Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Laimingi? .septyniololikmetė laimi lnga su pagyvenusiu diedu.ji dar vaikas,net įvertint to negali. Žodžiu tik tikiuosi,kad mano dukro ne visiškos debilės.

Vat gali tik tikėtis kad teisingai suformuos vaikystėj ir pasitikėti jų protu.

O žinok laisvai gali būt laiminga keletą metų. Kol aistra nuslugs ir pamatys interesų skirtuma. O ir šiaip gali ilgai ir laimingai but. Visaip būna, kad ir kaip tėvai nenori 

17mete tikrai nebe vaikas. Realiai nieko ji nuo 18metes nebesiskiria 

Atsakyti

GAILE*, 09 Rgs 2020 - 22:03, parašė: Iki 16 gali nubausti tik. Po 16 - ne, jei abu laisva valia be prievartos. Tu tiesiog paskaityk baudžiamaji kodeksą. Ir kita pusė pažiūrėk- nu kas tau geriau butu - santykiu su dukra praradimas (ko pasekoje ji net jei bus blogai su tuo diedu, is principo tai nieko nesakys ir negrįš nes geda), ar pakentėti kelis metus, stebėti iš arti, vis kalbėtis, įkalbinėti ir matyti kada pas juos bus krizė. Vistiek juk vieną dieną ji ateis, nedidelė tikimybė jog jai visą gyvenimą nenusibos toks vyras. Arba ji jam nenusibos ( tada galėsi tu ją guost, kai priešingu atveju iš vis nežinia ant ko užšokti gali nuo tokio bėgdama) Aš suprantu kad emocijas sunku tramdyti. Bet gi atsimink save tokio amžiaus. Ką galėjo prievarta tėvai padaryt tau? Ogi nieko
Nu man 30metis šlykštus senis buvo,jau nekalbant apie tokį. Aš tai kaip aš,vyras tiesiog pro duris neįleistų,jis turi savo principus ir žinau,kad taip ir būtų.
Atsakyti

Nu man 30metis šlykštus senis buvo,jau nekalbant apie tokį. Aš tai kaip aš,vyras tiesiog pro duris neįleistų,jis turi savo principus ir žinau,kad taip ir būtų.

O kitoms patinka kaip tik vyresni. Ypač jei tėvo nebuvo. Arba atvirkščiai - jis lb imponavo.

Nu ir atsisakytum dukros dėl vyro principų?

Atsakyti

GAILE*, 09 Rgs 2020 - 22:05, parašė: Vat gali tik tikėtis kad teisingai suformuos vaikystėj ir pasitikėti jų protu. O žinok laisvai gali būt laiminga keletą metų. Kol aistra nuslugs ir pamatys interesų skirtuma. O ir šiaip gali ilgai ir laimingai but. Visaip būna, kad ir kaip tėvai nenori 17mete tikrai nebe vaikas. Realiai nieko ji nuo 18metes nebesiskiria
Vat nuėjau ir paklausiau,sakė čia baisu.Mikutavičiui maždaug 100metų. O aš nematau,man atrodo jis jaunas ir gražus.😁 Vaikai tos septyniolikmetės,vaikų vaikai,nes pati buvau.visiškai nesuptantu kaip aš galėjau taip elgtis ar taip galvot.du skirtingi žmonės.
Atsakyti

GAILE*, 09 Rgs 2020 - 22:08, parašė: O kitoms patinka kaip tik vyresni. Ypač jei tėvo nebuvo. Arba atvirkščiai - jis lb imponavo. Nu ir atsisakytum dukros dėl vyro principų?
Nu tau tai patinka(nu jei man dabar 60m,gi diedukas).bet čia ne šiaip vyresnis,čia iš vis patologija. nežinau kaip būtų,vemčiau pamačius.
Atsakyti

Turiu 17metę.vaikas ji.tikrai vaikas

Atsakyti

Laimingi? .septyniololikmetė laimi lnga su pagyvenusiu diedu.ji dar vaikas,net įvertint to negali. Žodžiu tik tikiuosi,kad mano dukro ne visiškos debilės.

Su tuo 30 m skirtumu tai labai žiauru.... 

Atsakyti

Žodžiu net smegenis užspaudė muo minties,einu miegot.

Atsakyti

Nu tau tai patinka(nu jei man dabar 60m,gi diedukas).bet čia ne šiaip vyresnis,čia iš vis patologija. nežinau kaip būtų,vemčiau pamačius.

Man ne 17 buvo, o 32. Ir skirtumas ne 30 m o 16. Taip kad netapatu. Ir šiaip man nei vyresni nei jaunesni, nei bendraamžiai vyrai visi is eilės vien dėl amžiaus nepatinka. Konkretus žmogus patinka arba ne. Ne pagal amžių renkuosi. Čia ne lemiamas kriterijus šiaip jau. Ypač jei esi subrendusi.

Nu OK vemtum pamačius ir išsižadėtum dukros? Nes vyras kaip suprantu išsižadėtu. Tai ir paklustum ko principams?

Atsakyti

Tai ir pas mus tas pats.mano anyta juokinga moteris,šypsosi į akis,o nusisukus pletkavoja.intemora tą,intemora aną(nu aišku ką,negrybauju,neuogauju,dėjus ant daržų ir uogienių) N)Bet viskas normaliai,man irgi papletkavoja(va,Tomukas broliukas galėjo geresnę susirast,šita sena,negraži,senmergė🙈) Ir taip ratu.😁 Bet šiaip tai gerietė tokia,verda tas uogienes,vaikus mano myli.nes jos svajonė buvo turėt dukrą.

Jo, manoji irgi labai mergaitės norėjo. Tai pagimdžiau jai dvi. Turi, džiaugiasi, susiskambina jos 😊

Atsakyti

Turiu 17metę.vaikas ji.tikrai vaikas

Su kuo lyginti. Su 30 mete lyginant vaikas. Su 18mete lyginant - nesiskiria. Tik pastaroji oficialiai suaugusi. O realybėj gi nieks nesikeičia taip greit.

Kažkaip lb greit pamiršai savo jaunystę ir kokio požiūrio norėjai iš tėvų 😀

Atsakyti

Jo, manoji irgi labai mergaitės norėjo. Tai pagimdžiau jai dvi. Turi, džiaugiasi, susiskambina jos 😊

Man kadangi jau gresia anūkai, tai vis irgi pamastau kad mergaitė faina būtų 😀. Bet kaži kiek ją man duotų pasidžiaugti 🤣

Atsakyti