Tai ar kiekvienas vaikas jau toks ligonis būtinai turi būt. Nu tai įsivaizduok viskas tinka,žinai,kad nesimėto tokie vyrai .ten gražus,gerai uždirbantis irtt.tik vienas dalykas _vaikas.nu vat tiesiog suvoki,kad tokio varianto daugiau nepasitaikys.nu ir tavo vaikus padėtų augint ir paremtų ir tt.nu vat va toks.
Jo, vaikas dar didesnis ligonis gali būt. Gali is vis neįgalus gimt. Ir ką tas vyras tokiu atveju gali pakeist? Ką padės jo gerumas, parama? Nieko. Taip realiai žiūrint. Tu vaikus matai kaip dovaną vyrui. Aš juos matau kaip atsakomybe sau pirmiausia. Ir aš savęs klausiu - ar esu pasirengus tokiai savanoriškai atsakomybei. Nu ne, nesu. Ir jei vyras to nesuvokia, tai gal mums tiesiog nepakeliui. Ir jis tiesiog nėra toks, kurio man reikia. O aš tada nesu ta, kurios jam reikia. Kam save prievartaut? Nu kam bandyt būt tuo, kuo nesi?
Vat db tavo tobulas vyras tau sakytų, kad jam mirtinai reikia jog tu 3 k dienoj maistą gamintum naminį. Visą gyvenimą. Tokia nedidelė auka. O juk nenorėtum. Tai va vaikai kur kas rimtesnis sprendimas ir didesnė auka.