Nu vat tingi, ir ka?
Tegu tingi. Ir nieko. Trukt už vadžių, vėl iš pradžių.
*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 22:29, parašė: Ir as nemegstu. Bet jei nereikia, tai nevirsiu kopustienes kasdien vien tam, kad sunaudot ta nelemta kopusta.Nu man tai iš vis noras praėjo.vakar išviriau ir iškeliavo kopūstai į rūsį,jie man dabar negeras asociacijas kels.psichologija,nieko nepadarysi.😁
Ir as nemegstu. Bet jei nereikia, tai nevirsiu kopustienes kasdien vien tam, kad sunaudot ta nelemta kopusta.
Jei nevirsi, tai ir neimk.
Bet Intemoros mama irgi savotiška, gal ji nori aplenkti savo šiukšlių konteinerį? Betgi Intemora tai irgi moka už šiukšlių išvežimą.
Linkciau sutikti. Bet as tai ne puikybe ivardinciau, o pernelyg dideliu kontroles troskimu, kas kilo, galbut, is praeitu santykiu nedermes..
Jei pasigilintum kas yra 7mirtinos nuodėmės, tai išsiaiškintų, kad tai tiesiog pamatinės nuodėmės, is kurių kilę kitos nuodėmės. Tai vat kitos nuodėmės turi tą šaknine, motinine nuodėme. Ir iš pirmo žvilgsnio gali nepastebėti sąsajos. Na čia tiesiog Ale religinė filosofija tokia. O kas jau kuo tiki, tai kiekvieno pasirinkimas. Tiesiog intermora tokį retorini klausimą iškėlė apie blogi ir geri. O mes, gyvendami krikščionių visuomenėj va turim tam apibūdinti religines normas, pagal kurias galim įsivertinti. Arba nedarom to, nes nenorim. Man pvz įdomu analizuoti ir gilintis. Tiesiog šiaip sau
Tavo puikybė reiškiasi kontroliavimu, vaikų, exo, galvojimo kad tik tu geriausiai gali jais pasirūpinti ir geriausiai žinai ko jiems reikia ir kaip jie turi daryt
ČIA MANO NUOMONĖ 😁
Exo kontroliavimu? Emmmm... o kokiu budu?
Mane tik labai uzknisa kai jis isikisa ir sugriauna planus arba del jo ideju (nesuderintu,) man kyla kazkokiu nepatogumu.
Vaikus kontroliuoju. O taip! Dickio ND (pirma nd, po to zaidimai ir ne ilgiau, negu iki 21 ir jokiu kompu, jei yra pastaba, kad nd neatlikti,). Dar kontroliuoju, kad drabuziu po buta nemetytu, netrupintu, nebardakintu arba sutvarkytu, kad saldumynu neestu vietoj maisto, kad indus nusinestu ir t.t. ir pan.
Exo kontroliavimu? Emmmm... o kokiu budu?
Mane tik labai uzknisa kai jis isikisa ir sugriauna planus arba del jo ideju (nesuderintu,) man kyla kazkokiu nepatogumu.
Vaikus kontroliuoju. O taip! Dickio ND (pirma nd, po to zaidimai ir ne ilgiau, negu iki 21 ir jokiu kompu, jei yra pastaba, kad nd neatlikti,). Dar kontroliuoju, kad drabuziu po buta nemetytu, netrupintu, nebardakintu arba sutvarkytu, kad saldumynu neestu vietoj maisto, kad indus nusinestu ir t.t. ir pan.
Tu jam skambindavai ir aiškindavai kaip su vaiku bendraut. Bent taip rasei
GAILE*, 15 Rgs 2020 - 22:34, parašė: Jei mama savom akim matytų kaip jos produktai puna ir keliauja į konteinerį, tikrai nebeduotuMato ir matėėėėė. Ir nieko ,reiškia buvo perdaug ar užsiliko ar užsimiršo,viskas žmogiška ir suprantama.
Nu mes turim kitokių reikalų,nei ,kad pyktis dėl uogienių ar kopūsrų.