Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aplamai tai intermorai logiškiausia būtų kelias vištas augint. Suėstu visą nereikalinga maistą, cukinijas, uogienes it dar kiaušinių duotų 🤣

Lavina, tavo vyras lb gražus, tai manau džiaugtis reik jei dukra bus į jį panasi 😀

Taigi tą ir sakau, tik nosis jo nėra graži. Ant vyro dar nieko, bet merginai tai tokios tikrai nereikėtų :D foto gal nekrenta į akis, bet ji didelė ir kumpa (jei teisingas terminas? 

Atsakyti

Ne rodis krasivoi, a rodis sčastlivoi. 

Koks skirtumas, kokia bus nosis. Nusipjaus, jei nepatiks, jerunda siais laikais. 

Atsakyti

Ne rodis krasivoi, a rodis sčastlivoi. 

Koks skirtumas, kokia bus nosis. Nusipjaus, jei nepatiks, jerunda siais laikais. 

Tai aišku, tiesiog Pinot tą nosį paminėjo ir pagalvojau, kad panašiai ir pas mus 😊

Atrodo ką beparašysi vis tiek negerai. Sudėtinga darosi. 

Atsakyti

Nu baik tu. 

Atsakyti

https://www.15min.lt...iu-cukatos-2299

Va Selija ką gali padaryt su kriaušėmis 

Atsakyti

Taigi tą ir sakau, tik nosis jo nėra graži. Ant vyro dar nieko, bet merginai tai tokios tikrai nereikėtų :D foto gal nekrenta į akis, bet ji didelė ir kumpa (jei teisingas terminas? 

Esmė ne pavieniai bruožai, o bendra harmoninga visuma. Gal maža nosis visai netiktų prie tokio veido. 

Atsakyti

Kad užtenka man katinų.suėda dešras užsisenėjusias(kurias visada prka vyras ,tik cukinijų nemėgsta!

Vištos valgo viską! O ir naudingos, priežiūros jokios. Turi vietos, atitvertumet, namuką vyras pastatytų, kiaušinių būtų savų. Aš taip o kalbėjau vieną kolegą, tai neatsidžiaugia dabar, vaikai turi ką veikt, kiausais darbe prekiauja. Tik 6 vnt. Namuką pastate nuo vaikų likusį kažkokį medinį, tipo žaidimams skirta 😀 

Atsakyti

Tai aišku, tiesiog Pinot tą nosį paminėjo ir pagalvojau, kad panašiai ir pas mus 😊

Galbūt nebūna taip dažnai, kad mergaitė paveldi tokią pačią nosį, vis tiek  moteriškas nosies variantas gaunasi.

Tik prisiminiau, kad mb pusseserė paveldėjo labai vyrišką tėvo nosį.  Ten viskas 'ėjo" iš močiutės. Kažkokie genai stiprūs, kas liečia veido bruožus. 

Atsakyti

Vištos valgo viską! O ir naudingos, priežiūros jokios. Turi vietos, atitvertumet, namuką vyras pastatytų, kiaušinių būtų savų. Aš taip o kalbėjau vieną kolegą, tai neatsidžiaugia dabar, vaikai turi ką veikt, kiausais darbe prekiauja. Tik 6 vnt. Namuką pastate nuo vaikų likusį kažkokį medinį, tipo žaidimams skirta 😀 

Tai juk nežtenka namuko? Ūkinis pastatukas turi būti? O kaip žiemą?

Aš va svajojau prieš statant namą, kaip aš užsiveisiu tų dedeklių. Bet kai pamačiau, kiek man laiko reikia viskam sutvarkyti, tai atsisakiau tos minties. O dar kuopti jas reikia, vištyno kvapai nemalonūs.

Kiekvienam savo. Neišėjo-nereikėjo.

Atsakyti

Ne jau ,man mama kaimiškų atveža ,kažkas jos darbe prekiauja.tai kol kas nereikia nei namuko,nei tvorelės.kačių šūdų nespėjam kuopt.

Atsakyti

Tai  tikrai,mano dukros visos su tėvi nosim,bet jos  vistiek ne tokios.švelnesnės.

Atsakyti

Tai atvaryk įdėsiu ir šampės dar pagersim aš irgi rimtai.

O kaip sampe gert vairuojant va cia klausimas...

O siaip reiktu susimeetint kazkaip!

Atsakyti