Nu ka reiskia nelegalu? Draugaut nelegalu? Tu cia rimtai? Nelegalu mazameciams, o ne nepilnameciams.
Tai kodel, kai pastoja 17 mete, ar 16 mete, duoda leidima tuoktis, o nesodina vyro i cype?
Aš irgi manau, kad nieko nepadarytume. Šlykštu būtų žiauriai, bet dukrą prarasti bijočiau.
Mūsu su MB santuokai irgi labai prieštaravo. MB tėvai nenorėjo manęs. Atkalbinėjo jį visi. Ir nieko nepadarė. Apsiženyjom ir pasiuskit. Ir kitais metais, jei viskas ok, bus santuokos 20-metis. MB tėvams kažkada pasakė - myliu, mama, tave, myliu tėti tave, bet žmona man pirmoj vietoj ir baigiat. Tai jau vedę buvom gaal... aaaa, tik ciūcę buvom pirkę, tai prieš 5 metus dar jie ten aiškinosi kažką. Žodžiu, nieko tėvai padaryt negali. Ir aš negalėsiu. Reikia tik džiaugtis, jei vaikai laimingi.
Nu ka reiskia nelegalu? Draugaut nelegalu? Tu cia rimtai? Nelegalu mazameciams, o ne nepilnameciams.
Taip, yra skirtumas, kur vaikas IKI 14, ir kur vaikui JAU 14 ir, kai vaikui jau 16 ir daugiau vėl kitaip.
Aš irgi manau, kad nieko nepadarytume. Šlykštu būtų žiauriai, bet dukrą prarasti bijočiau.
Mūsu su MB santuokai irgi labai prieštaravo. MB tėvai nenorėjo manęs. Atkalbinėjo jį visi. Ir nieko nepadarė. Apsiženyjom ir pasiuskit. Ir kitais metais, jei viskas ok, bus santuokos 20-metis. MB tėvams kažkada pasakė - myliu, mama, tave, myliu tėti tave, bet žmona man pirmoj vietoj ir baigiat. Tai jau vedę buvom gaal... aaaa, tik ciūcę buvom pirkę, tai prieš 5 metus dar jie ten aiškinosi kažką. Žodžiu, nieko tėvai padaryt negali. Ir aš negalėsiu. Reikia tik džiaugtis, jei vaikai laimingi.
O kodel jie taves taip nenorejo?
Man pirmas dukros vaikinas irgi nepatiko, o ji nuo 18 isejo su juo gyvent. Nu ir ka, ir turejau tai toleruot.
O kodel jie taves taip nenorejo?
Man pirmas dukros vaikinas irgi nepatiko, o ji nuo 18 isejo su juo gyvent. Nu ir ka, ir turejau tai toleruot.
Labai sunku pasakyti. Nepatikau iš išvaizdos, nepatikau iš charakterio - tėvas įvardino kaip per daug savarankišką. Niekaip palei šiol nesuprantu, kodėl tai minusas.... Tiesiog tėvams nesuėjo laukai su manim. Man tai viskas ok.
Pamenu vasarą apsiženijom ir rudenį buvo anytos 50. Suvažiavo visi anytos ir uošvio broliai sesės. Pagėrė jie ten ir vienas brolis sako, na, sese, ką tu apie tą Fėją šneki, taigi normali mergaitė. Aš žado netekau, mano veido išraiška maždaug .... žodžiu... Anyta tik ša ša, nekalbėkim. Suvaidinau, kad negirdėjau... Tai čia toks pirmasis atvejis.
Nu ir per 20 metų ( nes draugavom metus su virš ) visokių dalykų būta. Jau vaikas gimęs buvo (po 5 metų santuokoj) prisiminė ir išsibarė, kad per vestuves savo aš kažką netaip padariau, pasakiau, pasielgiau... oj, kiek visko, tai... Aš dabar jau koks geras penkmetis nuvarau su šampu, su anyta išgeriam jį, aš kaip svečias atbūnu. Nieko nesakau, nieko nepasakoju. Nieko pati per daug neklausiu. Išklausau, ką man papasakoja ir varau namo 😄 Suprantu, kad aš ne dolcas, visiems negaliu patikti. Mes skirtingai augę, skirtingai auklėti, mes svetimi žmonės.
*** Sėlija, 09 Rgs 2020 - 19:55, parašė: Tai kodel, kai pastoja 17 mete, ar 16 mete, duoda leidima tuoktis, o nesodina vyro i cype?
