Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu aš irgi po tos vasaros (dirbau per vasarą viešbutyje prie miesto, tokiam itin tinkamam pasislėpti) kaip maišu trenkta buvau. Normalių klientų praktiškai nebuvo, vien tokie kurvininkai. Tada ir supratau kad ištikimu vyrų nebūna 🤣

aš dirbau daugiausia su užsienio klientais, bet būdavo tokių "garbių' svečių iš LT, tuometinės vyriausybės šulų.

kad kurvininkai visi, tai tikrai.  Užtenka tik atitrūkti nuo namų. Išskirčiau kelias valstybes, pagal savo statistiką, kurių piliečiai vyrai neieškodavo mergų. Bet čia jau ne į temą.

Atsakyti

Nu baikit. Teoriškai viskas įmanoma.

bet netikiu, kad naminis vyras, neduodantis jokių signalų, kad gali eiti į kairę, taip darytų.

Visada būna kažkokie ženklai.

Bet Intemoros toks  "po pažastim'.  netikėčiau.

Nebūtinai žmona mato tuos ženklus. Nebūtinai nori matyt ir gilintis. O šiaip jie genijai slapstytis, aš tai nei dėl vieno garantijos neduočiau 

Atsakyti

Man dabar neįdomios jokios hipotetinės situacijos.kas būtų,gali būt ar tikėtina. Mam dabar įdomu kaip išsissuks madam.

Nu dabar įsivaizduokit.paimu ir sakau:

-Selija,esu tavo diedo meilužė.juk kažkaip turėčiau paaiškint ar ne😁

Atsakyti

His mane iš darbo pasiima ir į darbą nuveža.tai kada ir kur?

Nu tai nuveža į darbą ir suka kairėn 😄

Jau jei norėtų, tai nuvarytų.

Atsakyti

Man dabar neįdomios jokios hipotetinės situacijos.kas būtų,gali būt ar tikėtina. Mam dabar įdomu kaip išsissuks madam.

Nu dabar įsivaizduokit.paimu ir sakau:

-Selija,esu tavo diedo meilužė.juk kažkaip turėčiau paaiškint ar ne😁

Neturėtum 🤣. Nes tai ne meilužės problema gi. 

Atsakyti

Pinotija, 04 Spa 2020 - 17:16, parašė: Nu baikit. Teoriškai viskas įmanoma. bet netikiu, kad naminis vyras, neduodantis jokių signalų, kad gali eiti į kairę, taip darytų. Visada būna kažkokie ženklai. Bet Intemoros toks "po pažastim'. netikėčiau.
Tikrai būna.ir aš juos jausčiau.tai ir kažkoks seksualinių įpročių pasikeitimas ir tel slėpimas ar dar kas nors.nieko nėra.

Ir dar  netikiu,kad tokia lopių lopių egzistuoja .

Atsakyti
O kodel madam turetu issisukinet? Kad ir kaip gaila, interneto policija uz internetines kurvystes nebaudzia.
Kieno diedui dar stovi feraris po langu? O jus ka pagalvojot?
Atsakyti

GAILE*, 04 Spa 2020 - 17:36, parašė: Neturėtum 🤣. Nes tai ne meilužės problema gi.
Ai ,tai ji užmetė.po to lyg niekur nieko ateis ane.😁
Atsakyti

Jo jau klausinėju.jis turbūt apapruolį gautų sužinojęs.sėdi va dabar po šonu ir pasaloja apie laminato klojimą😁
Atjungtų tau internetą užpykęs  :lol: Sakytų, nesąmones skaitai kažkokias :lol:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 16:38

Todėl ,kad pasakius tokius žodius,reikia kažkaip ir pagrįst.jei ne,tais skiedalas eilinis .

Atsakyti
Taip intemora ateis ,kaip niekur nieko.
Pinot ,karas kazkoks be rysio. biggrin.gif
Atsakyti

Tikrai būna.ir aš juos jausčiau.tai ir kažkoks seksualinių įpročių pasikeitimas ir tel slėpimas ar dar kas nors.nieko nėra.

Ir dar  netikiu,kad tokia lopių lopių egzistuoja .

Tokiu moterų pilna, patikėk. Jos pačios gal turi šeimas.

Aš asmeniškai žinau moterį, turinčia vyrą ir 2 mažus vaikus. Ir meilužį vedusi 10 m su pertraukom tą patį. Per tą laiką ji ir vaikus pagimdė. Sako kad jie nuo sutuoktinio 🤣

Atsakyti