Vilniuj, Vilniuj.
Tai persigalvojo, gal liubov markov padėjo?
Tai padengia alimentu skola, o as anuliuoju kitas.
Ir tipo čia geras sandėris?....
Tai bent apie pusę kalbėtų, ar kažką .... Bet ir tai, KODĖL? Jei jis skolingas?
Bet kokiam kitam žmogui sutiktum taip? Pasiskolinčiau aš iš tavęs babkių du kartus. Ir paskui prašyčiau, kad o davai, aš grąžinsiu tau skolą vieną, jei anuliuosi antrą. Tai kas čia? Reketas?
Aš tai suprantu kad jis grasina. Arba atsisakyk skolos iš seniau (turbūt kompensacijos kažkokios už bendrą šeimos turtą,), arba nemokėsiu alimentų ir nieko tu man nepadarysi.
Tai vat čia reiktų racionaliai su antstole įvertinti, ar įmanoma iš jo išieškot viską. Ir per kiek laiko. Ir tik tada spręsti ką daryt. Jei jis taip drąsiai elgiasi, galbūt apsiformines darbe ant minimumo, o realius pinigus gauna vokely. Tada realiai lb sunku skolas atgauti, nes negali antstole visos algos nuskaičiuot. Berods tik pusę pagal įstatymą, kai pajamos minimumas
O kodel turetum anuliuot kitas?
Kas ten per skolos?
Ten like 3000 nuo santuokos laiku, kuriems veliau ipirsau pasirasyt vekselius, kad i teisma neduot.
O jis sumoka 6000 alimentu.
Tuos 3000 but reikalu atgaut.
Jis tik taip sutinka, o man visai tinka.
Ka siuliau buvo dar svelniau: atiduot alimentu skola per 2 metus. Nenorejo.
Gaile, as viska atgauciau per antstolius. Jis ta suprato pasikonsultaves su kazkuo, tai siryt paskambino visas ant ribos.
Tuos 3000 neigia, nors pats pasirase. Tipo apgavau
Jam sandoris naudingas, o as tuos pinigus tiesiog vaikui paliksiu. Gal mokslams reiks.
Ir ramu bus
Manau turi pasitarti su antstole. Gal eina tuos 3000 atgauti ? Ji gali inkasini į jo sąskaitą įkalti, gali sužinot kokios pajamos oficialios, gali pažiūrėt kokio turto jis turi. Nzn, man atrodo per daug nuleist 3000. Juk tai trečdalis skolos. Tu per ilgai laukei aplamai, per ilgai tempei, nesikreipdama į antstoli, jis turbūt spėjo visa savo turtą suslapstyt, užrašyti ant giminių, parduoti ir pan. Ir darbe gal dar susitarė, kad gaus juodais. Aš tau sakiau jau prieš kelis m, kad nepraleisk taip, netikėk, nes čia gi afera realiai