Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Brangus tie linksmintojai siais laikais. Cia amadeja sake,kad ex geras pramogu sugalvotojas .
Gerai ,kad man linksmybes mazai patinka. biggrin.gif

Jojo, ypac pas save namie linksmybiu pridare vakar :D

Man tai cia ka. Dzin sikart. Skaiciavimu daug buvo, o ten kazkokius ar gasdinimus, ar kaltinimus, ar siaip psichus praleidi pro ausis ar praskrolini, jei rastu.

Atsakyti

Amadėja*, 03 Spa 2020 - 10:26, parašė: Jojo, ypac pas save namie linksmybiu pridare vakar :D Man tai cia ka. Dzin sikart. Skaiciavimu daug buvo, o ten kazkokius ar gasdinimus, ar kaltinimus, ar siaip psichus praleidi pro ausis ar praskrolini, jei rastu.
O kas namie?
Atsakyti

Mna 95_96 metais galėjai pirkt ką nori.bent jau pilni Gariūnai lenkųškų raitytų fotelių buvo.tik,kad žmonės mažai pinigų turėjo.jei ten kokio bizniuko nesuko ar kokie mafiozai nebuvo.

Mes neturėjome pinigų. Mamos alga itin maža. Mes dvi dukros pas ją. ... Buvom soc. remtinos. Muzikos mokyklą nemokamai lankėme, gaudavome pietus mokykloje kurį laiką nemokamus. Nes vėliau panaikino šitą labdarą.... mokesčių kompensaciją gaudavo.... Tikrai sunkiai gyvenom. Tas vargas - mano turtas....

Ėjau dirbt 10 klasėj nelegaliai. Į Urmo bazę. Viską mamai atiduodavau, kad tik jai lengviau būtų. Grybavau, vakavau, konservavau, kad tik valgyt būtų. Sūrius obuolių net dariau. Kas tik duodavo kokių uogų, daržovių iš sodo - mes viską sunaudodavom. Būdavo pilnas rūsys gėrybių. Viską suvalgydavom....

Kokie dar nauji baldai.........

Atsakyti

Tai ir sakau,kad neturėjo žmonės pinigų,bet būt buvo.

Atsakyti

Tai žinau,prisimenu.nors abu tėvus turėjau.Bet panašiai ten viskas.gal kiek geriau.kartą į pusmetį kokius džinsus nupirkdavo. Tėvui statybose sumokėjo 100 litų ir sakė,kad tau čia dar  labai gerai,tu dirbi,o kiti iš vis darbo neturi. Tėvas dar taksi dirbdavo,tai medžiodavo tuos žmones.🤦‍♀️ Bet šaldytuve pamenu kiaušinius ,rūsy bulves. Tsi po pamokų kepdavau arba kiaušinienę arba bulves.desertas- duona du cukrum.ir taip kasdien. Ir kažkaip nenusibosdavo.kartą į mėnesį galima būdavo budėt mokykloje ,ten padėt indus plaut ir pan,tai šventė būdavo,nes galėjai valgyt kiek telpa.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 09:43

Niekaip nesuvokiu, is kur pas Amadeja ta tokia meile tam exui... 
Pas mane yra vidinis teisingumo suvokimas. Kai elgiuosi pagal ji, tai geriausiai jauciuosi pati pries save :) Nors siaip jo, besiaiskinant tikrai pasireiske kazkokie jausmai. Nu ne meile, o kazkoks noras apsaugot nuo dar didesnes nesamones (antstoliu tarkim). O ir mb panasiai galvoja...Kad ne esme butinai viska issireikalaut.  Zvengiu. Vakar savo exei parase, kad sumokes alimentus uz puse m. Tas, aisku, ner nieko skolingas. I prieki sumokes. Ir moka jis +30 eur. nuo sutartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 spalio 2020 - 09:42

Pas mane yra vidinis teisingumo suvokimas. Kai elgiuosi pagal ji, tai geriausiai jauciuosi pati pries save :) 
Paskaityk paskutini sakini savo. Cia kas? Skriausdama savo vaika, jautiesi geriausiai? Pagalvok, kiek uz tuos 3000 galetum suteikti savo vaikui. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 03 spalio 2020 - 09:47

Oi ne ,madam , oi ne.Amadeja tiki kad meile galima nusipirkti uz garaza. Kad jei paliksi ex garaza jis gal nuosava sunu labiau myles.

Tikrai nesutinku su tavim. Ji netiki, kad atiduotas garažas paskatins tėvą mylėt sūnų. Jai visų gaila, ji niekam nenori sudaryt nepatogumų. Aplamai reiktų su tuo exu mažiau komunikuot, o jei jau bendraut, tai tik per teisininkus.

Atsakyti

Prisiminiau.iš kažkur mama gavo obuolių tyrelės pirktos,aš pamačisu ir suėdžiau nepagalvojus ,gsl tris stiklainius.o mama pirko broliui,nes tas mažas buvo.kaip šaukė🤦‍♀️,po to pamenu ,kad verkė ir atsiprašinėjo.ir aš verkiau.viskas iš skurdo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 09:50

Amadėjai nieko neaiškinsiu,ji ne mažas vaikas.jei ji taip jaučia,tai jos reikalas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 09:51

Madam, nu as tycia niekada nesu niekam kenkusi ir nekenksiu. Tik tiek.

Seli, na, del tu 3000, tai jis 3 m mokejo uz vaiko aikido bureli, kompa vaikui kazkoki suveike, nuperka kartais kazka, tai bent tikrai nesijausiu skolinga dar ir i ateiti, jei kazka nupirks. Nesvarbu, kad ir knis prota. 

As jausiuosi teisi. Man tai svarbu.

Alta, tai nera budas meile nupirkti :)

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 10 03, 09:46)

</p></div></blockquote><p>Tikrai nesutinku su tavim. Ji netiki, kad atiduotas garažas paskatins tėvą mylėt sūnų. Jai visų gaila, ji niekam nenori sudaryt nepatogumų. Aplamai reiktų su tuo exu mažiau komunikuot, o jei jau bendraut, tai tik per teisininkus.</p>

O visas sitas farsas tai jau didele meile rodo ,vaikams ,zmonijai ,na tikri altruistai ir filantropai ten visi.Dar pamenu istorija ,kai tas nelaimingas vaikas buvo apkaltintas prarades kazkoki interneto plana. Na su tevais vaikui nepasiseke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 spalio 2020 - 10:01