Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Mūsų vaikas tai vakar bliūde užmigo 🤣🤣🤣 mama naktipiečių mat nepadavė...

Priedas  20201002_201534_copy_1592x2832.jpg   105,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Bet tai sunis kokis rimtas. Fejos.

O Monyte tai savam staile, mergiscia... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 spalio 2020 - 20:38

Aš mamai irgi taip. Ir dukroms 😄👍

Gedingai prisipazinsiu. Gal triskart mokiausi tuos printskrynus  daryt. Ir koznasyk  vel uzmirsdavau. Ir nemoku :oh:​ 

Atsakyti

LavinaX, 04 Spa 2020 - 21:33, parašė: Kam tos dramos, pasilik, ne to čia dar buvę...
Nu nesakyk,biški pereboras.😁 Šioks toks.😁
Atsakyti

Tai mano tai..... jo 😄😄😄 su lempų karoliais daba ji kiečiausia kvartale  :lol: 

O Monytė tai nuvaryta nuo kojų atrodo, tai pagarba šeimininkams 👍👍👍

Atsakyti

O čia šiaip, savam staile, nuolat alkana tai bliūdų vietoj kodėl gi nepasėdėt... 😊

Priedas  20201001_131920_copy_1592x2832.jpg   57,72KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tai mano tai..... jo 😄😄😄 su lempų karoliais daba ji kiečiausia kvartale  :lol:

O Monytė tai nuvaryta nuo kojų atrodo, tai pagarba šeimininkams 👍👍👍

Nu stengiamės 😆

Atsakyti

*** Sėlija, 04 Spa 2020 - 21:41, parašė: Gedingai prisipazinsiu. Gal triskart mokiausi tuos printskrynus daryt. Ir koznasyk vel uzmirsdavau. Ir nemoku :oh:
Reik 30tada jau galima prisimint.😁
Atsakyti

Gedingai prisipazinsiu. Gal triskart mokiausi tuos printskrynus  daryt. Ir koznasyk  vel uzmirsdavau. Ir nemoku :oh:​ 

Du mygtukus telefe reik paspaust. Žiūrint koks mobilus. Youtubėj galima gal pažiūrėti. Pagal modelį, kaip screenshotą padaryt...

Mano samsunge tai dešiniam šone mažas mygtukas vienas, o kairėj pusėj vienas ilgas viršuj ir vienas mažas apačioj, tai imu dešinės mažiuką ir priešingoj pusėj ilgojo apačią. Ir kartu spusteliu vienu metu.

Atsakyti

Nu nesakyk,biški pereboras.😁 Šioks toks.😁

Ne biškį jau...

Atsiprašau.

Atsakyti

Ponios, noriu su Jumis atsisveikinti. Daug metų prabuvome kartu, todėl išeiti, nepasakius ate, būtų nemandagu. Myliu Jus visas, net ir mylu mylu... Buvo kaip buvo. Labai atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Ryt mano nick'as turėtų būt išregistruotas. Sėlli  Pinot, Amadėja, Intemora, Lavina, Gaile, Fėja...🥰

Aha, myliu ir aš. Ate iki kitos pilnatėlės 😉 Gal permastysite kaip kas ir pareisite be fake namų, mašinų ir kitokio š...

Atsakyti

mylu mylu, 04 Spa 2020 - 21:46, parašė: Ne biškį jau... Atsiprašau.
Nu jo,bet ech , visko gi pasitaiko.😁 Tiesiog aš nepatikėjau nei sekundei,tai man buvo įdomu kaip čia reikalai išsivynios toliau,nu tai ir išsivyniojo.
Atsakyti