Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ryt vasara!!! :vacation1:​ 

Jau šiandien pas mus. Net darban nesinorėjo važiuot, o pasitiesti gultą tarp pušų ir pamedituot.

--

Žmogus dažniausiai negali objektyviai vertinti savo nuodėmių, nebent labai išvystęs savikritiką.

Mano anyta visada sako, koks ji geras žmogus. O geras todėl, kad daro kažkam gera. O už tai realiai laukia padėkos. Tai reiškia  0 savikritikos ir puikybės nuodėmė. Niekada to nepripažins.

O aš tai esu, kokia esu. Su kažkiek nuodėmių ir kažkiek, tarkim, dorybių. Nežinau, kas nusveria.

Analizuoti gali tik kunigas per išpažintį.

Atsakyti
Tu labai religinga? Pinot?
Atsakyti

Jūs man pasakykite vieną dalyką, jei sutinkate žmogų ar pas jus ateina į  biurą su kauke, bet ta nosis kyšo kaip bb,  ką sakyti? Užsitraukite, ponia, nosį, nes nebendrausiu, ar ką?

Dabar tai "ant bangos". Pastebėjau, tik jaunimas daugiausia su uždengtomis nosimis.

Atsakyti

Tu labai religinga? Pinot?

Nereliginga. Kartais net nežinau, ar išvis tikinti. Kai pradedu mąstyti ir analizuoti.

Iš inercijos laikausi visokių katalikiškų ritualų ir reikalavimų, bet skeptiškai žiūriu į mišių teatrus ir kunigus.

Atsakyti
Kokios inercijos? Nors jau zinau ,kad kai kuriuose regionuose konfesijos gyveno puikiai ir sovietmeciu.
Atsakyti

Jūs man pasakykite vieną dalyką, jei sutinkate žmogų ar pas jus ateina į  biurą su kauke, bet ta nosis kyšo kaip bb,  ką sakyti? Užsitraukite, ponia, nosį, nes nebendrausiu, ar ką?

Dabar tai "ant bangos". Pastebėjau, tik jaunimas daugiausia su uždengtomis nosimis.

Oi nervina tokie. Galvoju pakabint ant durų kažkokį lipduką su instrukcija kaip dėvėti kauke

Atsakyti

Kokios inercijos? Nors jau zinau ,kad kai kuriuose regionuose konfesijos gyveno puikiai ir sovietmeciu.

Gyvenu tarp katalikų. Esu krikštyta kaip katalikė. Jei švenčiu įprastines šventes, tai todėl, kad visi švenčia, o kai kurių iš viso neprisimenu.

Išpažinties esu buvus seniai, ir tik todėl, kad buvo mišios už mamą ir visi giminaičiai ėjo. Tai vadinasi iš inercijos.

Buvau kartą susidomėjus kaip vyksta perėjimas iš vienos konfesijos į kitą, irgi krikščionišką, bet nusivyliau, nes praktiškai gaunasi kebeknė, neverta tam gaišti laiko.

Atsakyti

Oi nervina tokie. Galvoju pakabint ant durų kažkokį lipduką su instrukcija kaip dėvėti kauke

Gera mintis. Tik kur gauti tokį vaizdelį? gal kur yra?

Atsakyti
Noriu lenkiskai keiktis, bet tik viena keiksmazodi zinau biggrin.gif
Atsakyti

https://tv.lrytas.lt...kauke-16329172/

Atsakyti

Noriu lenkiskai keiktis, bet tik viena keiksmazodi zinau biggrin.gif

Galiu pamokyt. Dar galiu paklausti mb, ten tai klodai. :D​ 

Atsakyti

Jus dar tom kaukem taip pasitikit? As mielai jau jas nusiimciau ir nuimciau visiems. Bakteriju ir virusu talpykla. 

Atsakyti