Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš intrigantė?kuo kuo ,o intrigos niekad nebuvo mano sritis..aš nesu  žmogžudė,kažkokia aferistė.aš tik paimu daržovės jr man jos supūna,nespėju suvalgyt ir užmirštu.viskas,o išpūsta iki neapykantos.tikrai nėr didesnių bėdų   ir nuodėmių pasaulyje?

Man tai iš tikro juokinga,kažkoks čia paralerinis  pasaulis.

Tikram pasauly nieks iš to kriminalo nedaro.ir į dantis nesiūlo.

Nu, kokia tu... trūksta žodžių. Išvertei viską į kopūstus ir dantis. Gi esmę supranti, ko išsidirbinėji toliau šiandien?

Atsakyti

Aš intrigantė?kuo kuo ,o intrigos niekad nebuvo mano sritis..aš nesu  žmogžudė,kažkokia aferistė.aš tik paimu daržovės jr man jos supūna,nespėju suvalgyt ir užmirštu.viskas,o išpūsta iki neapykantos.tikrai nėr didesnių bėdų   ir nuodėmių pasaulyje? Man tai iš tikro juokinga,kažkoks čia paralerinis  pasaulis. Tikram pasauly nieks iš to kriminalo nedaro.ir į dantis nesiūlo. Galiu rėkt į.kairę ir į dešinę supuvo kopūstai mamos užauginti,niekas nesipiktins.

Aš tai stebiuosi,labai.

Tai aišku, kad neduočiau į dantis, čia emocijos pastiprinimui. Tai reikia apsimest dabar ir auką vaidint?

Atsakyti

Įvardink kur buvo kitaip?.kažką įskaudinu supūdžius tą kopūstą,liepiu juos augint,nenoriu imt ,bet kiša ir man jie supūna.viskas,buvo kažkas kitaip?.tu mane labai nuvylei šį kartą,kaip ne tas žmogus.liūdna.vat taip gyveni ir mokaisi. Visas mano atvirumas vertas davimo į dantis.ačiū.

Na,bet čia tik forumas,kartais reik sau tai primint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 15 rugsėjo 2020 - 14:01

Ji yra net nesipuikuojant. Ar kada jauteisi laipteliu aukščiau už kitą, ar esi ką nors nužvelgus paniekinančiu žvilgsniu, nes tu tą turi, o tas kitas- ne. Tiesiog savęs vertinimas geriau ir kito nuvertinimas. Todėl visi mes jos turim kažkiek daugiau mažiau.

O tavo padidinta savivertė - kas? Ir tavo nuomonės viršenybė diskutuojant, pavyzdžiui? Ne?

Savo nuomones gynimas yra puikybe? Nu pypiec... 

Na, kadangi as nieko daug neturiu, tai paniekinanciu zvilgsniu nezvelgiu. Man gaila bomzu, narkomanu, alkoholiku. 

Intemora,  duočiau tau į dantis ir dabar. Intrigantė ir demagogė, ir dar apsimeti, kad nesupranti, išversdama į tą pusę, kuri tau patogi.

Tu cia rimtai??? Del tu susiktu darzoviu? 

Atsakyti

Nu, kokia tu... trūksta žodžių. Išvertei viską į kopūstus ir dantis. Gi esmę supranti, ko išsidirbinėji toliau šiandien?

Paaiskink, nes ir as esmes nesuvokiu. 

Atsakyti

Labai jums Alta dabar dekinga. Uz Intemoros apsikima. Busit nusipelniusios pagarbos. Ir savo puikybe dar labiau uzkels. 

Atsakyti

Aš nevaidinu aukos,tiesiog nuoširdžiai nesuprantu,uū ką hau į dantis.tai turi būt kažkas rimtesnio.asmeniškai

Išdavystė,pakišimas žmogaus,melagystės,apkaltinimas kažkuo.

O ne kažkokie supuvę arba  ne kopūstai svetimam rūsy ir santykiai su svetimais tėvais.

Atsakyti

Intemorai tai tikrai nebudinga puikybe.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 rugsėjo 2020 - 14:35

Juo labiau aš apie tai kalbėjau.100 kartų.ar tai.tik kopūstai ypatingai verti pagarbos?

Atsakyti

As perku turguj darzoves, vaisius, ir dalis visada supuna. O rodos, nedaug perkam. Tai kaip gali nesuput mase darzoviu, kurios kisamos be saiko? Va, kriausiu tris maisus parveze, edu nesustodama, i darba nunesiau, o jau matau kelios ipuvusios.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 rugsėjo 2020 - 14:09

Intemora, tai tikrai nebudinga puikybe.

Butent, ji paprasta, kaip trys kapeikos. 

Atsakyti

Aš nevaidinu aukos,tiesiog nuoširdžiai nesuprantu,uū ką hau į dantis.tai turi būt kažkas rimtesnio.asmeniškai

Išdavystė,pakišimas žmogaus,melagystės,apkaltinimas kažkuo.

O ne kažkokie supuvę arba  ne kopūstai svetimam rūsy ir santykiai su svetimais tėvais.

Žinok, aš tavo postuose įžvelgiu išsidirbinėjimą. Ir tai mane siutina, bet čia mano bėda. Ir ne dėl kopūstų ar uogienių. O apskritai.  

Rašai kaip nerimtas nesubrendęs paauglys, todėl ir iššauki tokią reakciją. Net tavo postai kažkokie kaip pasišaipymas iš visko visada. Tirli-pirli.

Daugiau neaiškinsiu. Neraitysiu aš paklodžių. Jei nesupranti, tai atsiprašau. Ir iš viso atsiprašau, kad TAVE NUVYLIAU. Drįsau nuvilti.

Dar kartą primenu, kad aš jokiose koalicijose, liečiančiose Altos pradžiuginimus ar įsiutinimus, nedalyvauju.

Atsakyti