Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš kažkaip Amadėją suprantu.
Man ir daugelis sako, kad aš per gera savo ex, tik toks išlaikymą vaikui prisiteisiau ir pan. Bet mums užtenka. Po skyrybų mes gerai sutariam. Nebėra dėl ko pyktis. Man svarbu geri vaiko ir tėčio santykiai. Daug kas stebėjos tokia situacija: atvažiavo exas pasiimti vaiką savaitgalio išvykai, atsimojavom, jau turejo išvažinėti vaikas, bet pargrįžta namo liūdna. Sugedo exo mašina kieme, rimtas gedimas, servizas paims mašiną tik po kelių dienų. Kelionė pribukinta, viskas susigadino. Aš pasiūliau nieko nekeisti, vykti, paskolinau savo mašiną, į darbą kelias dienas vykau autiku.
Aplinkiniai sako, kad mes per gerai sutariam, gal vel kartu būsim kažkada. Bet sudužusio puodo nesulipdysi juk jau.

As irgi nesiedziau su exu, ir padejus esu, ir jis man padejes. 

Atsakyti
Lavina, kaip sekas masinos paieskos?kodel butent tokio modelio ieskot?
Atsakyti

Lavina, kaip sekas masinos paieskos?kodel butent tokio modelio ieskot?

Sunkiai. Na įvairių kriterijų turim, pvz universalas, mechaninė pavarų dėžė, odinis salonas. Tada tam tikros markės gali būt dizelis, kitų tik benzinas, nes dizeliai labai genda. Konsultavomės su pažįstamais, kurie servisuose dirba. Kai kurių tiesiog nenorim, nors gal jos nėra blogos. Taip ir liko tik keli variantai. Bet būtent tokių irgi nerandam. O dar ir galutinai nenusprendėm, kokios gi iš tikro norim. Dar vis tarp trijų renkamės.

O gal ką parekomenduotum iš patirties? 😊

Atsakyti

Mano vaiko tėvo po skyrybų akyse nemačiau. Jis tėčiu vadina žmogų, kuris jį užaugino ir davė visokių gerų pamokų. Jie skambinasi ir bendrauja.

Atsakyti

Mano vaiko tėvo po skyrybų akyse nemačiau. Jis tėčiu vadina žmogų, kuris jį užaugino ir davė visokių gerų pamokų. Jie skambinasi ir bendrauja.

Na bet tai nėra taip jau puiku. Aš irgi tėvo nemačiau po jų skyrybų. Ir užaugau su geru patėviu. Bet žinok yra ta tuštuma, tarsi nuoskauda, kad esi nereikalinga pusei savo šeimos. Ypač paauglystėje jautėsi tai. Vaikams tėvai yra jų identiteto dalis, todėl blogai jei nėra visiškai jokio ryšio.

Atsakyti

Aš kažkaip Amadėją suprantu.
Man ir daugelis sako, kad aš per gera savo ex, tik toks išlaikymą vaikui prisiteisiau ir pan. Bet mums užtenka. Po skyrybų mes gerai sutariam. Nebėra dėl ko pyktis. Man svarbu geri vaiko ir tėčio santykiai. Daug kas stebėjos tokia situacija: atvažiavo exas pasiimti vaiką savaitgalio išvykai, atsimojavom, jau turejo išvažinėti vaikas, bet pargrįžta namo liūdna. Sugedo exo mašina kieme, rimtas gedimas, servizas paims mašiną tik po kelių dienų. Kelionė pribukinta, viskas susigadino. Aš pasiūliau nieko nekeisti, vykti, paskolinau savo mašiną, į darbą kelias dienas vykau autiku.
Aplinkiniai sako, kad mes per gerai sutariam, gal vel kartu būsim kažkada. Bet sudužusio puodo nesulipdysi juk jau.

O kodėl nesulipdysi, jei bus abipusis noras ir pastangos? Nebent naujas šeimas turit. Bet šiaip gi pilna pvz kaip išsiskyrę žmonės sueina, nes supranta savo klaidas, pasikeičia 

Atsakyti

O kiek buvo tavo vaikui, kai skyretes? 

