Amadėja*, 03 Spa 2020 - 11:41, parašė: Intemora, del namie... Jo zmona buvo pries ta paskola. Siule tartis kitaip, bet jam sugrojo principai. Rase ji man, kad galvojo vakar bus skyrybos, nes lb.negraziai elges ir kalbejo. "Darau ka noriu". Plius na, bus finansiskai sunku, nes pora men kazkodel jis nedirbs. Tipo po to kazkoks lb. geras kontraktas bus. O del pinigu ir taip pykstasi.Nu ir kiek ta žmonikė kentės?
Mano mazius buvo išėjęs taip, kai buvo 10 m. Nes tėvas pasiūlė. Grįžo po mėn. Ir viskas lb pasikeitė po to, baigėsi santazas.
Maniskiams nieks nesiule.
Drauges sunus 16 metu buvo isejes. Po 3 men. grizo su atsiprasymais.
O tai mergaitės motinai OK atrodo meilės tokiam amžiuje? Jie gi gali naktimis viens į kito lovą ten slapčia lengvai eit 🤣. Jaučiu sulauksite jūs greit bendrų anūkų visi 😂
Juolab mergaite vyresne. Ji sestoke.
Seniau bandziau sakyt, bet jiems grazu gal...
O as padaryt nieko negaliu.
Realiai dar pora m ir visiska paauglyste bus. Tai nzn kas bus ten.
Intemora, del namie...
Jo zmona buvo pries ta paskola. Siule tartis kitaip, bet jam sugrojo principai.
Rase ji man, kad galvojo vakar bus skyrybos, nes lb.negraziai elges ir kalbejo.
"Darau ka noriu". Plius na, bus finansiskai sunku, nes pora men kazkodel jis nedirbs. Tipo po to kazkoks lb. geras kontraktas bus. O del pinigu ir taip pykstasi.
Zinai, pasakysiu taip - tavo sugyventinis lb tolerantiškas ir kantrus žmogus, jei toleruoja visa šita santykių aiškinimasi su exu, ko naujom bobom, tėvais ir tt. Bet nesistebiu kodel jis tavęs nenori vesti. Čia yra tragedija. Jei MB šitaip ištisai spręstų problemas su exe ir aiskintusi su visa jos gimine, seniai būtų jo cemodanai už durų ir vėliavą į rankas
Maniskiams nieks nesiule.
Drauges sunus 16 metu buvo isejes. Po 3 men. grizo su atsiprasymais.
Nu va sakau, visai sveika. Manajam irgi visus santazus kaip ranka nuėmė po to mėnesio 😀. O db dar kai per karantiną pora mėn ten pragyveno, tai pats tiek džiaugėsi grįžęs 🤣. Neina dabar pas tėvą net su nakvyne keli mėn. Visur su manim ir MB nori eit, važiuoti. Iš vis auksas, o ne vaikas tapo 😀
Nu ir kiek ta žmonikė kentės?
Ji manes klause kodel kazin zmogus is pradziu toks nuostabiai geras, o praejo laiko kazkiek ir atsiskleide. Sake buna saukia su baisiais keiksmazodziais prie vaiku.
Sunus pasakojo, kad mergaites puola mama gint... visad pabrezia, kad tevas neteisus. Na, geras zmogus ta jo zmona.
Ir siom dienom bendravom, tai ji ne vieno zodzio blogo man ner pasakius. Papasakojo, kad pries santuoka jis sakes neturis jokiu skolu apart buto paskolos. O po to islindo tukstanciai. Nepavydziu..
GAILE*, 03 Spa 2020 - 11:47, parašė: O ką jai daryt su 4 vaikais vienai? Tu nekentetum?Nežinau.tiesiog viskas turi savo ribas.nežinau kiek galėčiau ištverti.
Nežinau.tiesiog viskas turi savo ribas.nežinau kiek galėčiau ištverti.Tai matyt riba dar neperžengta. Nėra fizinio smurto, girtuokliavimo, turbūt daug padeda jai kasdienybeje. 4 vaikai ne juokas vienai. O 2 ir vis maži juk. Lb lb sunku netgi. Jau nzn ką tas vyras turi daryt, kad ryžtis palikt tokioj situacijoj
GAILE, nu mb tik nelabai, kad as trecia diena kosmose. Bet jis supranta. Svelnus, demesingas. Na, as su juo irgi graziai. Giriu koks jis puikus vyras, nes tikrai auksas su exu palyginus. Paaiskino kodel jam moket alimentus nera diskomforto. Jis jaucia taip kazkiek kompensuojes ka pridirbo, nes jauciasi kaltas pries jas.
O exui mano amziais visi kalti. Del skyrybu jam irgi kalta as.