Niekam.nereik kam.aš galėčiau duot kopūstą.vat kažką rimtesnio atsirastų.
Tame ir esmė.
Man tėvai ir prikrauna visko..Neimu tik uogienių ir kompotų.Daug daržovių supjaustau ir sušaldau, nereikia paskui terlintis pjaustant.
As dukrai irgi prikraunu, kai su masina is DE parvaziuoja.Mama man uogienes, as jai... nezinau, gal ismeta . Va, mamos agurkai tai jai labai tinka.
Mama kasdien grybu parsinesa, su sune miske vaiksciodama, jau 6 litrus uzkonservavo.
Aik jau, negi tokis baisutis?
Nebaisus, neblogas, bruožai vyriški. Jaunystėje buvo netgi gražus man.
Bet jei mergaitė paveldėtų tėvo nosį, tai nžn... Pas juos giminėje taip jau yra buvę. O sunūs nepavedėjo ilgos nosies, pas jį iš mūsų giminės, tiesi, taisyklinga, nekumpa.
Nebaisus, neblogas, bruožai vyriški. Jaunystėje buvo netgi gražus man.
Bet jei mergaitė paveldėtų tėvo nosį, tai nžn... Pas juos giminėje taip jau yra buvę. O sunūs nepavedėjo ilgos nosies, pas jį iš mūsų giminės, tiesi, taisyklinga, nekumpa.
Nežinau kaip bus su nosim... mūsų mergina grynas tėtukas, na visi taip sako vienareikšmiškai. Viskas būtų gerai, tik nosį tai jau geriau iš manęs imtų 😅 nes tėčio tai tokia vyriška labai 😆
Apie maisto mėtymą nepasisakysiu. Kažkaip šiemet pavyksta su mama susitarti. Ir nereikia mėtyti.
GAILE*, 14 Rgs 2020 - 21:11, parašė: Aplamai tai intermorai logiškiausia būtų kelias vištas augint. Suėstu visą nereikalinga maistą, cukinijas, uogienes it dar kiaušinių duotų 🤣 Lavina, tavo vyras lb gražus, tai manau džiaugtis reik jei dukra bus į jį panasi 😀Kad užtenka man katinų.suėda dešras užsisenėjusias(kurias visada prka vyras ,tik cukinijų nemėgsta!