Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Na gamtos žygiai nėra pasyvus poilsis tikrai 

Nežinau, aš nekopiu į kalnus ir nesikarstau uolom. Bet  negaliu gulėti, degintis ir nieko neveikti.

O jei kažkur plaukti, salas nagrinėti, gamtą, tai žinoma.

Bet... mano visi norai susiję su istoriniais objektais, turi kažkas būti buvę tame regione. Su pliažiais tai neturi nieko bendra.

Atsakyti

Man atvirkščiai - gamta, uolos, skardžiai, kraštovaizdžiai yra įdomiausia kelionėse. Istorijos paveldo jau turbūt prisižiūrėjau, o lb giliai tai nesidomiu aplamai. Pvz gidų pasakojimai kokiuose muziejuose tai mane po 3 min užknisa 🤣

Atsakyti

Atsakyti

Žinoma, kad gražūs vaizdai, bet aš vis tiek turėčiau žinoti visko istoriją.

Atsakyti
Gailes kaimynai jos su rubais nepazins biggrin.gif
Atsakyti

Gailes kaimynai jos su rubais nepazins biggrin.gif

Tikiuosi 🤣

Atsakyti

Mano idealios atostogos_šilta banguojanti jūra.kavinės ,muzika,vynas,visokie įdomybių ir grožybių kioskeliai,muziejai,laivas...nu viskas turbūt.

Atsakyti

Atsakyti

Visko po truputi, miesto irgi, bet ne muzieju. Man architekturos per akis. Va, pilys tai domina, jose viska apziurineju. 

Atsakyti

Visko po truputi, miesto irgi, bet ne muzieju. Man architekturos per akis. Va, pilys tai domina, jose viska apziurineju. 

Pilys, bažnyčios, senamiesčiai. Muziejai nuobodu, nebent koks Renesanso laikotarpio dailės.

Atsakyti

Sėlija, padėčiau ir aš patiktuką po tavo baravyku, bet man jau jų vaizdo negera. :D 

ketvirta džiovyklė vien kepurėlių ir dar privertė mane šiandien marinuoti šaldžiarūgštiškai, vien tam, kad kažkaip panaudoti. Tai  pririkiuota visko. Sakau, pamatysiu dar vieną grybą, išeisiu iš namų. :D O jei dar atsižvelgus, kad mažai kas valgo tuos marinuotus..

Atsakyti

Pilys ir dvarai labai gerai.

Bažnyčios visur vienodos man.net ta Paryžiuj apdainuota ir aprašyta😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 rugsėjo 2020 - 18:11