Tai ir pas mus dabar iš gręžinio,bet nieko nesugadinau dar.
Skaitot Tapiną? Dabar toks neblogas yra apie voldemorto partiją 🤦♀️ jetus jetus, visi ten susigiminiavę ir kaip nors susiję su uab Rejspa...
Skaitau, bet jau baisu ir skaityt.
Skaitau, bet jau baisu ir skaityt.
90-ieji kažkokie.. Klanai valdo.
Aš irgi balsuosiu už Harį Poterį. Arba Čaką Norisą.
As gal tada uz Mike Pukuotuka...
90-ieji kažkokie.. Klanai valdo.
Aš irgi balsuosiu už Harį Poterį. Arba Čaką Norisą.
Oj ne, už Harį Poterį tai nebalsuosiu 😁 tikiuosi bus naudos kokios iš šitos akcijos, taip norėtųsi, kad jų nebeliktų seime
Nėra už ką balsuoti realiai
Tiesa. Va kad būtų galima iš visų partijų po žmogų, tai gal ir surinkčiau penketuką kokį 🙄
Butent, uz zmogu butu galima balsuoti. O uz sutve neimanoma, nes visur svolaciu pilna.
Nu tai labas
Tai miegam?.... vakar tokiu metu jau tiek visko išdiskitavę buvom
Gerai gerai, reik pauzės
Mes su MB Gardu Gardu žiūrėjom
Man ir daugelis sako, kad aš per gera savo ex, tik toks išlaikymą vaikui prisiteisiau ir pan. Bet mums užtenka. Po skyrybų mes gerai sutariam. Nebėra dėl ko pyktis. Man svarbu geri vaiko ir tėčio santykiai. Daug kas stebėjos tokia situacija: atvažiavo exas pasiimti vaiką savaitgalio išvykai, atsimojavom, jau turejo išvažinėti vaikas, bet pargrįžta namo liūdna. Sugedo exo mašina kieme, rimtas gedimas, servizas paims mašiną tik po kelių dienų. Kelionė pribukinta, viskas susigadino. Aš pasiūliau nieko nekeisti, vykti, paskolinau savo mašiną, į darbą kelias dienas vykau autiku.
Aplinkiniai sako, kad mes per gerai sutariam, gal vel kartu būsim kažkada. Bet sudužusio puodo nesulipdysi juk jau.