Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu jam skambindavai ir aiškindavai kaip su vaiku bendraut. Bent taip rasei 

Nu gal tada kai buvo kazkoks konfliktas tarp ju, bet ir tai ne visai taip buvo.

Siaip nenoriu as ten nieko kontroliuot, bet tegul neknisa man proto ir pan :D

Sjambinu del vaiko, pasitariu kazka mokyklos,bureliu tema. Va siand.skambinau, kad paskatintu lankyt matematijos bureli, nes nelabai nori vaikas, o man atrodo, kad patiktu jam ir butu naudinga.  Dar noriu, kad kazka lankytu sporto tema, o irgi tyyyngi, nenori.

Atsakyti

Tu jam skambindavai ir aiškindavai kaip su vaiku bendraut. Bent taip rasei 

Sjambinu del vaiko, pasitariu kazka mokyklos,bureliu tema. Va siand.skambinau, kad paskatintu lankyt matematijos bureli, nes nelabai nori vaikas, o man atrodo, kad patiktu jam ir butu naudinga.  Dar noriu, kad kazka lankytu sporto tema, o irgi tyyyngi, nenori.

Atsakyti

Gal ukiskunas. Gal susije su tuo, kad nuo mazens macius kaip viskas auginama. Ir man tai nekelia jokio diskomforto: apsiziuri ka turi ir planuojiesi ka gaminti :)

Mano tevams irgi daug kas supudavo, cia gi naturalu, kai turi savo uki. 

Atsakyti

Jei mama savom akim matytų kaip jos produktai puna ir keliauja į konteinerį, tikrai nebeduotu 
Tu juokauji. Ji laiminga, kad zimo, jog jiems TIKRAI NEPRITRUKS tu darzoviu. Cia visa esme. O kiek atliks, jos nedomina. Ir man, kaip mamai, tik tas rupetu. Kad jiems nereiktu pirkt. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 rugsėjo 2020 - 22:02

Ko kisi, jei nenori. Vertinga butu visi iki vieno bureliai. Tai visus lankyt? Patiktu tau lankyt koki fechtavima, ar dar ka, kas tau nemiela? 

Atsakyti

Tai ir yra kontrolė

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 09 15, 20:06)
<p>Nu tiktai einu ziuret kokia menulio faze huh.gif​ </p>

poryt jaunas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 09 15, 22:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LavinaX" data-cid="72706733" data-time="1600196414"><div><p>Man asmeniškai šitoj situacijoj tai Intemoros tėvai atrodo blogiau. Nu jei tau sako, kad nereikia, kad nesuvalgo ir išmeta, nu tai nafik kišt jai tas daržoves, uogienes... tai jei patys nesupranta, kad jiems nereikia, tai patys ir kalti. Suaugę žmonės ir nesugeba tokių dalykų išspręst, kad neaugint tiek, kiek niekam nereikia.</p></div></blockquote><p>Man irgi. Kazkoks godumas, augint kuo daugiau, nors yra patirtis, kad perdaug. Kita vertus, daug vyresniu zmoniu taip elgiasi. </p>

Na ne viskas, ka pasodini, uzauga, prigyja..tai gal apsidraudimui ir pasodina per daug... smile.gif Nebespeju jusu skaityt biggrin.gif

Varau poryt i Londona neribotam laikui, tikiuos i Lietuva paskui ileis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 09 15, 22:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72706775" data-time="1600197620"><div><p>Su ta  populiariaja psichologija tai nejuokink. Šudliterature. Kaip ir Unikausko televizine daktaryste. </p></div></blockquote><p>Puikybė </p>

o jei netiki dievu, irgi puikybe? smile.gif
Atsakyti

*** Sėlija, 15 Rgs 2020 - 23:01, parašė: Tu juokauji. Ji laiminga, kad zimo, jog jiems TIKRAI NEPRITRUKS tu darzoviu. Cia visa esme. O kiek atliks, jos nedomina. Ir man, kaip mamai, tik tas rupetu. Kad jiems nereiktu pirkt.
Jinai nesupranta,kad žmonės skirtingi.ne visi taip mąsto kaip ji.,todėl sako taip kai ji galvoja,nori įpiršti savo matymą.tai kas čia? Ji yra mano mama,o ne svetimas žmogus,kuris man daro malonę.gal pagaliau dašus,nes jau aiškiau pasakyt neįmanoma. Mano tėvai pyksta,jei neimu,o ne kai supūna.Jie tai žino. Aš pvz neįsivaizduoju,kaip galėčiau demonstratyviai jiems atgal sukišt viską atgal  į mašiną,įžeisčiau mirtinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 rugsėjo 2020 - 05:01

kristij, 15 Rgs 2020 - 23:38, parašė: poryt jaunas smile.gif Papildyta: Na ne viskas, ka pasodini, uzauga, prigyja..tai gal apsidraudimui ir pasodina per daug... smile.gifNebespeju jusu skaityt biggrin.gif Varau poryt i Londona neribotam laikui, tikiuos i Lietuva paskui ileis biggrin.gif Papildyta: o jei netiki dievu, irgi puikybe? smile.gif
Tikrai ,kristij. Būna skirtingi metai.kartais užderi be proto daug svogūnų,kartais net aš neišmetu ir tt.
Atsakyti

O Gailes mokymas visus gyventi bei morales normu irgi yra puikybe. Pagal jos kanonus. 

Atsakyti

O Gailes mokymas visus gyventi bei morales normu irgi yra puikybe. Pagal jos kanonus. 

Aš nemokau, čia tik diskusija. Čia ne mano kanonai, o krikščionybės. Nemanau kad forume kas nors iš vis kreipia dėmesį į kito pamokymus. Žmogus aplamai yra linkęs tik iš savo klaidų mokytis ir sunkiai priima kito požiūri. 

Ir taip, aš puikiai žinau kad turiu puikybės nuodėmę. Visai nebijau tą pripažinti 

Atsakyti
As tai galvoju ,kad musu baudziauninku tautai ir mentalitetui dar reikia kazkaip papildomai israsyt tos puikybes ir savivertes. O ne kazkaip turima gesinti.
Atsakyti