Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile, as viska atgauciau per antstolius. Jis ta suprato pasikonsultaves su kazkuo, tai siryt paskambino visas ant ribos. 

Tuos 3000 neigia, nors pats pasirase. Tipo apgavau :)

Jam sandoris naudingas, o as tuos pinigus tiesiog vaikui paliksiu. Gal mokslams reiks.

Ir ramu bus :)

Tai kam tuomet tau jam nuleist 3000 jei viską atgautum? Kam? Geriau vaikui 9000 palik, o ne 6000. Taigi čia jis apvagia  savo vaiką. O tu leidi. 

Jei.man antstole pasakytu, kad viską atgaus, nei 1 ct nenuleisciau. Niekada. Nors nesu godi ir nieko.mums netrūksta, tiesiog esu alergiška aferistams, ir neleisciau savo vaikui nei sau tapt tokio vampyro auka.

Atsakyti

Nu tai jei ta santuokine skola buvo isleista bendriems poreikiams, tai tegul 1500 grazina. 

Atsakyti

Manau turi pasitarti su antstole. Gal eina tuos 3000 atgauti ? Ji gali inkasini į jo sąskaitą įkalti, gali sužinot kokios pajamos oficialios, gali pažiūrėt kokio turto jis turi. Nzn, man atrodo  per daug nuleist 3000. Juk tai trečdalis skolos. Tu per ilgai laukei aplamai, per ilgai tempei, nesikreipdama į antstoli, jis turbūt spėjo visa savo turtą suslapstyt, užrašyti ant giminių, parduoti ir pan. Ir darbe gal dar susitarė, kad gaus juodais. Aš tau sakiau jau prieš kelis m, kad nepraleisk taip, netikėk, nes čia gi afera realiai 

Jis ner toks gudrus kaip tavo exas. Jis savotiskai naivus :)

Tie 3000 vekseliais 2 m.i prieki. 

Nieko jis nesuslepes. Turi ir buta ta,ir garaza, ir masina savo vardu.

Tie 3000 lai bus ant islaidu turetu vaiku ar busimu. 

Taip bus teisinga, o dabar ir taip skausmingai biski bus, bet isgyvens :)

Atsakyti

Blyn, suparinot.

Jis man dar pervede siandien 500+, nors pagal ta pagrinda, kuris irasytas nebeturejo. Sakiau grazinsiu. Jis sako nebent irodysi, kad ner pagrindo :D

Gal paskaiciuosiu dar... 

Atsakyti

O man tiesiog idealu elgtis kaip atrodo visapusiskai teisinga. 

Bande gasdint, bet nu tokia desperacija, kad net juokinga.

Pasirasinesim ryt. Ziuresiu kaip ryte atrodys. 

Atsakyti

Sory amadeja, jis tave maudo kaip visiška durnele. Net lb jis gudrus. Žaidžia tavo emocijom. Ir dar lb sėkmingai. Tu paversk tuos 3000 litais gal. Nes ko gero čia skola iš lito laikų. Tai lb dideli pinigai. Negana to, kad dabar jie nuvertėje ženkliai, bet tu juos dar gi dovanot jam ruošiesi. Ir sakai kad jis negudrus? 🤣jis - manipuliacijos  genijus tiesiog. Net žavu iš tikro žiūrėt iš šalies kaip žmogus taip lengvai sugeba 3000 uždirbt 😀. Kad man kas tokį talentą 😅

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 02 spalio 2020 - 22:49

Sory amadeja, jis tave maudo kaip visiška durnele. Net lb jis gudrus. Žaidžia tavo emocijom. Ir dar lb sėkmingai. Tu paversk tuos 3000 litais gal. Nes ko gero čia skola iš lito laikų. Tai lb dideli pinigai. Negana to, kad dabar jie nuvertėje ženkliai, bet tu juos dar gi dovanot jam ruošiesi. Ir sakai kad jis negudrus? 🤣jis - manipuliacijos  genijus tiesiog. Net žavu iš tikro žiūrėt iš šalies kaip žmogus taip lengvai sugeba 3000 uždirbt 😀. Kad man kas tokį talentą 😅

Gali buti, kad tu teisi :)

Netgi tiketina, kad visiskai teisi.

Tai buvo 11000lt uz garaza.

Tiek, kad tai visada buvo ta suma, kuria as mintyse buvau dovanoji mainais i taika ir kazka gero nematerialaus vaikui is tevo. 

Tiek, kad tas tevas tos nuolaidos neivertins :)

Atsakyti

Gali buti, kad tu teisi :)

Netgi tiketina, kad visiskai teisi.

Tai buvo 11000lt uz garaza.

Tiek, kad tai visada buvo ta suma, kuria as mintyse buvau dovanoji mainais i taika ir kazka gero nematerialaus vaikui is tevo. 

Tiek, kad tas tevas tos nuolaidos neivertins :)

Jis tai įvertins kaip savo pergalę. Kaip manipuliatorius triumfą. Ir nemanyk kad sustos. Tu jau kartą nusileidai, kai sutikai palaukt mokėjimo. Db dar kartą nusileisi. Tai net nesitikėk kad nebus trečio, ketvirto karto. 

Net nzn kaip tave įtikinti kad emocijoms čia ne vieta. Nes jis neturi jokių empatiniu emocijų tavo atžvilgiu. Nei vaiko. Jis maitinasi kitų emocijomis. Tokį žmogų tik šaltai, racionaliai gali įveikti 

Atsakyti

Bet as konkreciai durna, nes net sazine grauzt buvo pradejus, kad per mane ta paskola pasieme ir del to su antra puse lb.susipyko..

Bent dabar vel jauciuos paslauga daranti :D

Ir lb.stengiaus, kad be antstoliu apsieit gautus. Tai gal sis tikslas bus pasiektas. 

Atsakyti

Nu jo tu durna. Nepyk, čia nepiktai aš. Nedaryk tu jam jokios paslaugos. Kreipkis į antstoli, uždirbsi papildomai 3000. O jis praras kur kas daugiau. Nes dar antstolio mokesčius visus sumokės. Atkeršyk jam, nuuu 😈

Atsakyti

Jis tai įvertins kaip savo pergalę. Kaip manipuliatorius triumfą. Ir nemanyk kad sustos. Tu jau kartą nusileidai, kai sutikai palaukt mokėjimo. Db dar kartą nusileisi. Tai net nesitikėk kad nebus trečio, ketvirto karto. 

Net nzn kaip tave įtikinti kad emocijoms čia ne vieta. Nes jis neturi jokių empatiniu emocijų tavo atžvilgiu. Nei vaiko. Jis maitinasi kitų emocijomis. Tokį žmogų tik šaltai, racionaliai gali įveikti 

I desimtuka. Tik sikart emociju is manes negavo. As tiesiog jam aiskinau, kad antstoliai jam neapsimoka, o jo psichus ignoravau.

Ta, kad moket turi ir tures, tai suprato tikrai.

O kokie tie kiti kartai but gali? Kazkokie strojinimai? Tie tai neisvengiami :D 

Atsakyti

Nu jo tu durna. Nepyk, čia nepiktai aš. Nedaryk tu jam jokios paslaugos. Kreipkis į antstoli, uždirbsi papildomai 3000. O jis praras kur kas daugiau. Nes dar antstolio mokesčius visus sumokės. Atkeršyk jam, nuuu 😈

Negaliu kersyt. Kazkoks vidinis stabdis yra.

Jei, man atrodo, kad taip nebus teisingai. Viskas. 

Bent supratau kaip zmones sau ant galvos uzsileidziu :D

Atsakyti