Fėja*, 09 Rgs 2020 - 19:59, parašė: Taip, yra skirtumas, kur vaikas IKI 14, ir kur vaikui JAU 14 ir, kai vaikui jau 16 ir daugiau vėl kitaip.O kodėl.pilna straipsnių kaip gauna bent jau lygtinai,jei nepilnametė pastoja,nuo pilnanečio.tik tuo užsiimt reikia.
Fėja*, 09 Rgs 2020 - 19:56, parašė: Aš irgi manau, kad nieko nepadarytume. Šlykštu būtų žiauriai, bet dukrą prarasti bijočiau. Mūsu su MB santuokai irgi labai prieštaravo. MB tėvai nenorėjo manęs. Atkalbinėjo jį visi. Ir nieko nepadarė. Apsiženyjom ir pasiuskit. Ir kitais metais, jei viskas ok, bus santuokos 20-metis. MB tėvams kažkada pasakė - myliu, mama, tave, myliu tėti tave, bet žmona man pirmoj vietoj ir baigiat. Tai jau vedę buvom gaal... aaaa, tik ciūcę buvom pirkę, tai prieš 5 metus dar jie ten aiškinosi kažką. Žodžiu, nieko tėvai padaryt negali. Ir aš negalėsiu. Reikia tik džiaugtis, jei vaikai laimingi.Laimingi? .septyniololikmetė laimi lnga su pagyvenusiu diedu.ji dar vaikas,net įvertint to negali. Žodžiu tik tikiuosi,kad mano dukro ne visiškos debilės.
O kodėl.pilna straipsnių kaip gauna bent jau lygtinai,jei nepilnametė pastoja,nuo pilnanečio.tik tuo užsiimt reikia.
Iki 16 gali nubausti tik. Po 16 - ne, jei abu laisva valia be prievartos. Tu tiesiog paskaityk baudžiamaji kodeksą.
Ir kita pusė pažiūrėk- nu kas tau geriau butu - santykiu su dukra praradimas (ko pasekoje ji net jei bus blogai su tuo diedu, is principo tai nieko nesakys ir negrįš nes geda), ar pakentėti kelis metus, stebėti iš arti, vis kalbėtis, įkalbinėti ir matyti kada pas juos bus krizė. Vistiek juk vieną dieną ji ateis, nedidelė tikimybė jog jai visą gyvenimą nenusibos toks vyras. Arba ji jam nenusibos ( tada galėsi tu ją guost, kai priešingu atveju iš vis nežinia ant ko užšokti gali nuo tokio bėgdama)
Aš suprantu kad emocijas sunku tramdyti. Bet gi atsimink save tokio amžiaus. Ką galėjo prievarta tėvai padaryt tau? Ogi nieko
Fėja*, 09 Rgs 2020 - 21:37, parašė: Pamenu vasarą apsiženijom ir rudenį buvo anytos 50. Suvažiavo visi anytos ir uošvio broliai sesės. Pagėrė jie ten ir vienas brolis sako, na, sese, ką tu apie tą Fėją šneki, taigi normali mergaitė. Aš žado netekau, mano veido išraiška maždaug .... žodžiu... Anyta tik ša ša, nekalbėkim. Suvaidinau, kad negirdėjau... Tai čia toks pirmasis atvejis. Nu ir per 20 metų ( nes draugavom metus su virš ) visokių dalykų būta. Jau vaikas gimęs buvo (po 5 metų santuokoj) prisiminė ir išsibarė, kad per vestuves savo aš kažką netaip padariau, pasakiau, pasielgiau... oj, kiek visko, tai... Aš dabar jau koks geras penkmetis nuvarau su šampu, su anyta išgeriam jį, aš kaip svečias atbūnu. Nieko nesakau, nieko nepasakoju. Nieko pati per daug neklausiu. Išklausau, ką man papasakoja ir varau namo 😄 Suprantu, kad aš ne dolcas, visiems negaliu patikti. Mes skirtingai augę, skirtingai auklėti, mes svetimi žmonės.
Tai ir pas mus tas pats.mano anyta juokinga moteris,šypsosi į akis,o nusisukus pletkavoja.intemora tą,intemora aną(nu aišku ką,negrybauju,neuogauju,dėjus ant daržų ir uogienių) N)Bet viskas normaliai,man irgi papletkavoja(va,Tomukas broliukas galėjo geresnę susirast,šita sena,negraži,senmergė🙈) Ir taip ratu.😁 Bet šiaip tai gerietė tokia,verda tas uogienes,vaikus mano myli.nes jos svajonė buvo turėt dukrą.