Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Matai jis darbus labai dažnai keičia.😁 Ir jei metų metus ,tai jau iš kažin kokių čia laikų. Supranti,ne tai,kad neigiu tokias galimybes(aišku,kad darbe ,o kur daugiau,bet tiesiog žinau,kad ji šneka nesąmones).nei.pažįsta,nei žino,nei kas jos tam vyrui kas ką pasakotų.ir dar buvusiem kariškiui.

Tiesa,kol dar neparašė  "iš kur"žinojau ,kad taip ir parašys,nes taip lengviausia sugalvot.

O kodel tu manai kad neįmanoma metų metus tą daryt? Ir kodėl būtent su viena ir ta pačia? 🤣

Atsakyti

Ir tie viešbučiai.nu nejuokinkit jūs voverių.mano vyras gi nekoks verslininkas,kad viešbučius užsisakinėtų.😁

O dar gi reiktų ir gėlių ir gal kokios romantiškos vakarienės ir gal dovanos.ar jau rado lopių lopę,kurią patvory padulkina ir ta patenkinta metų metus.😁

Atsakyti

Viskas imanoma. 

Tiesiog, is kur tokios zinios?

Nes darbe tai visu musu vyrams platus dirvonai tai daryti, ypac dirbantiems naktimis, ar uzsieny. 

Atsakyti

Taigi madam sakė turi vieną😁

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Spa 2020 - 17:03, parašė: Viskas imanoma. Tiesiog, is kur tokios zinios? Nes darbe tai visu musu vyrams platus dirvonai tai daryti, ypac dirbantiems naktimis, ar uzsieny.
Tave myli,o manęs ne.va argumentas😁 Bet jei jau sakai tokiua dalykus,tai turi atsakyt už bazarą 😁
Atsakyti

Čia klasika šiaip jau. Ir 90% bletsvu taip vyksta. Esu dirbus jaunystėj kelis mėn viešbutyje admine. Tai ojoj

Aš taip pat esu dirbus admine kažkiek laiko. Po ilgo nedirbimo ir visų persikėlimų. Tai niekas nepatikėtų, ką galėčiau papasakoti. Apie žinomus žmones, vedusius, politikus, "ištikimus' šeimos vyrus.Ir pačiai nuolat reikėjo atsimušinėti nuo tokių priekabiavimo.  Mb ultimatumą tada pateikė. Nenorėjau pyktis.  Šiaip niekam tikęs darbas, kai matai tuos užkulisius.

Atsakyti

Kieno diedams dar stovi?

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Ir tie viešbučiai.nu nejuokinkit jūs voverių.mano vyras gi nekoks verslininkas,kad viešbučius užsisakinėtų.😁

O dar gi reiktų ir gėlių ir gal kokios romantiškos vakarienės ir gal dovanos.ar jau rado lopių lopę,kurią patvory padulkina ir ta patenkinta metų metus.😁

Pilna gi trumpalaikės nuomos butų po 30€. Mūsų name, kur butą nuomojam, gal 5 kaimynai trumpalaike užsiima. Tai net po 20€ darbo dienom trumpam nuomoja. Čia realiai bet kas sau gali leist, nereik jokiu verslininku būt. Nu dar gėlės 5€ ir pica išsinešimui 7€. 🤣

Atsakyti

Aš taip pat esu dirbus admine kažkiek laiko. Po ilgo nedirbimo ir visų persikėlimų. Tai niekas nepatikėtų, ką galėčiau papasakoti. Apie žinomus žmones, vedusius, politikus, "ištikimus' šeimos vyrus.Ir pačiai nuolat reikėjo atsimušinėti nuo tokių priekabiavimo.  Mb ultimatumą tada pateikė. Nenorėjau pyktis.  Šiaip niekam tikęs darbas, kai matai tuos užkulisius.
As tai pakankamai prisiziurejau pareigingu semjaninu, kai laisva motera buvau. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 spalio 2020 - 16:13

Nu aš irgi po tos vasaros (dirbau per vasarą viešbutyje prie miesto, tokiam itin tinkamam pasislėpti) kaip maišu trenkta buvau. Normalių klientų praktiškai nebuvo, vien tokie kurvininkai. Tada ir supratau kad ištikimu vyrų nebūna 🤣

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Ko zvengi, taviskiui nebe?  :bigsmile:  :lol:​ 

Atsakyti

Nu baikit. Teoriškai viskas įmanoma.

bet netikiu, kad naminis vyras, neduodantis jokių signalų, kad gali eiti į kairę, taip darytų.

Visada būna kažkokie ženklai.

Bet Intemoros toks  "po pažastim'.  netikėčiau.

Atsakyti