Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei man reiktų tave apibūdinti, lb panašiai aprasyciau kaip tu ta moterį 
Na, tai jos vyras ja taip nupiese, o as budavo gaunu pastabu, kad ne tokia gera :D Reiskia skiriuosi. O siaip sakyciau tiesiog gerai deram tarpusavy, ganetinai gerai.  Pabanguoja, aisku, bet absoliucios idiles pas nieka nera turbut. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 spalio 2020 - 13:18

Narcizas jis. Grynas grobuonis. Vaikų tik gaila, nes kai ant moterų nebepaeis manipuliacijos, aukomis taps vaikai. Net  kai bus suaugę 
Oooo, kai aš suaugau, kiek tėvukas nervų suėdė.... ohoho..... Baigėsi tuo, kad pasakiau jam, jog pas mane vieną jis nedrįstų eiti, kad mes nuo šiol bendrausim tik, kai girdės MB. O aš pas jį daugiau nevažiuosiu. Ir tėvuko nemačiau kokius 5 metus. Jis atėjo, aš buvau viena. Pasakiau jam, kad susitarimas galioja, kad aš su juo bendrausiu tik, kai bus MB. Daugiau jo nemačiau. Tik karstą, kurio neatidengiau. Iš morgo vežiau tiesiai į kapo duobę. Apsiėmiau laidoti, vežiau ir kunigą.  Sesuo atsisakė man bent kiek padėti. Ji nenorėjo jo laidot ir net laidotuvėse nenorėjo dalyvauti. Bet buvo. Kažkodėl labai labai verkė. Įpatingai verkė....... o aš - nė ašarėlės. Šaltai šaltai..... Man labai labai palengvėjo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 03 spalio 2020 - 13:38

GAILE*, 03 Spa 2020 - 14:10, parašė: Jei man reiktų tave apibūdinti, lb panašiai aprasyciau kaip tu ta moterį
Man pasirodė,kad Amadėja rašo apie save.🙈
Atsakyti

Ka veiksit?  

Mes iki kaimo su citybee. Masinos neatidave  Mb nori issibandyt kaip qashqai vaziuoja. Atrakcija sugalvojo tokia :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 spalio 2020 - 13:25

Moterys, mano sūnus gavo darbą labai patikimoj ir svarbioj valdiškoj instancijoje, kur retas patenka. :)​ 
Kaip faina. Džiaugiuos, sėkmės jam 👍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 03 spalio 2020 - 13:25

Tai gal kokioj teisinej instancijoj apsauginiu kokiu su gera alga. 

Atsakyti

*** Sėlija, 03 Spa 2020 - 14:26, parašė: Tai gal kokioj teisinej instancijoj apsauginiu kokiu su gera alga.
O gal kokius mokslus baigė ten? Universitetą?
Atsakyti

amadeja , tu is esmes per daug apie vaikus ir vaikystes ir visa kita kalbi. Ta vaikyste toks trumpas laikas .

Bet jis labai labai svarbus. Pagrinde visos nuoskaudos, traumos iš šio periodo.... Bent man. Paskui kažkaip eini ragais į priekį ir viskas. Bent man tai taip....

Atsakyti

Ka veiksit?  

Mes iki kaimo su citybee. Masinos neatidave  Mb nori issibandyt kaip qashqai vaziuoja. Atrakcija sugalvojo tokia :D

Stalo žaidimas, MB gamins pietus, po ietų filmas. Bet jau 15 val beveik, o dar nieko nevyksta, bet čilinsim namie.

Atsakyti

Mes su vaiku tvarkom namus. O MB išvažiavo į medžiotojų myta. 

Atsakyti

Su sunum Mole apsipirkt buvom. Nusipirko pora marskiniu, medvilnini megztuka. As uz konsultante. 

Atsakyti

Dar nutempiau i labdaruske, tai toki dzemperi adidas nusipirko uz 7 eu ir nerealia ilga ziemine parka su naturaliu avies kailiu viduj. 9eu.Jau isskalbiau. 

Atsakyti