Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As uz savo buta visada moku. Nieko sunkaus ten nera

Atsakyti

, Savaitei itikt norejai, kai ta Fejai isake, pasirinkt, kur but. Padlyza tu, fe.. 

Bože, mergos, aš nepamenu, ką jūs čia kalbat, kad pasirinkt liepė, tai jo, su balionais išskridau iš čia, bet kažkokio norėjimo įtikt kažkam, neįžvelgiau. Ai, nu .... 🍻🍻🍻

Atsakyti

Bože, mergos, aš nepamenu, ką jūs čia kalbat, kad pasirinkt liepė, tai jo, su balionais išskridau iš čia, bet kažkokio norėjimo įtikt kažkam, neįžvelgiau. Ai, nu .... 🍻🍻🍻

Ar tu manai, kad aš dėmesį bent kreipiu į tos ponios postus? Nerūpi man. Norėjau vaizdžiau aprašyt, ale rašalo ir plunksnos gaila.

Atsakyti

Akaus? 3 galiu isgert, jei geriasi :D

Atsakyti
Susirinko didzioji inkvizitore selija visu musu nuodemes. Na ka, tikekimes ,kad sugrius tas bokstas(cia aliuzija i ezoterika)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 18 rugsėjo 2020 - 13:07

Amadėja*, 18 Rgs 2020 - 14:01, parašė: Akaus? 3 galiu isgert, jei geriasi :D
Jei geriasi,galiu ir 5.Bet jau senai supratau,kad neverta, dėl 3_4val paaukot visą dieną🙈 Kažkaip neapsimoka.todėl,jei jau labai geriasi,tai tada du ir stabdyt  ir siurbt iš lėtooo. Nu nei jau visiškai smagu,tai tada mažą dar 0,3.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugsėjo 2020 - 13:20

O kaip čia yra,kad aš Selijai visada beveik pritariu(nu ten smulkūs dalykai kas geriau karšta_šalta nesiskaito)

Visada matau tą patį ir pamenu taip pat.

Atsakyti

Fėja*, 18 Rgs 2020 - 13:37, parašė: Bože, mergos, aš nepamenu, ką jūs čia kalbat, kad pasirinkt liepė, tai jo, su balionais išskridau iš čia, bet kažkokio norėjimo įtikt kažkam, neįžvelgiau. Ai, nu .... 🍻🍻🍻
O galėčiau paklaust,kodėl pasirinkai taip kaip pasirinkai? Kokie kriterijai?
Atsakyti

Akaus? 3 galiu isgert, jei geriasi :D

Aš vieną, jei tik trumpam, du, jei jau rimtesnis pasisėdėjimas, o tris tai nžn.... gal ir buvę 😄

Bet mėgstu prie vairo daba būt, tai būna 0 😋

Atsakyti

Bet tai kodėl praradus vyrą tampi iškart finansiškai neraštinga, nesuprantu? Ar ištekėjus sutrinka smegenų veikla? :) 

Man vyras yra užuovėja  ne finansine prasme. Nenorėčiau jo netekti ne dėl piniginės.

Bet jei taip atsitiktų, tai, manau, pasirūpinčiau savimi finansiškai ir nefinansiškai. Nesu UAB buhalterė, namų ūkio išlaidas moku tvarkyt. Tokių žinių kaip dirbant UAB-e, namų ūkyje, nereikia.

Kažkokie mėnuliniai briedai šiandien. :D 

Atsakyti

Pomegi ji cia seniai viesina vis burdama is menulio ir pranasaudama. O as tik radau, is kokio saltinio semos. Dama tu dama, tavo britvonai tai, sakai, jau damiski leksikonai? Neaiskink, kuo man but, ir kaip rasyt. Pati lakstei po abi temas, kopijuodama tas pacias zinutes, Savaitei itikt norejai, kai ta Fejai isake, pasirinkt, kur but. Padlyza tu, fe.. 

man turbūt koks alzheimeris, dievaži, neprisimenu. :hmm: 

Atsakyti

Nu savimi ,ir savimi ir trim vaikais ,skirtumas yra. Man vyras brangus visom prasmėm,bet mokesčius susimokėt moku. Bet kai pagalvoju,tai jau auga auga tie vaikai ir kažkaip greit.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 rugsėjo 2020 - 13:24