Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tu tik nesijaudink ,madam. As gi sakiau apie tai kazkada.
Visai gali but ,kad nieks neskaite,tai ir buvo naujove biggrin.gif
Dar sakiau ,kad youtube kanala turiu ,selija irgi sake ,kad zemas lygis.
Jus galvojat ,kad mane tai kazkaip izeidzia?
Isejo https://en.wikipedia...gns_(TV_series)
antras sezonas ,o ten juodoji saule nupaisyta,vaje.
Atsakyti

Šiandien einu į "pasimatymą". Su tuo žmogum susitikom po 27 metų. Tik kad pasimatymas darbinis.

Atsakyti
Eisim su ruskiais griuvenu inspektuot. Baigia visa kaima ispirkt biggrin.gif
Atsakyti

, kad be vyro ir mokesčių susimokėt nemokėtų.

Aš niekada, gyvendama su vyru, nemokėjau mokesčių. Bet mokėdavau pas mamą, prieš 20 metų. Nu dabar tipo nemoku. Bet gi išmokčiau. Nereik taip jau visai save nurašyti. Priverstų gyvenimas ir mokėčiau...🙃

Atsakyti

Aš niekada, gyvendama su vyru, nemokėjau mokesčių. Bet mokėdavau pas mamą, prieš 20 metų. Nu dabar tipo nemoku. Bet gi išmokčiau. Nereik taip jau visai save nurašyti. Priverstų gyvenimas ir mokėčiau...🙃

Fėja tai aš tave ir pamokyčiau. 

Einam vedžot šunis?

Atsakyti

Fėja tai aš tave ir pamokyčiau. 

Einam vedžot šunis?

Nu va, tikrai su tais mokesčiais viskas būtų gerai 😄😄😄Tik va, kaip su babkėm.... 🤑

Madam, ..... rytojaus planas ryte važiuoti plyteles rinktis (darysime kapitalinį vonios ir tūliko remontą). Ten visokių kt dalykų, dar negana to mano mamai 70. Sekmadienį tai tik savo urve lindėti noriu. Aš sakau..... Šeštadienį, jei ne visokie reikalai, irgi norėčiau savo troboj lindėti, arba viena į mišką varyti. Na, man trūksta vienatvės, aš jos labai labai pasiilgus. Nenoriu jokios draugijos. Galėčiau į mišką pasiimti tik vaikus savo ir vyrą... irgi tik savo 😄😄😄

Atsakyti

Sėlija, o tu labai negražiai pasielgei, išnešdama Altos pomėgį fcb. Duočiau tau į dantis, perfrazuojant Pinotiją. Mažiau landžiok kur nereikia, o išmok ant senatvės bent jau dama pabūt ir išgyvendink tą savo "gezų" leksikoną iš savęs.  Patarimai mano kainuoja, ale tau for free šiandien.
Pomegi ji cia seniai viesina vis burdama is menulio ir pranasaudama. O as tik radau, is kokio saltinio semos. Dama tu dama, tavo britvonai tai, sakai, jau damiski leksikonai? Neaiskink, kuo man but, ir kaip rasyt. Pati lakstei po abi temas, kopijuodama tas pacias zinutes, Savaitei itikt norejai, kai ta Fejai isake, pasirinkt, kur but. Padlyza tu, fe.. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 18 rugsėjo 2020 - 10:58
Noreciau burti is saules,bet lunos gyventoju daugiau .
Tai dabar pagal karinio aljanso taisykles jau reikia selija kontraatakuot ? O is esmes tai jau tingiu ir visas tas ka kas ant ko pasake - jau nusibodo.
Atsakyti

Noreciau burti is saules,bet lunos gyventoju daugiau .
Tai dabar pagal karinio aljanso taisykles jau reikia selija kontraatakuot ? O is esmes tai jau tingiu ir visas tas ka kas ant ko pasake - jau nusibodo.

Na, pažiūrėsim, kiek tu ištversi neprisiminus, kaip buvai kažinkaip "pažeminta" kažkieno pasakymo. :D​ 

Čia tu daugiausiai ir prisimeni, ir primeni. 

Atsakyti

Kaip suprantu dabar Alta specialiai apie mėnulius rašys.😊

Atsakyti

Kaip suprantu dabar Alta specialiai apie mėnulius rašys.😊

Atsakyti

O aš moku mokesčius mokėt.tai jau pažengus esu.😁

Atsakyti