Jei man reiktų tave apibūdinti, lb panašiai aprasyciau kaip tu ta moterįNa, tai jos vyras ja taip nupiese, o as budavo gaunu pastabu, kad ne tokia gera

Jei man reiktų tave apibūdinti, lb panašiai aprasyciau kaip tu ta moterįNa, tai jos vyras ja taip nupiese, o as budavo gaunu pastabu, kad ne tokia gera
Narcizas jis. Grynas grobuonis. Vaikų tik gaila, nes kai ant moterų nebepaeis manipuliacijos, aukomis taps vaikai. Net kai bus suaugęOooo, kai aš suaugau, kiek tėvukas nervų suėdė.... ohoho..... Baigėsi tuo, kad pasakiau jam, jog pas mane vieną jis nedrįstų eiti, kad mes nuo šiol bendrausim tik, kai girdės MB. O aš pas jį daugiau nevažiuosiu. Ir tėvuko nemačiau kokius 5 metus. Jis atėjo, aš buvau viena. Pasakiau jam, kad susitarimas galioja, kad aš su juo bendrausiu tik, kai bus MB. Daugiau jo nemačiau. Tik karstą, kurio neatidengiau. Iš morgo vežiau tiesiai į kapo duobę. Apsiėmiau laidoti, vežiau ir kunigą. Sesuo atsisakė man bent kiek padėti. Ji nenorėjo jo laidot ir net laidotuvėse nenorėjo dalyvauti. Bet buvo. Kažkodėl labai labai verkė. Įpatingai verkė....... o aš - nė ašarėlės. Šaltai šaltai..... Man labai labai palengvėjo....