mylu mylu, 04 Spa 2020 - 21:10, parašė: Privalu atsakyti? Juk ta ponia šiaip pirma šūdų kibirą ant galvos užverčia, nesvarbu kuriai, nesiaiškina kas ir kaip.. Atsiprašyt vėliau yra lengviausia. Jau gailiuosi beveik, kad nesusilaikiau nepakomentavus. Na, bet kiek galima tas try... skaityt. O SM esu nuo 2007. Ir tai yra mano vienintelis nick'as. Nereik sąmokslo teorijų. Tiesiog kartais nebegali tik skaityt. Akis skauda 😀 P.S. Čia buvo atsakymas į Pinot žinutę. Nemoku cituot 😂 Retokai rašau 😂😂😂O dabar prapulsi ar pabūsi?
O tai ne korona???
Kur jau. Net klausimo išsigandau .. Man astma paūmėjus truputį.
Privalu atsakyti? Juk ta ponia šiaip pirma šūdų kibirą ant galvos užverčia, nesvarbu kuriai, nesiaiškina kas ir kaip.. Atsiprašyt vėliau yra lengviausia. Jau gailiuosi beveik, kad nesusilaikiau nepakomentavus. Na, bet kiek galima tas try... skaityt. O SM esu nuo 2007. Ir tai yra mano vienintelis nick'as. Nereik sąmokslo teorijų. Tiesiog kartais nebegali tik skaityt. Akis skauda 😀
P.S. Čia buvo atsakymas į Pinot žinutę. Nemoku cituot 😂 Retokai rašau 😂😂😂
neprivaloma . Nėra tai labai svarbu.
neprivaloma . Nėra tai labai svarbu.
Nemoku cituot 😂 Retokai rašau 😂😂😂Spaudi CITUOTI ir oranžinį mygtuką po to PIRMYN
mylu mylu, 04 Spa 2020 - 21:17, parašė: Atrodo išmokau cituoti 😁 Ačū Fėjai 😊 Skaitau nuo pat pradžių. Tai tyliai stebėsiu ir toliau 😈😂Nu tai kai reikalas pribręs,tai vėl galėsi išstot.😁
O kaip čia fotkes kelt?
Spaudi cituoti, kai jau atsidaro langas, kur gali rašyti, apačioj yra pasitinkimas "išsamus atsakymas". Spaudi ant jo ir tada jau apačioj rasi galimybę įkelti failą.
Nu kai atsakai,tai rašo "įkelti failą",bet dažnai būna per didelės,tai arba karpyt arba rezisted programėlę galima atsiųst.Nerandu tokio. Nuotraukos įpatybės Nuoroda kažkoks yra...ai, tai taip įdedu kitokias šypsenėles pvz
Nerandu tokio.
Nuotraukos įpatybės Nuoroda kažkoks yra...ai, tai taip įdedu kitokias šypsenėles pvz
Ir nesigavo.
Intemora čia ne prie ko. Baikit 😉 Nesu jos gynėja tikrai.
Tiesiog nesuprantu kodėl ponia Nomeda gali dergtis ant jūsų visų, o jai pasakyt nieko negalima 🙄
Ir ne, as nesu sena narė. Tai mano trečia žinutė šioje temoje.
Labai greit radau šią ponią,gal ir kitas raides prirašyt 😀😀
Paskaitykit, labai linksmas dalykas. Žvengiu.
Bet atsitiktinumo dėka mes tą pačią savaitę priėmėme 5 keikūnus paukščius ir, kadangi jie visi buvo karantine, tai reiškė, kad vienas kambarys buvo tiesiog sklidinas keiksmažodžių. Kuo daugiau jie keikėsi, tuo daugiau mes juokėmės, o tai paskatino juos dar labiau keiktis“, – sakė parko vadovas S.Nicholsas.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...ikejo-16521013/