Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu, bandau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 spalio 2020 - 20:25

Ponios, noriu su Jumis atsisveikinti. Daug metų prabuvome kartu, todėl išeiti, nepasakius ate, būtų nemandagu. Myliu Jus visas, net ir mylu mylu... Buvo kaip buvo. Labai atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Ryt mano nick'as turėtų būt išregistruotas. Sėlli  Pinot, Amadėja, Intemora, Lavina, Gaile, Fėja...🥰

Atsakyti

mylu mylu, 04 Spa 2020 - 21:24, parašė: Atsiprašau, bet kartais peršokamos ir mano tolerancijos ribos 😊 Stengsiuos nesikišti.
O tu pagalvok.žė,žodis po žodžio ir įsijausi.😁
Atsakyti

Fėja*, 04 Spa 2020 - 21:23, parašė: Ir nesigavo.

Priedas  20201004_212557.jpg   69,35KB   3 Parsiųsta kartų

Priedas  20201004_212631.jpg   85,14KB   1 Parsiųsta kartų

Ir tada dar paspaudi po foto "pridėti į pranešimą"

Atsakyti

Labai greit radau šią ponią,gal ir kitas raides prirašyt 😀😀

O kam to? Tegu raminas ir tiek. Kodėl gali dergtis ji ant visų? Tai varykim atvirom kortom tada. Su vardais ir pavardėm. Šikti ant žmonių ir jų reputacijų pasislėpus už nick'o yra lengva visada. Nu kiek galima.

Atsakyti

Spaudi cituoti, kai jau atsidaro langas, kur gali rašyti, apačioj yra pasitinkimas "išsamus atsakymas". Spaudi ant jo ir tada jau apačioj rasi galimybę įkelti failą. 

Ačiū, pavyko 🌹

Atsakyti

attachicon.gif20201004_212557.jpg

attachicon.gif20201004_212631.jpg

Ir tada dar paspaudi po foto "pridėti į pranešimą"

Ačiukas 💋

Atsakyti

Ponios, noriu su Jumis atsisveikinti. Daug metų prabuvome kartu, todėl išeiti, nepasakius ate, būtų nemandagu. Myliu Jus visas, net ir mylu mylu... Buvo kaip buvo. Labai atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Ryt mano nick'as turėtų būt išregistruotas. Sėlli  Pinot, Amadėja, Intemora, Lavina, Gaile, Fėja...🥰

Ka cia svaigsti, sedek, tik nebuk bjaurybe. 

Atsakyti

Ačiukas 💋

Gu gudruolė radai ir iš parašymo 😁 aš pripratus taip per screenshotus mamai paeiliui paaiškint ką nors, kai prireikia 😀

Atsakyti

Kam tos dramos, pasilik, ne to čia dar buvę...

Atsakyti

Kam čia taip greit išsiregistruot? Su savu vardu pilti šūdus ant kitų narių nebebūtų Jums taip smagu?

Tiesiog reikėtų per PMS, geriant ar susipykus su vyru telefoną padėti į šalį. Tik tiek.

Sėkmės Jums ir ramybės dūšioj 🙂

Atsakyti

Gu gudruolė radai ir iš parašymo 😁 aš pripratus taip per screenshotus mamai paeiliui paaiškint ką nors, kai prireikia 😀

Aš mamai irgi taip. Ir dukroms 😄👍

Atsakyti