Pinotija, 15 Rgs 2020 - 15:57, parašė: Nėra ok su mano jautrumu, nori pasakyt? Tai kad man šiuo metu yra viskas gerai. Lyg ir baigėsi tamsi juosta. Reikia 3 k. nusispjaut per petį.Ne užtektų atskirti paprastus gyvenimiškus dalykus,nuo didžiųjų nuodėmių,kad ir kokiu stilium.parašyta.tirli ar ne,bet yra parašytas faktas.o jis paprastas supūna daržovės,per daug ,nėrai kaip neiimti,bet imu dėl šventos ramybės.viskas.o kiaulė ir į dantis,na ne už tokius dalykus ,nu čia mano nuomonė.Aš tik mėgstu sakyti teisybę ir sakau, ką galvoju. Na, gal kiek per daug emocijas pastiprinu kai kuriais išsireiškimais. Tačiau kam tada apskritai tas rašymas? Palinksėti viena kitai ir pagirti? Visai man to nereikia. Ir santykių virtualių dirbtinai gerų man su niekuo nereikia puoselėti. Gerai, pasižadu į dantis niekam daugiau nebesiūlyti.
Meluoji, Rialina, nebuvai isvaryta is sitos temos.
Kalė intrigantė - ne tas pats, kas tiesiog intrigantė, neišvartyk, Sėlija.
Kalė intrigantė - ne tas pats, kas tiesiog intrigantė, neišvartyk, Sėlija.
Paprasta nenoriu but, noriu kale. Puikybe.
Ne užtektų atskirti paprastus gyvenimiškus dalykus,nuo didžiųjų nuodėmių,kad ir kokiu stilium.parašyta.tirli ar ne,bet yra parašytas faktas.o jis paprastas supūna daržovės,per daug ,nėrai kaip neiimti,bet imu dėl šventos ramybės.viskas.o kiaulė ir į dantis,na ne už tokius dalykus ,nu čia mano nuomonė.
Dėl kiaulės prašyčiau ne į mane kreiptis, po teisybei.
Paprasta nenoriu but, noriu kale. Puikybe.
Skirtumas didelis dėl vieno žodžio, žinok.
Uoj,
nu ti vysks gerai, kunkuliuojam toliau, baisiai cia, Intemora, ane? As irgi noriu but kale intrigante, labai cool skamba
ką aš žinau.nežinau ar pavyktų,bet kur aš intrigantė ,nu ta paprastoji? kokias čia intrigas bjaurias kėliau?
ką aš žinau.nežinau ar pavyktų,bet kur aš intrigantė ,nu ta paprastoji? kokias čia intrigas bjaurias kėliau?
Neisivaizduoju. Klausk Pinot. Jau kas kas, bet tu ir intrigante, tai isvis nesuderinama. Tingine, kaip ir as, tas tai jo.
Ir but klasiska kale intrigante dar reikia turet talenta, o ne tik norus .
Stengciausi.
Neisivaizduoju. Klausk Pinot. Jau kas kas, bet tu ir intrigante, tai isvis nesuderinama. Tingine, kaip ir as, tas tai jo.
Žinok, gal ne bjaurias, o gal ir ne intrigas, bet kažkas buvo. Dabar verti mane prisiminti, o aš laiko neturiu. Tas tavo sprendimas būti vienai temoje, kai visos nuėjo į td, kas tai buvo? Arba tavo pasakymas apie kažkurią (kad aš dabar prisiminčiau), kad ji su tavim vienoje temoje tai nebus. Ir kažkas dar, nu nerašysiu aš čia traktato, ir knaisotis postų istorijoje reikia laiko. Jau ir taip sako, kad man blogai. Tas tavo jautimasis temos biškį tokia vierche, nėra taip? Ir kodėl?