Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Intemora, daug klausei tevu, kai pirmasyk tekejai? 

Atsakyti

Manau kad daug kas jaunystėj netgi specialiai atvirkščiai daro nei tėvai nori. Toks tipo protestas. Tarsi poza - aš suaugęs, nelaikyk manęs vaikų, sprendžiu pats. Tad racionaliai mąstant kenksminga drastiškai kažko neleisti, nes tada didelė tikimybė atvirkštinio elgesio 

Atsakyti

*** Sėlija, 09 Rgs 2020 - 22:42, parašė: Intemora, daug klausei tevu, kai pirmasyk tekejai?
Už18 likmečio.biški gal skirtumas..ir tai nepatiko.ir  nekentė mano tėvai jo ir man po pusės metų dašilo,kad grybą supjoviau.

Ir apskritai koks skirtumas ženijausi ar ne ,jis tiediog eilinis mano bernas buvo,jokio skirtumo sr buvo tas anspaudas ar be.kaio ir jokio skirtumo ar tik gyventų ta seotyniolikmetė ar ženytųsi už to diedo ar ne.vistiek kartu gyventų .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 04:21

GAILE*, 09 Rgs 2020 - 22:29, parašė: Man ne 17 buvo, o 32. Ir skirtumas ne 30 m o 16. Taip kad netapatu. Ir šiaip man nei vyresni nei jaunesni, nei bendraamžiai vyrai visi is eilės vien dėl amžiaus nepatinka. Konkretus žmogus patinka arba ne. Ne pagal amžių renkuosi. Čia ne lemiamas kriterijus šiaip jau. Ypač jei esi subrendusi. Nu OK vemtum pamačius ir išsižadėtum dukros? Nes vyras kaip suprantu išsižadėtu. Tai ir paklustum ko principams?
Man atrodo jis už tave vyresnis 18 metų .čia jau daug..aš nepaklustu niekam,bet su tokia gaidena nesitaikyčiau.ką rreškia išsiždėtum?ne,bet jis tiesiog neateitų namo. niekada.viena gaklėtų vaikščiot. Bet man nėr ko svarstyt,žinau,kad nepatiktų toks .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 04:21

Man atrodo jis už tave vyresnis 18 metų .čia jau daug..aš nepaklustu niekam,bet su tokia gaidena nesitaikyčiau.ką rreškia išsiždėtum?ne,bet jis tiesiog neateitų namo. niekada.viena gaklėtų vaikščiot. Bet man nėr ko svarstyt,žinau,kad nepatiktų toks .

Nu ir jie neitų. Nukentėtum tik tu, nematydama dukters.

Arba metus - du pasispardytumėt, nesimatydami, galiausiai, jei jie gyventų toliau - atlėgtų jums.

Mano gyvenime, buvo, kad MB tėvų nematėm daugiau nei metus. Tai jau didžioji buvo. Nu ir ką. Taip, mums širdį skaudėjo, kad tėvai anūkės nemato, jiems irgi, turbūt. Bet patys taip elgėsi, kad užkniso. Ir pas mus jie nėjo, beje, taip pat. (Mes tai jiems neuždraudėm tikrai) Ir žinot, galiausiai aš pasakiau MB, kad varom pas juos. Atvažiavom, gražiai sutiko. Na, ir važinėjam palei šiol. Bet jau jokių nesąmonių nebuvo tokių labai jau didelių. Sugeba man į akis nieko nesakyti ir neįžeidinėti. 

Ir ką jie tada pasiekė? Nematė anūkės metus.... Kai vaikas šitaip keičiasi, auga.... metus nematyti, eikit... Aš savo vaikui skambinčiau, atsiprašyčiau, atvažiuočiau gražiai išsiaiškinčiau. O ten taip, buvo absoliuti išdidi tyla.

Atsakyti

Oj, Labas rytas 🌹

Vėjas žiaurus, lenkia medžius prie asfalto.

Atsakyti

Tai ir tiems tos mergos tevams turbut nepatiiko, gal ir skandalas buvo, as nezinau. Bet nieko jie negalejo padaryt, vat trys metai jie kartu, dar neissiskyre, bus vaikas, ir ka tu padarysi.. 

Atsakyti

Tu mane painioji su rykute tiesiog. 16 pas mus, neturiu ko slept. Nes tai visai neesme man.

Nevaikščiotu viena. Neitų net jei blogai būtų su tuo vyru. Nes neliktų pasitikėjimo tėvais 

Atsakyti

Už18 likmečio.biški gal skirtumas..ir tai nepatiko.ir  nekentė mano tėvai jo ir man po pusės metų dašilo,kad grybą supjoviau.

Ir apskritai koks skirtumas ženijausi ar ne ,jis tiediog eilinis mano bernas buvo,jokio skirtumo sr buvo tas anspaudas ar be.kaio ir jokio skirtumo ar tik gyventų ta seotyniolikmetė ar ženytųsi už to diedo ar ne.vistiek kartu gyventų .

Tai vat ir tai panelei gal kažkada dasils koki grybą suspjovė. 

Atsakyti

Tai ir tiems tos mergos tevams turbut nepatiiko, gal ir skandalas buvo, as nezinau. Bet nieko jie negalejo padaryt, vat trys metai jie kartu, dar neissiskyre, bus vaikas, ir ka tu padarysi.. 

Tas vyras turtingas?

Atsakyti

Na fėja,tai skirtingi dalykai.tiesiog tai šlykšus pedofilas mano.nuomome. Bet aš žinau,kad.mano dukros.nežiūrėtų nei į 16,nei 30metų vyresnį.   Pvz man ir.dabr būtų šlykštu su 60mečiu.kaip.buvo šlykštu su 30mečiu,kai buvo16.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 07:13

Macrona prisiminiau. Jam buvo 17, jai  41 (ir dar ištekėjusi 3 vaikų motina) kai susikukavo 😀 

Atsakyti