Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai matyt riba dar neperžengta. Nėra fizinio smurto, girtuokliavimo, turbūt daug padeda jai kasdienybeje. 4 vaikai ne juokas vienai. O 2 ir vis maži juk. Lb lb sunku netgi. Jau nzn ką tas vyras turi daryt, kad ryžtis palikt tokioj situacijoj 

Juolab jis moka but ir labai labai geras. Tai tas gyvenimas amziais didelem bangom.

Atsakyti

O exui mano amziais visi kalti. Del skyrybu jam irgi kalta as. 

Paskaityk tą knygą, patariu. Dar yra nebloga plona tokia "aš mylėjau manipuliuoja". Man tai jos į daug klausimų atsakė 

Atsakyti

Amadėja*, 03 Spa 2020 - 11:56, parašė: GAILE, nu mb tik nelabai, kad as trecia diena kosmose. Bet jis supranta. Svelnus, demesingas. Na, as su juo irgi graziai. Giriu koks jis puikus vyras, nes tikrai auksas su exu palyginus. Paaiskino kodel jam moket alimentus nera diskomforto. Jis jaucia taip kazkiek kompensuojes ka pridirbo, nes jauciasi kaltas pries jas.

O ką jis pridirbęs joms?

Atsakyti

Juolab jis moka but ir labai labai geras. Tai tas gyvenimas amziais didelem bangom.

Narcizas jis. Grynas grobuonis. Vaikų tik gaila, nes kai ant moterų nebepaeis manipuliacijos, aukomis taps vaikai. Net  kai bus suaugę 

Atsakyti

Man tai atrodo, kad Amadėja neatsiribojus nuo exo emociškai, vis dėlto ir visą exo šeimos gyvenimą priima kaip savo gyvenimo dalį.

Nežinau, ar reikėtų taip susisieti. Bendrauti su exo žmona, kalbėtis, dar ir gailėtis... Empatija geras dalykas, bet ne šiuo atveju.

Exas nebe tavo vyras, jis exas, tik tavo vaiko tėvas. ir visi interesai turi būti nukreipti į tavo vaiko gynimą,o ne galvojimą kas gerai bus exo žmonai ar exui ir jų vaikams.

Net skaityt negaliu apie tokį snargliojimąsi. 

Atsakyti

Bipolikas jis, ir nesigydo. Paskui bus dar blogiau

Atsakyti

Moterys, mano sūnus gavo darbą labai patikimoj ir svarbioj valdiškoj instancijoje, kur retas patenka. :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 03 Spa 2020 - 12:02, parašė: Man tai atrodo, kad Amadėja neatsiribojus nuo exo emociškai, vis dėlto ir visą exo šeimos gyvenimą priima kaip savo gyvenimo dalį. Nežinau, ar reikėtų taip susisieti. Bendrauti su exo žmona, kalbėtis, dar ir gailėtis... Empatija geras dalykas, bet ne šiuo atveju. Exas nebe tavo vyras, jis exas, tik tavo vaiko tėvas. ir visi interesai turi būti nukreipti į tavo vaiko gynimą,o ne galvojimą kas gerai bus exo žmonai ar exui ir jų vaikams. Net skaityt negaliu apie tokį snargliojimąsi.
O aš kažkaip suprantu.ta žmona irgi žmogus ir dar tuo pačiu keliu eina,kuriuo ėjo Amadėja.tai supranta viena kita.Kai svarstau kažkokią situaciją,tai galvoju ką žmogus jaučia,o ne kaip kirviu_taip taip ir ne kitaip.įstatymai ir pan.
Atsakyti

Moterys, mano sūnus gavo darbą labai patikimoj ir svarbioj valdiškoj instancijoje, kur retas patenka. :) 

Kokioj? Ir koks tas darbas?

Atsakyti

O aš kažkaip suprantu.ta žmona irgi žmogus ir dar tuo pačiu keliu eina,kuriuo ėjo Amadėja.tai supranta viena kita.Kai svarstau kažkokią situaciją,tai galvoju ką žmogus jaučia,o ne kaip kirviu_taip taip ir ne kitaip.įstatymai ir pan.

Na tai žmogiška gailėti. Bet mažinti bendravimą tai tikrai reikia. Manau tai kenkia abejoms šeimoms 

Atsakyti

Viskas yra žmogiška. Bet šioj vietoj yra savo interesų gynimas, tai reikia riboti tą bendravimą. Žmogiškai galima suprasti bet kurį žmogų, bet čia reikia sveiką protą įjungti.

Atsakyti

Na,Amadėja elgiasi pgl savo sąžinę ir supratimą ir ne man jai aiškint kaip gyvent,jaust ar bendraut.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 11:29