Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Brangus tie linksmintojai siais laikais. Cia amadeja sake,kad ex geras pramogu sugalvotojas .
Gerai ,kad man linksmybes mazai patinka. biggrin.gif
Atsakyti

Gali buti, kad tu teisi :)

Netgi tiketina, kad visiskai teisi.

Tai buvo 11000lt uz garaza.

Tiek, kad tai visada buvo ta suma, kuria as mintyse buvau dovanoji mainais i taika ir kazka gero nematerialaus vaikui is tevo. 

Tiek, kad tas tevas tos nuolaidos neivertins :)

Amadėja,..... nedovanok jam to garažo. Išsimokėti gi gali per kelis metus. Kad ir po 50€ į mėn. 

Atsakyti

Bet as konkreciai durna, nes net sazine grauzt buvo pradejus, kad per mane ta paskola pasieme ir del to su antra puse lb.susipyko..

Bent dabar vel jauciuos paslauga daranti :D

Ir lb.stengiaus, kad be antstoliu apsieit gautus. Tai gal sis tikslas bus pasiektas. 

Nu tu kaip kokia geroji samarietė.

Kodėl tu turi daryti kažkokias paslaugas jam, pergyventi dėl jo santykių su kita moterim?....

Na, tu apsisprendusi. Suprantu....

Atsakyti

Dzieve dzieve, kokie tie vyrai vargšai, kai pagalvoji...Prilyja tų vaikų iš dangaus, katruos net išlaikyt jiems reikia. Ir net su kita boba gyvenant, pasirodo, kad tie vaikai niekur nedingsta. Nenusirašo, tsakant... :D​ 

Atsakyti

ir kazka gero nematerialaus vaikui is tevo. 

Tiek, kad tas tevas tos nuolaidos neivertins :)

Nesuprantu šioj vietoj, tipo tu dovanoji tėvui 3000 ir tada vaikas gaus tėvo dėmesį, o jei ne, tai ne? Ta dovana kažkaip atsilieps vaikui?..... Tu taip manai? Netikiu. Niekaip tos meilės nenupirksi. Jis myli vaiką ir mylės. Nepaisant tų 3000. Tos 3000 TAVO. Ar jis tau irgi kažką dovanojo?

Nepažįstu Tavo ex, bet tokie, kurie drįsta taip prašyt, dažniausiai nevertina. 

Nedaryk to. 

Būk stipri ir nedaryk.

Pasidrąskys ir nurims. Ir išsimokės. Nedidelė čia ta suma normaliam vyrui.

Atsakyti

Mano mama išsiskyrė su mano tėvu. Tai buvo prieš 35 metus. Dar tarybiniai laikai buvo. Na, tais laikais gyvenama vieta buvo mamos darbo jai suteikta (bendrabutis). Tai tėvas išsikraustė pas savo mamą, mano močiutę. Pasiėmė kažką, nžn. Bet smulkmę. Savo patefoną (beje, sakė, kad jis 600 rublių vertės buvo, aš nemeluoju, nebent jis man melavo, tada dar juostinį magnetofoną dideli tokie būdavo... Rekord lyg vadinosi.... ) teliką mums paliko, baldus lyg visus paliko. Ir jam užeidavo ateiti kats nuo karto pareikšti, kad jis pasiima sekcijos dalį, fotelį, ar dar chrien ką. Nieko nedavėm. Aš paauglė buvau jau (koks 10 metų po skyrybų užsimanė seno fotelio. Stojau prieš jį ir NEDAVIAU. Aišku, jis atėjo ne prašyti, o iš karto grąsinti mano mamai. Kad ją gatvėj užpuls, sumuš jo samdyti bachūriukai. Na, bet jei fotelį atiduos, tada tai ne. Oj, kaip aš tada stojau. Išpyzdino jis greit (atsiprašau).

