Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai o kiek metų tos ribos buvo tampomos? Ir tik vieną kartą sureaguota rimtai.

Akibrokštas tikrai kvailas. Iki absurdo. Bet ar mes Madam nežinom? Ji blaškosi, visko prisigalvoja, tokia nestabili.  

Protingas žmogus nesureaguotų, ne nu... Intemora ir nesureagavo.

Pirmiausia Virgos atzvilgiu streles pradejo lakstyti. Ir tada Virga, kuri visas girdavo, pasidare astri. O tada kuo toliau, tuo labiau... 

Atsakyti

Mylu mylu, jokie čia ne draugai. Čia tiesiog plepesiai. Bent man tai taip jaučiasi.

"Tiesiog" plepesiai yra kaltint kažkieno vyrą neištikimybe? WTF? Nu rimtai... Ar išvadint kažką durnėm? Nafik, man tai neatrodo normalu. Nesvarbu ar tai pilnatis, ar PMS, ar dar kas... Nėra tam pateisinimo, net jei mėnuliui pasikeitus atsiprašo.

Požiūris... Todėl daug kas ir neprisijungia, nes bus suėstos gyvos ir kauliukai nučiulpti.

Atsakyti

Man sakė, kad tamsus dušas tai vargo bus. Nžn.... Atostigavau Venspily prieš porą metų tokiam. Ir neko ten nieks nešveičia, netikiu. 14 parų buvom. Nepastebėjau nieko. Mano ta plytelė tai raina tokia tamsiai ruda su gelsvumo šiek tiek... Ventspilio dušas toks buvo.. 

O kriauklė..... taip norisi kažko kitooookio.....

Ji, beje, nelabai ir maža. Negaliu dabar išmatavimų pasakyti, bet palyginus su kitais bliūdeliais, tai didesnė 😋

Nuo vandens kietumo priklauso kalkių nuosedos.

O ta plokščia kriauklė baisiai taškosi. Db jos gi madingos visur - baruose, oro uostuose. Tai jau iškart pastebėjau taskymasi. Visi rūbai nusitasko vien rankas plaunant. Nu logiska, nėra nu bėgimo žemyn iškart 

Atsakyti

Bet reakcijos gi nulis. Viskas gi nornalu. Madam galima viskas 😉

Nesuprantu tamstos asmeninio intereso. Dar šiandien kažkas viena kitą siuntinėjo ir pešiojosi, o jūs nereagavote. O su Madam kažkaip iškart net su vardais? O kiek čia  šiaip pykstamės, taikomės? Kodėl būtent Madam?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 04 spalio 2020 - 22:10

Kai sedziu cia daug metu, tai man tikrai ne vien plepesiai cia. Kai ka ir draugu galiu pavadinti. 

Atsakyti

Tai o kiek metų tos ribos buvo tampomos? Ir tik vieną kartą sureaguota rimtai.

Akibrokštas tikrai kvailas. Iki absurdo. Bet ar mes Madam nežinom? Ji blaškosi, visko prisigalvoja, tokia nestabili.  

Protingas žmogus nesureaguotų, ne nu... Intemora ir nesureagavo.

Nesureagavo? Reikia citatų? 😀

Atsakyti

Sunkiai. Na įvairių kriterijų turim, pvz universalas, mechaninė pavarų dėžė, odinis salonas. Tada tam tikros markės gali būt dizelis, kitų tik benzinas, nes dizeliai labai genda. Konsultavomės su pažįstamais, kurie servisuose dirba. Kai kurių tiesiog nenorim, nors gal jos nėra blogos. Taip ir liko tik keli variantai. Bet būtent tokių irgi nerandam. O dar ir galutinai nenusprendėm, kokios gi iš tikro norim. Dar vis tarp trijų renkamės.

O gal ką parekomenduotum iš patirties? 😊

Toyotos pigesnes uz volvas. Volvu universalai lb.geri net senesniu metu. 

Toyotu del patvarumo reik dometis, nes yra vykusiu modeliu, yra nelabai. 

Atsakyti

"Tiesiog" plepesiai yra kaltint kažkieno vyrą neištikimybe? WTF? Nu rimtai... Ar išvadint kažką durnėm? Nafik, man tai neatrodo normalu. Nesvarbu ar tai pilnatis, ar PMS, ar dar kas... Nėra tam pateisinimo, net jei mėnuliui pasikeitus atsiprašo.

Požiūris... Todėl daug kas ir neprisijungia, nes bus suėstos gyvos ir kauliukai nučiulpti.

Ir tai pagrindas viešint suoliukui tapatybę?

Atsakyti

Tiesa. As bucisu reagavus kitaip, nei Intemora. 

Kaip? Jei galima paklausti 😊

Atsakyti

Nesuprantu tamstos asmeninio intereso. Dar šiandien kažkas viena kitą siuntinėjo ir pešiojosi, o jūs nereagavote. O su Madam kažkaip iškart net su vardais? O kiek čia  šiaip pykstamės, taikomės? Kodėl būtent Madam?
O tu rimtai lygini eilini pesiojimasi su tuo akibrokstu? Tavo vyras seniai kita dulkina, as zinau.. Jei man taip butu isrezusi kuri kita, ne Madam, tai, zinok, gal patikecisu net. Nes turiu tame bjaurios patirties, kai tokie pareiskimai visada pasitvirtindavo. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 04 spalio 2020 - 22:15

Kaip? Jei galima paklausti 😊

Buciau nx pasiuntus ir  labai bjauriai parasius. 

Atsakyti

O as pasirasiau ta "taikos" sutarti. Su mama atvare, pervede pinigus, as atidaviau popierius. 

Matos pyksta abu :) o turetu dekingi but gi.

Bet pirmasyk gyvenime tikrai pabugo zmogus. 

Atsakyti