Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Vilniuj, Vilniuj. 

Tai persigalvojo, gal liubov markov padėjo? :D

Atsakyti

Tai persigalvojo, gal liubov markov padėjo? :D

A jak ze. Kaunas nuo Vilniaus arti gi. 

Atsakyti

Bet tai naglumas - skolas anuliuok, tada mokėsiu alimentus ...... Nežinau aš situacijos, bet atrodo tai pzdc. Labas 🌹

Tai ima paskolą, tai ir skolai padengti galėtų paimt. Gi ne 1 000 000 ta skola.  :unsure:

Tai padengia alimentu skola, o as anuliuoju kitas. 

Atsakyti

O kodel turetum anuliuot kitas?

Kas ten per skolos? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 02 spalio 2020 - 17:13

Bet tai gudrutis koks.

Neanuliuočiau nieko. Kas per savanoriškas naudos suteikimas  psichui exui?

Atsakyti

Tai padengia alimentu skola, o as anuliuoju kitas. 

Ir tipo čia geras sandėris?....

Tai bent apie pusę kalbėtų, ar kažką .... Bet ir tai, KODĖL? Jei jis skolingas?

Bet kokiam kitam žmogui sutiktum taip? Pasiskolinčiau aš iš tavęs babkių du kartus. Ir paskui prašyčiau, kad o davai, aš grąžinsiu tau skolą vieną, jei anuliuosi antrą. Tai kas čia? Reketas?

Atsakyti

As mielai is jusu pasiskolinciau kokia desimt stuku, o atiduociau kokias sesias. Katra paskolinsit? 

Atsakyti

Sveikos. Nelabai supratau Amadėjos exo norimo sandorio, nors ir visos situacijos nelabai žinau. Jei jau yra jo kažkokios skolos jai ir dą plius alimentai, tai ką tę nurašyt? :hmm: Ai, Amadėja, tu per minkšta ir per gera.

Atsakyti

Aš tai suprantu kad jis grasina. Arba atsisakyk skolos iš seniau (turbūt kompensacijos kažkokios už bendrą šeimos turtą,), arba nemokėsiu alimentų ir nieko tu man nepadarysi. 

Tai vat čia reiktų racionaliai su antstole įvertinti, ar įmanoma iš jo išieškot viską. Ir per kiek laiko. Ir tik tada spręsti ką daryt. Jei jis taip drąsiai elgiasi, galbūt apsiformines darbe ant minimumo, o realius pinigus gauna vokely. Tada realiai lb sunku skolas atgauti, nes negali antstole visos algos nuskaičiuot. Berods tik pusę pagal įstatymą, kai pajamos minimumas

Atsakyti

O kodel turetum anuliuot kitas?

Kas ten per skolos? 

Ten like 3000 nuo santuokos laiku, kuriems veliau ipirsau pasirasyt vekselius, kad i teisma neduot.

O jis sumoka 6000 alimentu.

Tuos 3000 but reikalu atgaut.

Jis tik taip sutinka, o man visai tinka.

Ka siuliau buvo dar svelniau: atiduot alimentu skola per 2 metus. Nenorejo.

Atsakyti

Gaile, as viska atgauciau per antstolius. Jis ta suprato pasikonsultaves su kazkuo, tai siryt paskambino visas ant ribos. 

Tuos 3000 neigia, nors pats pasirase. Tipo apgavau :)

Jam sandoris naudingas, o as tuos pinigus tiesiog vaikui paliksiu. Gal mokslams reiks.

Ir ramu bus :)

Atsakyti

Manau turi pasitarti su antstole. Gal eina tuos 3000 atgauti ? Ji gali inkasini į jo sąskaitą įkalti, gali sužinot kokios pajamos oficialios, gali pažiūrėt kokio turto jis turi. Nzn, man atrodo  per daug nuleist 3000. Juk tai trečdalis skolos. Tu per ilgai laukei aplamai, per ilgai tempei, nesikreipdama į antstoli, jis turbūt spėjo visa savo turtą suslapstyt, užrašyti ant giminių, parduoti ir pan. Ir darbe gal dar susitarė, kad gaus juodais. Aš tau sakiau jau prieš kelis m, kad nepraleisk taip, netikėk, nes čia gi afera realiai 

Atsakyti