Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

man tai svarbu, kad būtų nesukriošus , gerai važiuotų ir nebūtų baltos spalvos.

Matai kaip...O aš daba kaip tik noriu balto perlo spalvos :)​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 10 04, 13:30)
<p>O gal tikrai reiketu permastyt paskutinius santykius? </p>

Manau nepasakyčiau ne, nes kažką sutikti kuriam pasakyčiau "taip" jau nebesitikiu. Bet aš žingsnio negaliu žengti. Santuokoje buvo mano klaidų, buvo jo. Daug kas pergalvota per tuos kelerius metus. Gal, jei aš žinočiau, kad jis nebeturi draugės, elgčiausi kitaip, gal ir jis elgtųsi kitaip jei aš nebeturėčiau irgi. Dukrai patinka tėčio draugė, o mano draugas gan šaltas, kad ir veža saldumynus, dovanėles, gal reikia didesnio pakalbinimo, reikia rasti bendrą kalbą. Jis to neturi.

Lavina, man visos mašinos, kurias įkėlėi, patinka.Nežinočiau, kurią išsirinkti
Atsakyti

Matai kaip...O aš daba kaip tik noriu balto perlo spalvos :)​ 

Na, mes jau žinom, žinom tavo skonį ir galimybes. :B​ 

Atsakyti

Mano Dodžas neužmušamas, varau ir varau. Lexusą vyras perėmė, nepatiko man jis.

Atsakyti

Na, mes jau žinom, žinom tavo skonį ir galimybes. :B​ 

Galimybės pas mane eilinės ir nereik šaipytis.

Atsakyti

Galimybės pas mane eilinės ir nereik šaipytis.

Nu kas šaiposi?

Kas kažkada pasakyta, tai pačios pasakyta. Tai toks ir "imidžas". Aš jo tau nekūriau. Pati susikūrei.

Atsakyti

Nu kas šaiposi?

Kas kažkada pasakyta, tai pačios pasakyta. Tai toks ir "imidžas". Aš jo tau nekūriau. Pati susikūrei.

Pinot, aš esu pakankamai taupi, nepirkinėju ko nereikia, o ką, anot tavęs, susikūriau, taip, tai yra blogai.

Atsakyti
O bambos lygis vel matuojamas? Kaip jus man patinkat abi ,tai negaliu. Tik tiek kad pinot dabar yra selijos protektorate (kaip kariniame aljanse)
Kazkaip galvoju ,kad laikams blogejant ir tolerancijos lygiui einant zemyn reikalingi emoji-melyna akis - fanaras- kumstis,spyris i subine.
O cia va kinas ,kas laukia https://www.imdb.com/title/tt9460858/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 spalio 2020 - 12:56

Mūsų šuo visada važiuodavo atviroje bagažinėje su tinklu nuo salono atskirtoje arba narve, kad negraužtų to tinklo. Kadangi mūsų su mb mašinos atskiros, aš šuns su savo mašina nesivežioju. Bet jei vežuosi, patiesiu užtiesalą ant užpakalinės sėdynės ir liepiu  tylėt. Tai jis ir nelenda. Yra dar specialūs užstiesalai šunims, kabinami už užpakalinių sėdynių atlošų ir priekinių, užtenka paskui tą užtiesalą atkabint ir išpurtyt.
Tai tavo šuo kitoks. Manasis tai varinėja po visą auto, prie kiekvieno lango jam reik pažiūrėt nueit, tada ant manęs, ant grindų, į bagažinę ir tt. Lb judrus jis, o narve vežioti gailim, gi čia mūsų kūdikis ❤
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 04 spalio 2020 - 12:53

Aš iš tikro irgi visai pradėjau žavėtis baltomis, o seniau visai nepatiko. Na bet spalva jau bus kokia bus, vien dėl spalvos neatmesim. Tik sidabrinės jau nebenoriu,nors ir labai praktiška 😁

Atsakyti

Balta spalva lb praktiška, ant jos nesimato purvo, kaip nekeista. 

Atsakyti

O bambos lygis vel matuojamas? Kaip jus man patinkat abi ,tai negaliu. Tik tiek kad pinot dabar yra selijos protektorate (kaip kariniame aljanse)
Kazkaip galvpju ,kad laikams blogejant ir tolerancijos lygiui einant zemyn reikalingi emoji-melyna aki - fanaras- kumstis,spyris i subine.
O cia va kinas ,kas laukia https://www.imdb.com/title/tt9460858/

Čia kas tau patinka? Aš ir Pinot? Nelabai susgraibau

Atsakyti