Atsakyti

Na bet tai nėra taip jau puiku. Aš irgi tėvo nemačiau po jų skyrybų. Ir užaugau su geru patėviu. Bet žinok yra ta tuštuma, tarsi nuoskauda, kad esi nereikalinga pusei savo šeimos. Ypač paauglystėje jautėsi tai. Vaikams tėvai yra jų identiteto dalis, todėl blogai jei nėra visiškai jokio ryšio.

Ar aš sakiau, kad puiku? Buvo labai blogai ir sunku. Nuo stogo nenušokau tik dėl vaiko.

Atsakyti

Vyras išmasažavo kojas su kremais, guliu kaip spa kokiam. Dar ir pietus, sakė, pagamins. Kažkokia laimė man šnd :)​ 

Atsakyti

Ar aš sakiau, kad puiku? Buvo labai blogai ir sunku. Nuo stogo nenušokau tik dėl vaiko.

Tai aš ne apie tave dabar kalbu. O iš sūnaus pozicijos. Nes pati esu tokia pamiršta dukra.

Tu tuo tarpu vis akcentuoji, kad va patėvi tėvu vadina. Kad jis buvo geras sūnui. Tai lb šaunu, bet deja, tuštumos širdyje neužpildo. 

Atsakyti
Lavina, nelabai tos patirties turiu mašinu pirkime, dabar vazineju Renault, prieš tai irgi Renault turejau, labai patiko, bet po eismo įvykio tapo neremontuojamu. Kai rinkaus dabartinę, patiko vienas akcentas - užmačiau šuniuko apgraužtų rankenėlių, ir net negalvojus net ėmiau tą mašiną, supratau, kad mašinoje buvo šuniukas vežiojamas. Nuvežus į servizą, meistrai pasakė, kad su tokia rida mašina labai prižiūrėta. Aš dabar ir su šuniuku važinėjuos ir labai atsargiai ir ramiai, mat ją papykina, tai kaip princesę reikia vežiot. Aš kažkaip mašinas tiesiog iš naujautos pirkdavaus. Gailiuos, kad neturiu paskutinės mašinos pardavėjo kontaktų, dabar kai keisiu, būčiau prašius, kad jis mašina parvežtų iš užsienio.
Papildyta:
QUOTE(GAILE* @ 2020 10 04, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72714412" data-time="1601796614"><div><p>Aš kažkaip Amadėją suprantu.

Aplinkiniai sako, kad mes per gerai sutariam, gal vel kartu būsim kažkada. Bet sudužusio puodo nesulipdysi juk jau.</p></div></blockquote><p>O kodėl nesulipdysi, jei bus abipusis noras ir pastangos? Nebent naujas šeimas turit. Bet šiaip gi pilna pvz kaip išsiskyrę žmonės sueina, nes supranta savo klaidas, pasikeičia </p>

Šeimų neturim nė vienas, turim santykius per atstumą. Jo draugė gyvena kitam mieste, susitinka kiek žinau savaitgaliais, mano draugas gyvena ir gretimam mieste, užtenka mums kelių vakarų savaitėje. Aš noriu dabar laiką skirt tik savo pagrandukei ir nenoriu jokių rimtesnių įsipareigojimų.Ir kuo toliau, tuo labiau palyginu, kad vienus turėjo exas pliusų, kitur draugas. Keleri metai jau įpratino mane daryti tai ką aš pati noriu ir ką sugebu, kitaip jau nemokėčiau gal.
Atsakyti

Sunkiai. Na įvairių kriterijų turim, pvz universalas, mechaninė pavarų dėžė, odinis salonas. Tada tam tikros markės gali būt dizelis, kitų tik benzinas, nes dizeliai labai genda. Konsultavomės su pažįstamais, kurie servisuose dirba. Kai kurių tiesiog nenorim, nors gal jos nėra blogos. Taip ir liko tik keli variantai. Bet būtent tokių irgi nerandam. O dar ir galutinai nenusprendėm, kokios gi iš tikro norim. Dar vis tarp trijų renkamės.

O gal ką parekomenduotum iš patirties? 😊

Va, kas mane stebina. Kam tas odinis salonas, jei perkama mašina šiaip ar taip ne nauja, švelniai tariant, ir dar padidina kainą? Sutik, perkat mašiną, kurią nuolat remontuosit, koks skirtumas, kokiam salone sėdėsit?

Sumažinkit nereikšmingus kriterijus, ir pirkit naujesnių metų mašiną. Mano toks supratimas.

Atsakyti