Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš taip apsiėdžiau,kad pilvo panešt negaliu, čia užsieniečiams edukacija. Ištisas ėdėsys.tai kumpis lauže,tai blynai krosnyje su spirgais,tai šakotis,tai užkandis,sūriai visokie,duona naminė,šimtalapis ir tt.🙊 Dar polkos ,"Dziedukų" ansamblis.nu jau etnokultūros tai ilgam užteks. Bet tai kaip faina.sakė tris kart per metus vyksta ir vis kitas regionas pasirenkamas.

Nu žo..gerą darbą susirado.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 rugsėjo 2020 - 18:31
Iš peadžių maniau, kad Gailė sapną pasakoja.Eina sau 😁😁😁

Man labiausiai patinka pilys, skardžiai, kalnai.Kelionėje turbūt kelių val nepagulėčiau prie baseino, noriu veiksmo.Esu buvus kelionėj su gidu, na nelabai man.Savarankiškai įdomiau.
Atsakyti

Baravykai 22,slidokus sriubai uzsaldziau, lepsiukus ir machavykus siaip uzsaldziai. Baravykus ant sviesto kepsiu, per sian- ryt suesim prie kepsniu. 

Atsakyti

Su gidu tai nemegstu. Prie vandens trys valandos, ne daugiau. 

Atsakyti
su gidu reik eit i kokias istorines vietas, kur reikia daug pasakot. Vat i Vaveli noreciau su gidu. Ausvice gidas labai tiko, nes be pasakojimo ten nieko labai idomaus, jei nesidomejai holokaustu, koncentracijos stovyklom. Stovet prie kiekvieno objekto ir skaityt lentele kur kas neidomiau...Vat i Vilko irstva ejau be gido..nu paziurejau i betono luitus ir tiek..manau su pasakojimu butu buve daug idomiau... Taip kad kaip kur...
Atsakyti
Pernai keliavau rugsėjį, spalį, lapkritį. Kaip sunku dabar gyvent neturint niekur jokių bilietų unsure.gif
Atsakyti

Nu jo, Ausvice ir as su gidu buvau, ten tikrai idomiau. 

Atsakyti

Taip kai kur gido reik. Bet visumoj tai nemėgstu aš organizuotų ekskursiju su grupem, durnas klausimais ir iš anksto sugalvotais dar durnesniais atsakymais.

Pilių prisižiūrėjau Anglijoj lb daug, tai jau db sunku kažką geresnio rast.

Griuvėsių nemėgstu, muziejus mėgstu lb. O labiausiai mėgstu gamtą 

Atsakyti

Pernai keliavau rugsėjį, spalį, lapkritį. Kaip sunku dabar gyvent neturint niekur jokių bilietų unsure.gif

Mes į Kiprą ekspromtu pirkom. Antradieni. O penktadienį skridome. Db nieko iš anksto negali planuot 

Atsakyti

Aš turbūt labai neišranki, man viskas tinks. Galiu degintis prie jūros, skaityt knygą, galiu prie baseino gert kokteilius, galiu važiuot į ekskursijas, eit į žygiis gamtoje, vaikščioti po senamiesčius. Pilys labai patinka, dvarai. Dar kokie vienuolynai. Žodžiu didingi statiniai. Ir į muziejus eičiau, su mb Lietuvoj mėgstam nueiti, tik užsieny nelabai gaunasi. 

Viskas gerai, kas yra atostogos 😁

Atsakyti

Aš tai db bijau eit miegoti 😂

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 12, 21:17)
<p>Aš tai db bijau eit miegoti 😂</p>

Vel gerei? biggrin.gif
Atsakyti