Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu ir nenormalu.

Atsakyti

Tas vyras turtingas?

Nu ne, pasiturintis. Po skyrybu liko 4 kamb. butas mieste ir grazi sutvarkyta sodyba miske. Dirba samdoma darba. 

Atsakyti

Man, kai buvo 16,tai 30meciai slykstus nebuvo. 

Atsakyti

Nu ir nenormalu.
Socialiai nepriimtina tiesiog šiais laikais.  Bet jis va Prancūzijos prezidentas db, ne koks lopas durnelis  

Dar Prieš 100m jaunų merginų santuokos su 20 m vyresniu vyrų buvo visiška socialinė norma ir niekas nesidyvijo. Va dar exo diedukas už močiute buvo 25 m vyresnis. Ištekėjo 18, užaugino 4 vaikus, gyveno kartu iki pat jo mirties, kokius 30 m. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 10 rugsėjo 2020 - 08:29

*** Sėlija, 10 Rgs 2020 - 09:19, parašė: Man, kai buvo 16,tai 30meciai slykstus nebuvo.
Man kai ir 20buvo.kartą kabino 32metų diedas.ojei,senatve smirdėjo.nu net atrodo,kad kūnas senasi,oda,viskas buvo netaip.
Atsakyti

Man kai ir 20buvo.kartą kabino 32metų diedas.ojei,senatve smirdėjo.nu net atrodo,kad kūnas senasi,oda,viskas buvo netaip.

Tai tu db manai kad visiems savo 11tokams atrodai sena smirdanti boba? 😀 

Atsakyti

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 09:28, parašė: Socialiai nepriimtina tiesiog šiais laikais. Bet jis va Prancūzijos prezidentas db, ne koks lopas durnelis Dar Prieš 100 jaunų merginų santuokos su 20 m vyresniu vyrų buvo visiška socialinė norma ir niekas nesidyvijo. Va dar exo diedukas už močiute buvo 25 m vyresnis. Ištekėjo 18, užaugino 4 vaikus, gyveno kartu iki pat jo mirties, kokius 30 m.
Nu tai ištekindavo,o kur joms dėtis.ir visos buvo laimingos ir į jaunus samdinius pvz nežiūrėjo?ojei,kiek klasikos prirašyta tokiomis temomis. Tai ir jokių vaikų teisių nebuvo,kažkada 9mečiai šachtose dirbo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 08:37

GAILE*, 10 Rgs 2020 - 09:30, parašė: Tai tu db manai kad visiems savo 11tokams atrodai sena smirdanti boba? 😀
Na ,jei aš prie jų seksualiai priekabiaučiau,tai visai gali būt,net minties tokios nėra. Dėl Macrono.Viskas labai paprasta,kas leistina Jupiteriui ,tas neleistina Jaučiui.nu ir apeina tą temą,mandagiai nutyli. Viskas taip paprasta,pinigai,šlovė ,visada pirmoj vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 10 rugsėjo 2020 - 08:36
Taigi prie mokiniu ir pavaldiniu isvis negalima priekabiaut ,nesvarbu kiek jiems metu.
Atsakyti

Na ,jei aš prie jų seksualiai priekabiaučiau,tai visai gali būt,net minties tokios nėra.

Dėl macroni.viskas labai.parasta,leistinajupiteriui ,tas neleistina Jaučiui.nu ir apeina tą temą,mandagiai nutyli.

Viskas taip paprasta,pinigai,šlovė ,visada pirmoj vietoj.

O jie žinok pasvajoja apie mokytojas savo šlapiuose sapnuose 😂

Sakai macronas su žmona dėl babkiu ir šlovės gyvena?

Atsakyti

Taigi prie mokiniu ir pavaldiniu isvis negalima priekabiaut ,nesvarbu kiek jiems metu.

Nu ir kas kad negalima. Bet tai kasdien vyksta

Atsakyti

Nu tai ištekindavo,o kur joms dėtis.ir visos buvo laimingos ir į jaunus samdinius pvz nežiūrėjo?ojei,kiek klasikos prirašyta tokiomis temomis. Tai ir jokių vaikų teisių nebuvo,kažkada 9mečiai šachtose dirbo.

Nes tai buvo socialinė norma, tas tekinimas. Niekas negalvojo kad nenormalu

Atsakyti