Amadėja, čia norėjau pasakyti, kad kas dar gali išlįst, ko dar jis gali norėt. Nu ištisai mano AA tėvukui kažko reikėjo. O galiausiai tai sakė, kad jie su mama visai neišsiskyrę, nes bažnyčia santuokos tai nepanaikinus 😄😄

Atsakyti

Senas fotelis buvo vertybė?ar čia kažkoks principas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 08:36
Ziuriu sovietmeciu zmones irgi dafiga baznytiniu santuoku turejo. Idomu kodel?
Atsakyti

Visi tuokėsi bažnyčioje sovietmečiu(bent jau dauguma).Mano tėvai tai tikrai ir visi giminės. Juk per keliasdešimt metų nepanaikinsi žmonių įsitikinimų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 08:38

Senas fotelis bubo vertybė?

Ne vertybė, bet neužsileidau jo ant galvos. Po mėnesio būtų atėjęs sekcijos, po pusmečio spintos, po kurio laiko miegamo lovos. Jam aiškiai parodžiau tada, kad NEBUS taip. Išsiskyrei prieš 10 metų - atsidalinai kaip susitarę buvot ir VISKAS. Tai aš 15 - 16 metų mergička supratau.

Sakiau atvesk, nu atvesk savo tuos bachūrus, pasakysiu aš jiems, ką čia tu išdarinėji. Kad iš vienišos moters, uždirbančios 100 litų, auginančios 2 vaikus, tu susigalvoji išsivežti kada tau patinka, ką tu nori. IR KADA TAU UŽTEKS? Mes tai nieko jo neprašėm. Mokėjo jis minimalius alimentus, kiek priklausė. Viskas. Pirko mama mums pianiną, jis buvo prieš. Neprisidėjo. ... Daugiau mama jo nieko neprašė. Pianiną pirko iš karto po skyrybų. Pirmais metais.

Atsakyti

Fėja*, 03 Spa 2020 - 09:38, parašė: Ne vertybė, bet neužsileidau jo ant galvos. Po mėnesio būtų atėjęs sekcijos, po pusmečio spintos, po kurio laiko miegamo lovos. Jam aiškiai parodžiau tada, kad NEBUS taip. Išsiskyrei prieš 10 metų - atsidalinai kaip susitarę buvot ir VISKAS. Tai aš 15 - 16 metų mergička supratau. Sakiau atvesk, nu atvesk savo tuos bachūrus, pasakysiu aš jiems, ką čia tu išdarinėji. Kad iš vienišos moters, uždirbančios 100 litų, auginančios 2 vaikus, tu susigalvoji išsivežti kada tau patinka, ką tu nori. IR KADA TAU UŽTEKS? Mes tai nieko jo neprašėm. Mokėjo jis minimalius alimentus, kiek priklausė. Viskas. Pirko mama mums pianiną, jis buvo prieš. Neprisidėjo. ... Daugiau mama jo nieko neprašė. Pianiną pirko iš karto po skyrybų. Pirmais metais.
Ne tau,o tavo tėvui norėjau pasakyt.jia fotelio neturėjo ar kokius principus rodė.
Atsakyti

Ziuriu sovietmeciu zmones irgi dafiga baznytiniu santuoku turejo. Idomu kodel?

Mamos mama buvo labai tikinti. Niekaip kitaip negalėjo būti. Ir visi mano močiutės vaikai tuokėsi bažnyčioj, visi anūkai krikštyti ir visus kitus sakramentus priėmę. Čia privaloma. Niekas močiutei neprieštaravo. Nu, jie taip auginti.

Aš vienintelė šeimoj, nesituokus bažnyčioj. Močiutė apakus buvo, bet mes labai mylėjome viena kitą. Pasikalbėjau su ja, tada dar krikštamotė su ja pakalbėjo, nuramino ir įtikino, kad suprastų ir priimtų, kad bus taip. Mano močiutei MB labai patiko. Ir vestuvėse dalyvavo. Ji buvo viena iš 11 vakarienėj dalyvavusių žmonių.

Atsakyti