Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As tai vistiek pati - iausia, ka ten Intemora...  :flirt2:​ 

Atsakyti

Sakei, Pinot, kad tavo vyras norejo dukros, kuri buti tokia grazi, kaip tu.  :D

Dieve dieve, del komplimentu aiskinasi :D​ 

nesakiau, kad norėjo, jog būtų tokia pat graži. Sakiau, kad  norėjo tiesiog dukros, kad į mane būtų panaši, ir tiek.

P.S. Bet jeigu būtų dukra ir dar panaši į tėvą, tai nu dzieve dzieve. Vien dėl nosies. :blink:​ 

Atsakyti

As tai vistiek pati - iausia, ka ten Intemora...  :flirt2:​ 

Tai mes žinom, žinom.. :B​ 

Atsakyti

Tai dar priklauso, kokie mitybos įpročiai šeimoje. Jei vaikai nežino, kas yra sriubos ar daržovių patiekalai, o tik picos ir greitmaisčiai, tai jo, nereikia. Kam, tegu supelyja. Vis tiek visi sveiki ir be daržovių.

Įvertink pinigine išraiška ir suskaičiuok, kiek galima kosmetikos ar batų nupirkt.Gal dašils tada.

Aišku, kad provokuoji. Tiesiog duočiau į dantis šią akimirką.

Vat darzoviu tema as gaminu is to kas yra. Tai taip ir gaunasi, kad kopustai meniu atsiranda tik ziema :D

Atsakyti

Tai tu nori,kad aš dabar susirasčiau tuos kopūstus 8.ir ieškočiau senukų? Aš geriau pinigais.esu sutartis pasirašius pvz raudonos nosies ir dar vieną. Ir niekada nesu praėjusi pro.ištietą ranką,kai.kiti bėga ir "nemato" Bet kopūstų dalybos neužsiimsiu.nei.laiko turiu,nei ieškosiu kažkokių senukų.kuriems vat mano kopūsto prireiks
O as dabar itin turiu kam nuvezt atliekamas darzoves, jei tokiu yra...

Bet ir siaip turiu iproti nemetyt ko nebereik, bet kas dar turi verte kazkokia. Ir nepatingiu idet skelbimus. Pasiima.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugsėjo 2020 - 17:43

O mano dukros su rimtomis nosimis ir jos joms tinka.

Atsakyti

Amadėja*, 14 Rgs 2020 - 18:41, parašė: O as dabar itin turiu kam nuvezt atliekamas darzoves, jei tokiu yra...
Aš tai neturiu ir paieškomis neužsiimsiu.
Atsakyti

Dar nebūna taip, kad gaminčiau kažką iš faršo be cukinijų. Tarkuoju, maišau per pusę su faršu, jokių priedų nededu, nei kiaušo, nei jokių ten mirkytų batonų. Mikštutėliai, purūs kotletukai arba netikras zuikis.
Tobulai. Mama i cepelinus net deda, i visus kotletus ar suktinukus.

Dar lb.pasiteisino man i kugeli. Tik reik sutroskint su kokiu riebalu. Ir tada dar pieno truputi ir uzsipliko su ta karsta mase.

Vis ne vienos bulves ir plius labai minkstas gaunasi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 rugsėjo 2020 - 17:55

Aš tai neturiu ir paieškomis neužsiimsiu.

Nu, zinok, jei rimtai yra kazko stiklainiuose ko nereik tikrai, tai as visai rimtai turiu kam nuvezt... Dabar dar kaip dabar, bet ziema, tai lb.realiai. Jei ka, kreipkis :D

Atsakyti

Amadėja*, 14 Rgs 2020 - 18:52, parašė: Nu, zinok, jei rimtai yra kazko stiklainiuose ko nereik tikrai, tai as visai rimtai turiu kam nuvezt... Dabar dar kaip dabar, bet ziema, tai lb.realiai. Jei ka, kreipkis :D
Tai atvaryk įdėsiu ir šampės dar pagersim aš irgi rimtai.
Atsakyti

Aš gal žinočiau kam reikia kažkokio daikto ar kažkokio delikateso neįperka.bet kopūsto? Tokių tikrai nežinau.

Atsakyti

Aš gal žinočiau kam reikia kažkokio daikto ar kažkokio delikateso neįperka.bet kopūsto? Tokių tikrai nežinau.

ne neįpirkime esmė.

Atsakyti