Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O ką jis pridirbęs joms?

Nu kazin ka. Issiskyre. Gi jis seima ta sugriove, nes zmogui prisireike skonio gyvenime, meile baiges, ant mergu patrauke. O viskam isaiskejus kelio atgal nebebuvo. Pasakojo, kad pora men buvo bandes grizt i seima, bet nebesigavo. 

As su juo susipazinau kai skyresi..

Atsakyti

Amadėja*, 03 Spa 2020 - 12:36, parašė: Nu kazin ka. Issiskyre. Gi jis seima ta sugriove, nes zmogui prisireike skonio gyvenime, meile baiges, ant mergu patrauke. O viskam isaiskejus kelio atgal nebebuvo. Pasakojo, kad pora men buvo bandes grizt i seima, bet nebesigavo. As su juo susipazinau kai skyresi..
Aišku.o negalvoji ,kad ir nuo tavęs patrauks ant mergų?gal tai žmogaus prigimtyje? Nes aš ,pvz niekad per 20metų nesu mačius,kad į kitas žiūrėtų, jau nekalbant apie neištikimybę. P.S.į galvą negaliu patekt,nežinau kas traukia ir ko trokšta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 spalio 2020 - 11:45

Narcizas jis. Grynas grobuonis. Vaikų tik gaila, nes kai ant moterų nebepaeis manipuliacijos, aukomis taps vaikai. Net  kai bus suaugę 

Ir dar uzstriges psichologiskai kazkur vaikysteje, nes jam reik besalygines meile, kad ji globotu, suprastu, rupintusi, o atgal to paties jis neduoda. Tiksliau geba duoti, bet labai ribota laika. Na, ir dar labai emociskai nestabilus, tiksliau linkes isliet blogiausias emocijas artimiausiems zmonems, na grynai kaip vaikas mazas daro :)

Atsakyti

Kokioj? Ir koks tas darbas?

Nenoriu kol kas įvardint, bet teisinė instancija.

Atsakyti

Nenoriu kol kas įvardint, bet teisinė instancija.

Ir ką jis ten dirbs? Iš vis jis ką nors studijavo?

Pvz mano vienas giminaitis Lt yra baigęs baudžiamaja teisę VU. Dirbo Lt kelis m tardytoju. Emigravo į Londoną. Na ir neužskaito ten mūsiškio teisinio išsilavinimo. Bandė pasitvirtint kažkaip diplomą, įsidarbint ten į policiją, bet nepavyko. Nzn detalių ko ten pritrūko, matyt teisės sistema pati iš esmės kitokia, įstatymai kiti, reik persikvalifikuot ten

Atsakyti

Ir dar uzstriges psichologiskai kazkur vaikysteje, nes jam reik besalygines meile, kad ji globotu, suprastu, rupintusi, o atgal to paties jis neduoda. Tiksliau geba duoti, bet labai ribota laika. Na, ir dar labai emociskai nestabilus, tiksliau linkes isliet blogiausias emocijas artimiausiems zmonems, na grynai kaip vaikas mazas daro :)

na, tas emocinis nestabilumas suaugusiam amžiuje jau nėra vaikiškumas, čia liga gali būti. Arba bent jau kažkoks sindromas.

nes apskritai to jau negali būti sveikam žmogui.

Atsakyti
Taigi amadeja ,dar gi exo motina gyva, ko jus marcios nesugebat atiduot jo daauginimui. Mano anyta tai pora metu po vestuviu numire ,nebebuvo kam grazint . Teko paciai augint. Kas keisciausia tas man tada dar nebuvo tokia ir problema.
Bet kazkodel manau ,kad savo mama jis uzterorizavo pacia pirma. O jus bobos tik apie sokinekit ,jam skolas atleiskit , o veliau jusu vaikai apie ji sokines. Nes nieks jam jo vietos dar neparode. Nes sugeba prarekti dudu orkerstra turbut. Sita taktika kare naudojama, klykti ant priesininko. Galima paziureti kina INHUMAN RESOURCES kaip idukeishinal biggrin.gif
https://en.wikipedia...human_Resources
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 spalio 2020 - 11:57

Bipolikas jis, ir nesigydo. Paskui bus dar blogiau

Na, jo tevas turi psichiniu bedu rimtu.

Nera bipolio pas ji. Nebuna jam tos apatijos periodo. Nebent kokis netradici is pasireiskimas :D

Atsakyti

Ir ką jis ten dirbs? Iš vis jis ką nors studijavo?

Pvz mano vienas giminaitis Lt yra baigęs baudžiamaja teisę VU. Dirbo Lt kelis m tardytoju. Emigravo į Londoną. Na ir neužskaito ten mūsiškio teisinio išsilavinimo. Bandė pasitvirtint kažkaip diplomą, įsidarbint ten į policiją, bet nepavyko. Nzn detalių ko ten pritrūko, matyt teisės sistema pati iš esmės kitokia, įstatymai kiti, reik persikvalifikuot ten

tai juk tai anglosaksų teisės sistema, visai kitokia, nei Europos. Jav, anglai, Australija. Nieko neužskaito, iš esmės skirtinga.

Atsakyti

Moterys, mano sūnus gavo darbą labai patikimoj ir svarbioj valdiškoj instancijoje, kur retas patenka. :)​ 

Saunuolis! :)

Atsakyti

Na, jo tevas turi psichiniu bedu rimtu.

Nera bipolio pas ji. Nebuna jam tos apatijos periodo. Nebent kokis netradici is pasireiskimas :D

Gal jo apatija ir yra tas periodas, kai normaliai elgiasi. Pas kiekvieną skirtingai.

Atsakyti

Taigi amadeja ,dar gi exo motina gyva, ko jus marcios nesugebat atiduot jo daauginimui. Mano anyta tai pora metu po vestuviu numire ,nebebuvo kam grazint . Teko paciai augint. Kas keisciausia tas man tada dar nebuvo tokia ir problema.
Bet kazkodel manau ,kad savo mama jis uzterorizavo pacia pirma. O jus bobos tik apie sokinekit ,jam skolas atleiskit , o veliau jusu vaikai apie ji sokines. Nes nieks jam jo vietos dar neparode. Nes sugeba prarekti dudu orkerstra turbut. Sita taktika kare naudojama, klykti ant priesininko. Galima paziureti kina INHUMAN RESOURCES kaip idukeishinal biggrin.gif
https://en.wikipedia...human_Resources

Sutinku. Bet labai juokingai aprašei. :D​ 

Atsakyti