Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ne tau,o tavo tėvui norėjau pasakyt.jia fotelio neturėjo ar kokius principus rodė.

A, nu jis sakau, eidavo ir eidavo. Mama jam neduodavo nieko. Čia tiesiog principas, manau. Jam tikrai nereikėjo to seno fotelio. Nu jis būtų jį pardavęs gal 😄😄😄😄 aš nžn...

Atsakyti

Niekaip nesuvokiu, is kur pas Amadeja ta tokia meile tam exui... 

Atsakyti
Sakykim , ne tai kad tikinti , o prisirisusi prie tradiciju .Netikinti ,kad ir valdzia gali tuokti zmones ,netik konfesija.
Graziausia ,kad santuoka is visu tradiciju zlugo pirmiausia. Prarado pirmine prasme.
Atsakyti

Blin, mano diedas isejo su viena tase is namu. Buvo viena is triju teliku pasiemes, exe paprase grazint, ir grazino.

Atsakyti

Sakykim , ne tai kad tikinti , o prisirisusi prie tradiciju .Netikinti ,kad ir valdzia gali tuokti zmones ,netik konfesija.
Graziausia ,kad santuoka is visu tradiciju zlugo pirmiausia. Prarado pirmine prasme.

Nu ir mes sovietmeciu tuokemes baznycioj. Tiesa, praejus metams po oficialiu vestuviu. 

Atsakyti

Sakykim , ne tai kad tikinti , o prisirisusi prie tradiciju .Netikinti ,kad ir valdzia gali tuokti zmones ,netik konfesija. Graziausia ,kad santuoka is visu tradiciju zlugo pirmiausia. Prarado pirmine prasme.
Taip. Gal prisirišusi. Gi įsivaizduokim tų žmonių gyvenimą. Bažnyčia - tai kaip klubas koks. Jaunimo susitikimų viera. Tai tarsi pramoga. Paskui kažkas pasikeitė, kai rusas atėjo, nu bet jai tai ne. Ji ir toliau ėjo, jai tai patiko. Aš bažnyčioj būčiau ženijusis, bet MB netikintis. Jo šeima jau kitokia. Senoji močiutė atitolo nuo bažnyčios, vaikus augino kitaip. Anūkai net nekrikštyti. Palaidota ji be kunigo. MB netikintis ir neverčiau vaidinti bažnyčioj kažką. Man tai ypač svarbu, kad nedaryti teatro bažnyčioj. (Aš baigus Jėzuitų gimnaziją, beje. Na, tada gimnazija ji nebuvo, bet bažnyčia jau buvo perėmusi mus. Ir turėjau labai aiškias gaires ir supratimą. Jauni klierikai  ir jauni kunigai mums aiškino, kas yra tikėjimas, kaip jį turime suprasti..... Beje, labai daug perpasakodavau savo močiutei. Mačiau, kad jos tikėjimas kaip ir netikras, ji nesuprato jo. Bet ji tikėjo taip, kaip tikėjo...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 03 spalio 2020 - 09:09

Niekaip nesuvokiu, is kur pas Amadeja ta tokia meile tam exui... 

Amadėja labai geras žmogus, manau, ji su kiekvienu žmogum taip elgtųsi. Na nemoka ji būt principinga ir bloga, taip kenkdama tik sau ir vaikui.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 03, 08:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72714123" data-time="1601707787"><div><p>Sakykim , ne tai kad tikinti , o prisirisusi prie tradiciju .Netikinti ,kad ir valdzia gali tuokti zmones ,netik konfesija.
Graziausia ,kad santuoka is visu tradiciju zlugo pirmiausia. Prarado pirmine prasme.</p></div></blockquote><p>Nu ir mes sovietmeciu tuokemes baznycioj. Tiesa, praejus metams po oficialiu vestuviu. </p>

Taigi zinom ,zinom ,kad jaunysteje megai baliavot.
O santuokos tikslas buvo turto konsolidacija , o ne parceliacija. Butent ta parceliacija ir neveikia.
Atsakyti

O dabar koks santuokos tikslas?

Atsakyti
Civiline teise pagrinde, toks tikslas.
Vienose draugu vestuvese baznycioje susipazinau su nuostabiu kataliku kunigu. Dabar jau amzina atilsi. Tai buvo puiki draugyste.
Dar esu itikinejus sena ,na labai sena kuniga ,Clintono per kiekviena pamoksla nekeikti biggrin.gif
Oi ne ,madam , oi ne.Amadeja tiki kad meile galima nusipirkti uz garaza. Kad jei paliksi ex garaza jis gal nuosava sunu labiau myles.
As dar suprantu draskymasi rusu laikais del senu baldu ,nes daiktu buvo maziau nei zmoniu.
Bet nesuprantu ,kaip galima is tevo ar motinos uz kazkiek nupirkti meile savo sunui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 spalio 2020 - 09:13

Taigi zinom ,zinom ,kad jaunysteje megai baliavot.
O santuokos tikslas buvo turto konsolidacija , o ne parceliacija. Butent ta parceliacija ir neveikia.

Prie ko cia baliai? Po tos baznycios tiesiai namo vaziavom, myzt, poteriaut, gult. 

Atsakyti

na ,95_96 metais galėjai pirkt ką nori.Bent jau pilni Gariūnai lenkiškų raitytų fotelių buvo.tik,kad žmonės mažai pinigų turėjo.jei ten kokio bizniuko nesuko ar kokie mafiozai nebuvo.labai gerai pamenu,nes ten džinsus pirkdavau.mama pirkdavo. Labai norėjau tokių,bet pinigų užtekdavo tik džinsams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 09:39