Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://www.tv3.lt/n...iuku-ir-suniuku

Atsakyti
Is manes prasom nereikalaut nei monogamijos nei monoteizmo.
Abi patinkant ,kai bambos lygi matuojates.
Atsakyti

O bambos lygis vel matuojamas? Kaip jus man patinkat abi ,tai negaliu. Tik tiek kad pinot dabar yra selijos protektorate (kaip kariniame aljanse)
Kazkaip galvoju ,kad laikams blogejant ir tolerancijos lygiui einant zemyn reikalingi emoji-melyna akis - fanaras- kumstis,spyris i subine.
O cia va kinas ,kas laukia https://www.imdb.com/title/tt9460858/

Rupke tu, aš šimtą kartų sakiau, kad  nepriklausau jokiems aljansams. Galiu ir Sėlijai sakyt, ką noriu, ir susipešusios esam, ir nuomonės skiriasi daugeliu klausimų. Nes  nepataikauju niekam ir  sakau, ką galvoju.

Kuo tu vadovaujiesi, mane priskirdama tam aljansui? Dabar tai "atsakyk už bazarą".

Atsakyti

Is manes prasom nereikalaut nei monogamijos nei monoteizmo.
Abi patinkant ,kai bambos lygi matuojates.

Bambos lygio nesimatuoju, esu ne iš Kowno.

Atsakyti
Protektoratas tai nevisai aljansas ,pilkoji zona, no mans land biggrin.gif
Atsakyti

Manes tai vis nepamirsta  Alta, ipina i pokalbius, kuriuose nedalyvauju :dry2:

Nu bet malonu buti matoma... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 spalio 2020 - 13:06

Pinot, aš esu pakankamai taupi, nepirkinėju ko nereikia, o ką, anot tavęs, susikūriau, taip, tai yra blogai.

Kur tas taupumas, jei su tokia arkline masina varineji,?  :D​ 

Atsakyti

Protektoratas tai nevisai aljansas ,pilkoji zona, no mans land biggrin.gif

Na, ir... Kur tas mano priklausymo pagrindas?

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 10 04, 13:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72714525" data-time="1601809490"><div><p>Protektoratas tai nevisai aljansas ,pilkoji zona, no mans land vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na, ir... Kur tas mano priklausymo pagrindas?</p>

Sunku su ta politika.
Iisivaizduoju taip - jei as ir tu del ko nors dabar susiniautume , tai selija palaikytu tave pinot.Nes ji is idejos pries mane.
Atsakyti

Kur tas taupumas, jei su tokia arkline masina varineji,?  :D 

Gal netoli varinėja. Tai dzin tas kuras

Man pvz itin patinka didelės galingos mašinos. Na bet su mūsų kelionem būtų bankrotas

Atsakyti

Sunku su ta politika.
Iisivaizduoju taip - jei as ir tu del ko nors dabar susiniautume , tai selija palaikytu tave pinot.Nes ji is idejos pries mane.

Tai aš čia  ne prie ko. Tai tavo ir jos priešprieša logiškai. jeigu tu susniautum su bet kuo, Sėlija greičiausiai būtų už bet ką, bet ne už tave.

Vadovaujantis tuo, kas išdėstyta aukščiau ir kituose postuose, mano vaidmuo yra nulinis ir aš nepriklausau jokioms grupuotėms. :D​ 

Atsakyti
Gerai , jau gerai. Ta nepriklausomybes deklaracija ne pirma kart girdim.
Atsakyti