O bambos lygis vel matuojamas? Kaip jus man patinkat abi ,tai negaliu. Tik tiek kad pinot dabar yra selijos protektorate (kaip kariniame aljanse)
Kazkaip galvoju ,kad laikams blogejant ir tolerancijos lygiui einant zemyn reikalingi emoji-melyna akis - fanaras- kumstis,spyris i subine.
O cia va kinas ,kas laukia https://www.imdb.com/title/tt9460858/
Rupke tu, aš šimtą kartų sakiau, kad nepriklausau jokiems aljansams. Galiu ir Sėlijai sakyt, ką noriu, ir susipešusios esam, ir nuomonės skiriasi daugeliu klausimų. Nes nepataikauju niekam ir sakau, ką galvoju.
Kuo tu vadovaujiesi, mane priskirdama tam aljansui? Dabar tai "atsakyk už bazarą".
Is manes prasom nereikalaut nei monogamijos nei monoteizmo.
Abi patinkant ,kai bambos lygi matuojates.
Bambos lygio nesimatuoju, esu ne iš Kowno.
Manes tai vis nepamirsta Alta, ipina i pokalbius, kuriuose nedalyvauju
Nu bet malonu buti matoma...
Pinot, aš esu pakankamai taupi, nepirkinėju ko nereikia, o ką, anot tavęs, susikūriau, taip, tai yra blogai.
Kur tas taupumas, jei su tokia arkline masina varineji,?
Protektoratas tai nevisai aljansas ,pilkoji zona, no mans land
Na, ir... Kur tas mano priklausymo pagrindas?

Sunku su ta politika.
Iisivaizduoju taip - jei as ir tu del ko nors dabar susiniautume , tai selija palaikytu tave pinot.Nes ji is idejos pries mane.
Sunku su ta politika.
Iisivaizduoju taip - jei as ir tu del ko nors dabar susiniautume , tai selija palaikytu tave pinot.Nes ji is idejos pries mane.
Tai aš čia ne prie ko. Tai tavo ir jos priešprieša logiškai. jeigu tu susniautum su bet kuo, Sėlija greičiausiai būtų už bet ką, bet ne už tave.
Vadovaujantis tuo, kas išdėstyta aukščiau ir kituose postuose, mano vaidmuo yra nulinis ir aš nepriklausau jokioms grupuotėms.