Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

***** kažkas sugrybavo, kažkodėl toyotos neįkelia. 

Seli, tai akšku tik išvaizda čia. 

Teb honda accord. 

Atsakyti

Iš išvaizdos man jos vienodos.

Svarbu variklis, rida, metai, šiaip būklė. Kaip jausmas važiuojant. Jei automatas, tai kaip permetinėja bėgius, ar jaučiasi, ar ne....

Atsakyti

Eik jau, Gaile.. tavo suva peles dydzio, ka jis ten ispurvins? Net maniske neispurvina. Lavinos tai jo, suprantu

Atsakyti

Eik jau, Gaile.. tavo suva peles dydzio, ka jis ten ispurvins? Net maniske neispurvina. Lavinos tai jo, suprantu

Turbūt sunku patikėti, bet jis yra baisus bomžas 🤣. Ir šokinėja po visą mašina, duodasi su purvinom kojom vos ne ant lubų. Tai oda yra tikras išsigelbėjimas, valom ir valom žinok, nes daug mes jį vežiojames visur po gamtą 

Atsakyti

Iš išvaizdos man jos vienodos.

Svarbu variklis, rida, metai, šiaip būklė. Kaip jausmas važiuojant. Jei automatas, tai kaip permetinėja bėgius, ar jaučiasi, ar ne....

Tai faktas. Automato aš nelabai noriu, nes kiek teko važiuot retai gražiai perjungia. 

Atsakyti

Tai faktas. Automato aš nelabai noriu, nes kiek teko važiuot retai gražiai perjungia. 

Juokauji gal🤣

Atsakyti

Juokauji gal🤣

Nu aš gal su senukais tik esu važiavus 😁 esu net pati turėjus,pirma mano mašina buvo

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 04, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Svajokle*" data-cid="72714473" data-time="1601805654"><div><p>Taip</p></div></blockquote><p>Na, bet jei tris vaikus gimdei, tai gal nebuvo jau tas pirmasis toks blogas. O antrasis tris svetimus augino, sakyciau wow...  good.gif​ </p>

Aš labai dukros norėjau.Gal išvis būčiau norėjus turėt tik vaiką, o vyro ne. Bet kas gali būt galvoj 19 kos.

Antrasis ir dabar turi draugę su šiek tiek mažesniu vaiku nei mūsų dukra.
Atsakyti

O gal tikrai reiketu permastyt paskutinius santykius? 

Atsakyti

Aš, Lavina, patylėsiu, bo mano meilės yr amerikonai. Gerus auto sudėjai, bet ne mano.

Atsakyti

Tai turbūt dėl šuns. Man čia irgi lb svarbus kriterijus, nes kaip kitaip valyt? Po kiekvieno šuns pavežimo nuvalomi drėgni servetėlėm sėdynes, ne baisu kiek purvo prinesa

Mūsų šuo visada važiuodavo atviroje bagažinėje su tinklu nuo salono atskirtoje arba narve, kad negraužtų to tinklo. Kadangi mūsų su mb mašinos atskiros, aš šuns su savo mašina nesivežioju. Bet jei vežuosi, patiesiu užtiesalą ant užpakalinės sėdynės ir liepiu  tylėt. Tai jis ir nelenda. Yra dar specialūs užstiesalai šunims, kabinami už užpakalinių sėdynių atlošų ir priekinių, užtenka paskui tą užtiesalą atkabint ir išpurtyt.

Atsakyti

man tai svarbu, kad būtų nesukriošus , gerai važiuotų ir nebūtų baltos spalvos.

Atsakyti