Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ir pas mus dabar iš gręžinio,bet nieko nesugadinau dar.

Atsakyti

Skaitot Tapiną? Dabar toks neblogas yra apie voldemorto partiją 🤦‍♀️ jetus jetus, visi ten susigiminiavę ir kaip nors susiję su uab Rejspa... 

Atsakyti

Skaitau, bet jau baisu ir skaityt. 

Atsakyti

Skaitau, bet jau baisu ir skaityt. 

90-ieji kažkokie..  Klanai valdo.

Aš irgi balsuosiu už Harį Poterį. Arba  Čaką Norisą. :D​ 

Atsakyti

As gal tada uz Mike Pukuotuka... 

Atsakyti

90-ieji kažkokie..  Klanai valdo.

Aš irgi balsuosiu už Harį Poterį. Arba  Čaką Norisą. :D​ 

Oj ne, už Harį Poterį tai nebalsuosiu 😁 tikiuosi bus naudos kokios iš šitos akcijos, taip norėtųsi, kad jų nebeliktų seime

Atsakyti

Nėra už ką balsuoti realiai 

Atsakyti

Nėra už ką balsuoti realiai 

Tiesa. Va kad būtų galima iš visų partijų po žmogų, tai gal ir surinkčiau penketuką kokį 🙄

Atsakyti

Butent, uz zmogu butu galima balsuoti. O uz sutve neimanoma, nes visur svolaciu pilna. 

Atsakyti

https://miro.com/app...d/o9J_kjyrDbE=/

Atsakyti

Nu tai labas  :4u: 

Tai miegam?.... vakar tokiu metu jau tiek visko išdiskitavę buvom  :D 

Gerai gerai, reik pauzės :D 

Mes su MB Gardu Gardu žiūrėjom  :D 

Atsakyti
Aš kažkaip Amadėją suprantu.
Man ir daugelis sako, kad aš per gera savo ex, tik toks išlaikymą vaikui prisiteisiau ir pan. Bet mums užtenka. Po skyrybų mes gerai sutariam. Nebėra dėl ko pyktis. Man svarbu geri vaiko ir tėčio santykiai. Daug kas stebėjos tokia situacija: atvažiavo exas pasiimti vaiką savaitgalio išvykai, atsimojavom, jau turejo išvažinėti vaikas, bet pargrįžta namo liūdna. Sugedo exo mašina kieme, rimtas gedimas, servizas paims mašiną tik po kelių dienų. Kelionė pribukinta, viskas susigadino. Aš pasiūliau nieko nekeisti, vykti, paskolinau savo mašiną, į darbą kelias dienas vykau autiku.
Aplinkiniai sako, kad mes per gerai sutariam, gal vel kartu būsim kažkada. Bet sudužusio puodo nesulipdysi juk jau.
Atsakyti