaikas.nu vat tiesiog suvoki,kad tokio varianto daugiau nepasitaikys.nu ir tavo vaikus padėtų augint ir paremtų ir tt.nu vat va toks.

Jšk nestovėtų eilė tokių.🤣

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 18:05

Tai ar kiekvienas vaikas jau toks ligonis būtinai turi būt. Nu tai įsivaizduok viskas tinka,žinai,kad nesimėto tokie vyrai .ten gražus,gerai uždirbantis irtt.tik vienas dalykas _vaikas.nu vat tiesiog suvoki,kad tokio varianto daugiau nepasitaikys.nu ir tavo vaikus padėtų augint ir paremtų ir tt.nu vat va toks.
Jo, vaikas dar didesnis ligonis gali būt. Gali is vis neįgalus gimt. Ir ką tas vyras tokiu atveju gali pakeist? Ką padės jo gerumas, parama? Nieko. Taip realiai žiūrint. Tu vaikus matai kaip dovaną vyrui. Aš juos matau kaip atsakomybe sau pirmiausia. Ir aš savęs klausiu - ar esu pasirengus tokiai savanoriškai atsakomybei. Nu ne, nesu. Ir jei vyras to nesuvokia, tai gal mums tiesiog nepakeliui. Ir jis tiesiog nėra toks, kurio man reikia. O aš tada nesu ta, kurios jam reikia. Kam save prievartaut? Nu kam bandyt būt tuo, kuo nesi?

Vat db tavo tobulas vyras tau sakytų, kad jam mirtinai reikia jog tu 3 k dienoj maistą gamintum naminį. Visą gyvenimą. Tokia nedidelė auka. O juk nenorėtum. Tai va vaikai kur kas rimtesnis sprendimas ir didesnė auka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 08 rugsėjo 2020 - 18:11

Nu vaikas tai ne gaminimas.Žmonės nori turėt vaikų.tai instinktas,jei tikrai žmogus patikimas(nu čia,o gal ne ,o gal mirs,o gal sublogės o  gal vaikas daunas gims,tai  visko nenuspėsi,tada iš vis nei vieno nebūčiau turėjus,nes bet kas galėjo ar dar gali atsitikti) Ir mes kalbam ne apie 5,o apie 1 Va pvz Mona nenorėjo iš vis ,gimdė dėl vyro.reiškia aukojosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 rugsėjo 2020 - 18:18

Nu vaikas tai ne gaminimas.Žmonės nori turėt vaikų.tai instinktas,jei tikrai žmogus patikimas(nu čia,o gal ne ,o gal mirs,o gal sublogės o  gal vaikas daunas gims,tai  visko nenuspėsi,tada iš vis nei vieno nebūčiau turėjus,nes bet kas galėjo ar dar gali atsitikti) Ir mes kalbam ne apie 5,o apie 1 Va pvz Mona nenorėjo iš vis ,gimdė dėl vyro.reiškia aukojosi.
Tai jei neturėčiau, veiktų tas instinktas, aišku norėčiau. Ir po pirmo norėjau antro labai. Kelis metus vyrą net įkalbinėjau 😀. Tai va patenkinau savo instinktus pilnai. Ir nenoriu daugiau . Ar pas tave begaliniai tie instinktai? 

Tu iš pradžių klausei, tipo dėl vyro ar aukociausi ir gimdyciau 3 vaiką. Ne 1 ir ne 2. Nu va o tu ar aukotumeis ir gamintum 3 k dienoj visą gyvenimą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 08 rugsėjo 2020 - 18:26

Nesajau,kad tavo požiūris kažkoks blogas.šiaip įdomu.

Atsakyti