Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 13 Rgs 2020 - 14:21, parašė: Intemora, atsipagiriojai? As plauku saknis nusidaziau, dvi s avaites ruosiausi, pagaliau prisiverciau..
Nereikėjo.tiek negėriau,bet taip tempė ir maudė skrandį nuo persiėdimo,ten visko tempė.kiek tik fantazija nešė.. nešė.kumpį tokį kepė kažkokioj duobėj lauže,kalakutą,skuzdėlynai,šimtalapiai,ištisai pripjaustyta visokių sūrių,keptų,saldžių,ten mėsyčių ,nuo lašinių iki nežinau ko. Turbūt ant arbatos šian reiks pasedėt.truputį savo jėgų neįvertinau ,kaip gerai,kad netraukia manęs virtuvę,būčiau labai labai stooooraaaa... Skrandis juk išsitampytų 🙈
Atsakyti
Gaile, o nereikia parą būt viešbutį po testo darymo?Iš kur automobilį nuomavotės? Kokia kaina, sąlygos?
Baigiu ir aš susiviliot skrydžiu.
Atsakyti

O tėvų butas gal išnuomotas?

aha...isnuomotas

Atsakyti

kad kalnuose visai kita temperatura nei papedej...Jei apacioj 30, virsuj gali buti tik +15 :) Kazkas pasakojo..vaikstom po miesteli, saule svilina, mes su sortukais, su petneselem..nusipirkom bilieta i keltuva i kalno virsune, pakilom. O keltuvas vienas, kol vienus uzkelia, kitus nuleidzia, tada grizta tu kitu pasiimt, praeina pusvalandis. Tai va..sako mes su sortukais, o virsuje +5 :D Sako is to salcio jau nei kazkuo grozejomes, nei dairemes, nei megavomes..sako apsikabine drebejom puse valandos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 13 rugsėjo 2020 - 15:04

Jezus, turiu tris kibirus kriausiu :unsure:​ Ka su jom daryt, tiek nesuesim... 

Atsakyti

Gaile, o nereikia parą būt viešbutį po testo darymo?Iš kur automobilį nuomavotės? Kokia kaina, sąlygos?
Baigiu ir aš susiviliot skrydžiu.

Nereikia. Testo atsakymą gali vakare pažiūrėt internete. Auto nuomavopm is sixt, 60€ savaitei kainavo. 

Buvo ~25 ant kalno. Lb malonus oras, nesunkiai prasiejom 7 km, per kokias 2,5 val neskubėdami. Pasaka

Atsakyti

Jezus, turiu tris kibirus kriausiu :unsure:​ Ka su jom daryt, tiek nesuesim... 

Aš verdu su bruknėmis.

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti

kaip fainai..man patiktu :)

Atsakyti

Aha, manau patiktų tau tikrai. Daug ten tų trasu prizymeta kalnuose, reiks gal dar atvažiuot pavaikščioti 

Atsakyti

Aš verdu su bruknėmis.

Galiu isvirt tam kartui pavalgyt. Bet jau konservuot, su stiklainiais knistis tai ne.. 

Atsakyti