Negalima apie kitus pagal save spresti.
As kai buvau mano dukros metu, tai jos dabartinio suzadetinio man niekas nebutu isiules. Ypac, kai dabar ta bjauria barzda uzsiaugines...
o vat jai jis pats nuostabiausias, ir ka? Jos akys tai ne mano akys.
Uoj, negaliu. Kokia tema. O šiaip jūs dirbat?
Mano kursiokė, būdama 19, pasiėmė (jei galima taip išsireikšti) iš svetimos šeimos 45+ metų dėstytoją. Buvo ten visko. Susituokė. Bet jos šeima, tėvai ir giminės jos išsižadėjo visam laikui. Na, gal tik po kokių 20 metų pradėjo bendraut. Griežti žmonės buvo, rimtų pažiūrų, tikintys, nors ir ne "tamsuoliai". Jų žentas tuo metu buvo maždaug jų amžiaus ar net kiek vyresnis. O ji irgi nei gražuolė, nei kažkokia išsiskirianti, į mokslus linkusi. Tai jau išėjo. Kiek žinau, kartu jie iki šiol..
Pinotija, 10 Rgs 2020 - 13:24, parašė: Gyvenimas ar likimas labai dažnai pasišaipo iš tų, kurie labai kategoriški kažkokiu klausimu. Taigi laikykis, tau dar viskas prieš akis.Aš žinau,kad taip nebus.matau,kad tai neįmanoma. Mano dukroms tokie švelniai tariant nepatinka. Ateities nenuspėsi.
Aš žinau,kad taip nebus.matau,kad tai neįmanoma. Mano dukroms tokie švelniai tariant nepatinka.
Kai prisimenu savo tą kursiokę, tai buvo tokia gera, normali, švelni mergina. Iki tol nesišvietė nieko panašaus. O čia va, dėstytojas su moksliniais laipsniais, ir dar tais laikais. Perėjo per ugnį ir vandenį abu, kad kartu būti. Svarstė visokie komitetai, išmetė iš daug kur.
O šiais laikais jokių pašalinių trukdžių. Tik va mama Intemora su tėčiu Intemorinu - prieš. Tai nieko, atsileis kada nors.
Ar jiems būtų svarbi tavo nuomonė? Mažiausiai svarbus dalykas. Ir tu nieko negali žinoti, pasišaipys iš tavęs likimas.
Pasišaipys,bet kažkur kitur.jos normalios panos.nėra ten kažkokios moksliukės.šiaip gabios.ant durniaus varo ir sekasi.o seniai joms nepatinka. Gal nemoku paaiškint,bet žinau,kad ne ne ir dar kartą.ne.
Tai turbūt vienintelis kategoriškumas mano gyvenime.
Šiaip gi man viskas visur tinka,tik duokit man tingėt😁