Aš nei vieno nežinau. Tik rusiškai ir angliškai žinau 😊
kur.. a pirdaliona, kur..a mač. Daugiau nezinau.
Neturiu ryskios puikybes, nesipuikuoju pries zmones. O ten pagal visas filisofijas, tai ir saviverte reikia puikybe vadinti?
Ji yra net nesipuikuojant. Ar kada jauteisi laipteliu aukščiau už kitą, ar esi ką nors nužvelgus paniekinančiu žvilgsniu, nes tu tą turi, o tas kitas- ne. Tiesiog savęs vertinimas geriau ir kito nuvertinimas. Todėl visi mes jos turim kažkiek daugiau mažiau.
O tavo padidinta savivertė - kas? Ir tavo nuomonės viršenybė diskutuojant, pavyzdžiui? Ne?
Tai va.visi mea turim vienokių ar kitokių ydingų savybių.taip,kad moralizuot dėl kopūsto ir Įžeidinėt žmones,grasint duot į dantis ar vadint kiaule ir jaustis doram,tai manau,kad tas grasuntojas blogesnis.bet čia tik mano nuomonė.. Kad tuk visi žmonės darytų tokias nuodėmes kaip aš,tai pasaulyje būtų daugiau kačių ir mažiau kopūstų ir daugiau tolerancijos😁
Ania 🙄😂
"Pirmas žingsnis darbe su puikybe – pripažinti jos egzistavimą. Prisipažinkite, kad Jūsų viduje gyvena atstūmimo baimė. Šis supratimas padės pajausti, kaip stipriai Jūs kenčiate dėl minties, kad kiti liausis Jus mylėję…"
Tas pats šaltinis
Na, man neatrodo, kad pas kitus pilna tos puikybes. Gal nebent pas tuos, kurie labai giriasi ir tikrai puikuojasi viskuo
Bet is cia bendraujanciu tokio zmogaus isskirti negaleciau. Burbuliniu temoje, tai tikrai buvo.
Arba as kazkaip ne taip suvokiu ta puikybe.
Tai va.visi mea turim vienokių ar kitokių ydingų savybių.taip,kad moralizuot dėl kopūsto ir Įžeidinėt žmones,grasint duot į dantis ar vadint kiaule ir jaustis doram,tai manau,kad tas grasuntojas blogesnis.bet čia tik mano nuomonė.. Kad tuk visi žmonės darytų tokias nuodėmes kaip aš,tai pasaulyje būtų daugiau kačių ir mažiau kopūstų ir daugiau tolerancijos😁
Intemora, duočiau tau į dantis ir dabar. Intrigantė ir demagogė, ir dar apsimeti, kad nesupranti, išversdama į tą pusę, kuri tau patogi.
Na, man neatrodo, kad pas kitus pilna tos puikybes. Gal nebent pas tuos, kurie labai giriasi ir tikrai puikuojasi viskuo
Bet is cia bendraujanciu tokio zmogaus isskirti negaleciau. Burbuliniu temoje, tai tikrai buvo.
Arba as kazkaip ne taip suvokiu ta puikybe.
Oi, ten tai rinkinys buvo Pavyzdinis.
Aš intrigantė?kuo kuo ,o intrigos niekad nebuvo mano sritis..aš nesu žmogžudė,kažkokia aferistė.aš tik paimu daržovės jr man jos supūna,nespėju suvalgyt ir užmirštu.viskas,o išpūsta iki neapykantos.tikrai nėr didesnių bėdų ir nuodėmių pasaulyje? Man tai iš tikro juokinga,kažkoks čia paralerinis pasaulis. Tikram pasauly nieks iš to kriminalo nedaro.ir į dantis nesiūlo. Galiu rėkt į.kairę ir į dešinę supuvo kopūstai mamos užauginti,niekas nesipiktins.
Aš tai stebiuosi,labai.