Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai db bijau eit miegoti 😂

Tai juk nebus taip pat, kaip vakar. Kaip nors kitaip. Iš anksto apsirenk, kad bent nuoga nebūtum. :D​ 

Atsakyti

Vel gerei? biggrin.gif

Jo, 2 taures 🤣

Atsakyti

kristij, 12 Rgs 2020 - 20:15, parašė: su gidu reik eit i kokias istorines vietas, kur reikia daug pasakot. Vat i Vaveli noreciau su gidu. Ausvice gidas labai tiko, nes be pasakojimo ten nieko labai idomaus, jei nesidomejai holokaustu, koncentracijos stovyklom. Stovet prie kiekvieno objekto ir skaityt lentele kur kas neidomiau...Vat i Vilko irstva ejau be gido..nu paziurejau i betono luitus ir tiek..manau su pasakojimu butu buve daug idomiau... Taip kad kaip kur...
Vavely buvau su gide.tai pamenu ,kad visa Europos karalija kilusi ir Gediminaičių ir rūsiuose daug karališkų vaikiškų karstelių.dar varpą,kurį palietus išipildo norai,dabar galvoju,kad visai ir pildosi 🤔
Atsakyti

Tai juk nebus taip pat, kaip vakar. Kaip nors kitaip. Iš anksto apsirenk, kad bent nuoga nebūtum. :D 

Taip, su naktiniais būsiu šiąnakt 😂

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 12, 21:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72705584" data-time="1599934960"><div><p>Vel gerei? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jo, 2 taures 🤣</p>

siulyciau dar dvi...bus dzin..net jei vel i koridoriu iseisi biggrin.gif
Atsakyti

Antrasyk nebe baisu.. jau tas kaimynas turbut laukia :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu čia Gailės nuotykiai kaip filme, smagu buvo skaityt :D 

Atsakyti

siulyciau dar dvi...bus dzin..net jei vel i koridoriu iseisi biggrin.gif

🤣dar alaus turim šaldytuve

Manau vakar pervargus buvau, prieš tai naktį nemiegojau, tai vynas, skrydis, nuovargis, viskas susidėjo ir susisuko kažkas galvoj 

Man gyvenime yra buvę panašių ciudu. Kai buvau kokiu 14 OS, mama pagavo 1 aukšte einančią naktį kažkur, is 3 aukšto išėjau duris atrankinus. Ji išgirdo kaip atrakinau. Paskui kartą nubudau naktį sėdėdama ant šaligatvio plytelių paletės, statybininkų paliktos per naktį. Šalia savo daugiabučio, jaunystėj, irgi nzn kaip ten atsiradau su naktiniais 

Atsakyti

Nu čia Gailės nuotykiai kaip filme, smagu buvo skaityt :D

Aha 12 kėdžių 🤣

Atsakyti

As lunatikuodavau vaikystej, brolis irgi. Eidavau nakti, lipdavau laiptais zemyn, mama klausia, kur eini, tai kad supykdavau, tipo, kur noriu, ten einu, vat man reik uogienes is rusio pasiimt :D​. O  brolis karta savo patalyne atsinese i mano kambari, sukiso i mano spinta, o pats salia ant grindu atsigule ir uzmigo.

Dar syki ejau nakti i tevu miegamaji aiskintis, kur dingo mano skalbiniai nuo lauko virves...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 12 rugsėjo 2020 - 21:23

Nežinau, ar sveika prieš naktį tiek žvengti, gal nemiga pagaus... bet kad negaliu :lol:​ 

Atsakyti
Darse, Larnakoj ir apsistojot? Automobili išsinuomavot?
Atsakyti