Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jojo, tik deja, tevas to nepasiule.  :D 

Mano mazius buvo išėjęs taip, kai buvo 10 m. Nes tėvas pasiūlė. Grįžo po mėn. Ir viskas lb pasikeitė po to, baigėsi santazas.

Atsakyti

Kaip ne. N kartu siules. Tik, kad biski vietos truksta. 

Iš patirties pasakysiu, kad verta leist. Kad ir kaip skaudu būtų. Nes lb padeda vaikui suvokt, kad niekur žolė ne žalesne. Ir pagerėja po to santykiai namuose 

Atsakyti

Tuos 11 tukst laiku reikejo pasiimt su vykdomuoju rastu. O as vekselius surasiau. Pagailejau, nes sueidinejo 5m senatis skolai, tas tada nedirbo, o laiko laukt nebuvo.

Exas su mama tikri, kad ta suma i vekselius buto puse pardavinejant buvo irasyta. Tai draskos del to. Kaltina, kad apgaule priverciau pasirasyt. Tai del tu vekseliu jis po teismus uztusytu kai reikalauciau grazint pinigus. Kainuotu nervu ir laiko man tas reikalas... 

Atsakyti

Bet gi jie to neįrodytu, jei taip nebuvo. 

Atsakyti

Mano mazius buvo išėjęs taip, kai buvo 10 m. Nes tėvas pasiūlė. Grįžo po mėn. Ir viskas lb pasikeitė po to, baigėsi santazas.

Tokio santazo dabar nera. 

Santykiai su vaiku neblogi gan.

Matai, su viena sesiu pas ji...meile. Na ne blolio-seses jausmai ten mezgasi, tai jis lb.su ja laika leist nori. Taip, kad nesuveiks...

Atsakyti

Bet gi jie to neįrodytu, jei taip nebuvo. 

Bet irodinetu. Tai nemanau, kad man to reik. Nemanau, kad ta suma to verta. 

Jis prasitare, kad jam irodinejimas kainuotu ta suma, tai reiskia domejosi.

Greiciausiai neirodytu, bet reikalu butu. 

Atsakyti

Bet irodinetu. Tai nemanau, kad man to reik. Nemanau, kad ta suma to verta. 

Jis prasitare, kad jam irodinejimas kainuotu ta suma, tai reiskia domejosi.

Greiciausiai neirodytu, bet reikalu butu. 

Nu tai pasamdai advokatą ir duodi įgaliojimą atstovauti be tavo dalyvavimo. O jis paskui dar ir už tavo advokata sumokės 🤣

Ot gautų pamoką 

Atsakyti

Košmaras tos skyrybos.Niekad nesiskirsiu,jei tai priklausys tik nuo manęs.bet man ir nėr reikalo.

Kai paklausau kitų,tai maniškis angelas man priskirtas.

Tie užsišikimai tai gėlytės😁

Va ,prikirtau  picos vakarykštės penktadienio proga ir guliu.vyras apačioj lašišą pjausto ir žvynus skuta.

Tėvas atvažiuos_dės grindis.

Jau nusibodo tas reikalas,kažkaip neeina.Tai aukščiai nesueina,tai tas,tai anas.viskas padaryta_tik grindų trūksta.Kitą savaitę jau tą užsakytą baldą turi montuot,o grindų nėra.

Atsakyti

Intemora, del namie...

Jo zmona buvo pries ta paskola. Siule tartis kitaip, bet jam sugrojo principai.

Rase ji man, kad galvojo vakar bus skyrybos, nes lb.negraziai elges ir kalbejo.

"Darau ka noriu". Plius na, bus finansiskai sunku, nes pora men kazkodel jis nedirbs. Tipo po to kazkoks lb. geras kontraktas bus. O del pinigu ir taip pykstasi. 

Atsakyti

Tokio santazo dabar nera. 

Santykiai su vaiku neblogi gan.

Matai, su viena sesiu pas ji...meile. Na ne blolio-seses jausmai ten mezgasi, tai jis lb.su ja laika leist nori. Taip, kad nesuveiks...

O tai mergaitės motinai OK atrodo meilės tokiam amžiuje? Jie gi gali naktimis viens į kito lovą ten slapčia lengvai eit 🤣. Jaučiu sulauksite jūs greit bendrų anūkų visi 😂

Atsakyti

Intemora, jojo nesiskirk. Uzknisantis reikalas amzinas :D

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 10 03, 10:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72714181" data-time="1601714088"><div><p>Tokio santazo dabar nera. </p><p>Santykiai su vaiku neblogi gan.</p><p></p><p>Matai, su viena sesiu pas ji...meile. Na ne blolio-seses jausmai ten mezgasi, tai jis lb.su ja laika leist nori. Taip, kad nesuveiks...</p></div></blockquote><p>O tai mergaitės motinai OK atrodo meilės tokiam amžiuje? Jie gi gali naktimis viens į kito lovą ten slapčia lengvai eit 🤣. Jaučiu sulauksite jūs greit bendrų anūkų visi 😂</p>

Jo cia butu ju komunos vaisiai biggrin.gif
Atsakyti