ką išskalbei, striukę?
Jos gi neskalbiamos, kailis, sausas valymas.
Parasyta, kad skalbimas rankomis. Tai isskalbiau vilnos rezimu, viskas ciki, nieko neatsitiko.
aš neseniai sumečiau savo keletą mėgstamų marškinukų iš austinio viskozės audinio, skalbiau rankiniu režimu, paskui įjungiau lengvą gręžimą. Ištraukiau 2 dydžiais mežesnius. Kaip pikta. Parašyta rankinis skalbimas, tai ir rankinis mašininis tinka juk. Prisiminiau paskui, kad per šaltas skalavimo vanduo veikia kaip ir labai karštas, o pas mus labai šaltas. Turbūt todėl.
Tik gaila bus, jei jis kažko vėl reikalaus, prašys. Ir vardan ramybės ji jam vis atiduos, dovanos.... Aš suprantu, gal tokia kaina.... viskas kainuoja.
Jei as zinociau kaip butent gaut ta ramybe ir taika, tai gerai butu
Jauciu balanso reik tarp reikalavimu ir nuolaidu. Tik klausimas kur butent tai yra siuo atveju?
Fėja*, 03 Spa 2020 - 17:53, parašė: Čia per kokį kanalą? Mes tai dabar žiūrim serialą tokį mistinį. The Outsider per HBO kanalą. Ten visas sezonas sudėtas. Tik vienas ir yra. 10 serijų. Pagal Stiveną Kingą.Kanalas vadinasi imi ir ieškai online😁 Tas labai patiko,išgauna tinkamas emocijas.🧛♀️
O šiaip tai mes per kabelinę daug siaubo kanalų turim.
Strach,strašnoje,užas,kinoužas,šokiruščeje ir dar kažkas.
Niekad nesu jokio rūbo sugadinus.gal neturiu jokių delikačių skalbinių.
Nu nudažymai nesiskaito,čia per žioplumą.
Porakart susitrauke vilnoniai, buvo parasyta skalbti 40,tai pasimokiau, pofig, ka raso, jei vilna, tai 30.
Kasmyrai tai puikiai ant 30 vilnos rezimu skalbiasi, neturejus problemu.
*** Sėlija, 03 Spa 2020 - 18:15, parašė: Porakart susitrauke vilnoniai, buvo parasyta skalbti 40,tai pasimokiau, pofig, ka raso, jei vilna, tai 30. Kasmyrai tai puikiai ant 30 vilnos rezimu skalbiasi, neturejus problemu.
Aš dėl viso pikto,visokius megztinius,pėdkelnes ir pan ant 30 skalbiu.
Porakart susitrauke vilnoniai, buvo parasyta skalbti 40,tai pasimokiau, pofig, ka raso, jei vilna, tai 30.
Kasmyrai tai puikiai ant 30 vilnos rezimu skalbiasi, neturejus problemu.
Aš esu sugadinus pora kašmyrų, nes skalbimo temp. nuo skalavimo temp. neturi smarkiai skirtis, o pas mus šaltas vanduo tai jau kaip ledas. Ne miesto vanduo. Dabar skalbiu rankomis drungname, ir skalauju taip pat ne šaltu. Tada būna gerai.