Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pilna gi trumpalaikės nuomos butų po 30€. Mūsų name, kur butą nuomojam, gal 5 kaimynai trumpalaike užsiima. Tai net po 20€ darbo dienom trumpam nuomoja. Čia realiai bet kas sau gali leist, nereik jokiu verslininku būt. Nu dar gėlės 5€ ir pica išsinešimui 7€. 🤣

Tai motera gal su butu. Ir su cepais laukia karts nuo karto  :D​ 

Atsakyti

Ko zvengi, taviskiui nebe?  :bigsmile:  :lol:​ 

Kad Alta taip iš temos ištraukė tokį išgrynintą klausimuką  :lol: 

Atsakyti

Tai motera gal su butu. Ir su cepais laukia karts nuo karto  :D 

Būna ir taip dažnai. Bet manau tokie romanai ilgai netrunka. Nes jei moteris vieniša, jos metų metus netenkins tokie santykiai. 

Atsakyti

Išskirčiau kelias valstybes, pagal savo statistiką, kurių piliečiai vyrai neieškodavo mergų. Bet čia jau ne į temą.

Oj, kaip įdomu... Jaučiu, kokie skandinavai neieško mergų...?

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 10 04, 16:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72714648" data-time="1601821337"><div><p> Išskirčiau kelias valstybes, pagal savo statistiką, kurių piliečiai vyrai neieškodavo mergų. Bet čia jau ne į temą.</p></div></blockquote><p>Oj, kaip įdomu... Jaučiu, kokie skandinavai neieško mergų...?</p>

Skandinavai iesko pigiai prasisukt biggrin.gif
Atsakyti

Oj, kaip įdomu... Jaučiu, kokie skandinavai neieško mergų...?

Kodėl taip manai? Aš kažkaip galvoju kad tai nepriklauso nuo tautybės. Nu gal kokie žydų ultraortodoksai neieško 🤣

Atsakyti

Kodėl taip manai? Aš kažkaip galvoju kad tai nepriklauso nuo tautybės. Nu gal kokie žydų ultraortodoksai neieško 🤣

Ką aš žinau, gal šalti jie kokie.... 😄😄😄😄

Atsakyti

Ką aš žinau, gal šalti jie kokie.... 😄😄😄😄

Nu tu vienos mūsų buvusios narės vyrą norvega prisimink 😀. Ir pirmąjį jos meilužį kur su filipinietem lialiakino

Atsakyti

Būna ir taip dažnai. Bet manau tokie romanai ilgai netrunka. Nes jei moteris vieniša, jos metų metus netenkins tokie santykiai. 

Gal, bet manau nemažai ir tokių atvejų.

O šiaip, tai galėtų būti net pačiam darbe. Bet kuriam.

Žiūrėjau serialą pagal tikrus įvykius "Escape at Dannenmora", tai kalėjime, po priežiūra, žinant, kad prarasi darbą jei kas pamatys, su kaliniu dulkinosi darbuotoja, kurios vyras dirbo tam pačiam kalėjime. Vyras netikėjo, kad taip buvo. O ten greitukas greitukas ir kaip niekur nieko. Ir ta boba nieko nenorėjo, tik greituko.

Atsakyti

Nu tu vienos mūsų buvusios narės vyrą norvega prisimink 😀. Ir pirmąjį jos meilužį kur su filipinietem lialiakino

Oj, aš tada dar neskaičiau, tik žinau kažką iš jūsų kalbų po visko.

Atsakyti

Gal, bet manau nemažai ir tokių atvejų.

O šiaip, tai galėtų būti net pačiam darbe. Bet kuriam.

Žiūrėjau serialą pagal tikrus įvykius "Escape at Dannenmora", tai kalėjime, po priežiūra, žinant, kad prarasi darbą jei kas pamatys, su kaliniu dulkinosi darbuotoja, kurios vyras dirbo tam pačiam kalėjime. Vyras netikėjo, kad taip buvo. O ten greitukas greitukas ir kaip niekur nieko. Ir ta boba nieko nenorėjo, tik greituko.

Vienoj mano darbovietėj (rimtoj įstaigoj) dirikas su pavaldine darbo vietoj varydavo. Ji buvo senmergė, o jis kokių 30 m vyresnis. Pakėlė ją pareigose po kelių metų 🤣. Visi bendradarbiai žinojo 

Atsakyti

Nu čia ir gyvenimas verda  :D 

ir gyvūnai, ir vyrai (ne)ištikimi, ir daržovės (ne)supuvusios, ir mašiniukai nauji, vos skaityti spėju :hmm: 

Madam, stipru taip parašyti ir nieko nepaaiškinti :rolleyes: 

Intemora, viską tie vyrai (kalbu bendrai) spėja, jei tik noro yra...

Atsakyti