*** Sėlija, 03 Spa 2020 - 15:45, parašė: Dar nutempiau i labdaruske, tai toki dzemperi adidas nusipirko uz 7 eu ir nerealia ilga ziemine parka su naturaliu avies kailiu viduj. 9eu.Jau isskalbiau.Kas ta parka?
Ilga striuke.
Bet jis labai labai svarbus. Pagrinde visos nuoskaudos, traumos iš šio periodo.... Bent man. Paskui kažkaip eini ragais į priekį ir viskas. Bent man tai taip....
O kažkokį siaubiaką nematytą rodo.raik gal susikaupt ir pažėt.ir gal tel padėt į šalį,kad ir kaip sunku😁
Buvom mašinų turguj, ieškom mašinos. Išleidom močiutę namo, vaikas miega. Tokios nykokos dienos be mašinos, tik namie ir aplink.
Renkanės tarp Volvo, Ford ir Toyota. Apžiūrėjom, pasėdėjom. Bet neapsisprendžiam dar kokios vis tik...
[list] [*]Ei,koks, Intemora, man vakare reikes filmo. [/list]
Aš tikrai netaršysiu Amadėjos. Ji gera žmona, ir mama.
Aš tikrai netaršysiu Amadėjos. Ji gera žmona, ir mama.Tik gaila bus, jei jis kažko vėl reikalaus, prašys. Ir vardan ramybės ji jam vis atiduos, dovanos.... Aš suprantu, gal tokia kaina.... viskas kainuoja.
Dar nutempiau i labdaruske, tai toki dzemperi adidas nusipirko uz 7 eu ir nerealia ilga ziemine parka su naturaliu avies kailiu viduj. 9eu.Jau isskalbiau.
ką išskalbei, striukę? Jos gi neskalbiamos, kailis, sausas valymas.
Aš tikrai netaršysiu Amadėjos. Ji gera žmona, ir mama.
netaršyk. O kas taršo? Kalbam tiek, kiek nori ji. Jei pasakys, viskas, ciocės, baigiam, tai, manau, baigsim.
Pinotija, 03 Spa 2020 - 17:34, parašė: netaršyk. O kas taršo? Kalbam tiek, kiek nori ji. Jei pasakys, viskas, ciocės, baigiam, tai, manau, baigsim.Drįsčiau suabejot😁
*** Sėlija, 03 Spa 2020 - 17:07, parašė: [list] [*]Ei,koks, Intemora, man vakare reikes filmo. [/list]Labai geras siaubiakas "Veronika"pgl tikrus įvykius.