Nu taip, tu. O exas jį prižiūri?
Nu gi graužia graužia.baikit čia mane ėst.
Nu gi graužia graužia.baikit čia mane ėst.
Eik įdėk skelbimą į fb, apeikit rajoną su mergom dešimt kartų ir nustosim ![]()
LavinaX, 26 Kov 2020 - 10:57, parašė: Eik įdėk skelbimą į fb, apeikit rajoną su mergom dešimt kartų ir nustosimGal užreks fb? Aš jau šimtus ratų apėjau ir dar eisiu.
Nu taip, tu. O exas jį prižiūri?
Tai jis jau lb.seniai pas exo tevus gyvena. Mylimas, laimingas, tik labai nusertas, nes patys kiek kartu valgo, tiek ir suniui duoda ![]()
Mb sunervijo...norejau iki kaimo 6ad, o jis dirbs, o 7ad orai baisus ![]()
Buitinis klausimas.kas gyvena name ir neturit nuotekų sistemos,kiek mokat už duobės siurbimą?
Amadėja*, 26 Kov 2020 - 11:01, parašė: Mb sunervijo...norejau iki kaimo 6ad, o jis dirbs, o 7ad orai baisusTu man Amadėja pasakyk ar galima dabar ką nors samdyt ..nu ką aš žinau.iš vis įdomu ar apdailininkai,remomtininkai visokie dirba ar ne?
Iš pradžių tau ant galvos užkrovė, o paskui tėvams, taip ir maniau, kad nusikratė atsakomybės
Dabar galvoju ,kad čia neatsakingų šeimininkų.rojus.kiek aš čia katinų mačius.visokių ir nesuprasi kieno jie ar niekieno.buvo mintis vieną tokį malonų parsinešt,bet gal jis kažkieno yra.🙂
Bet tai kiek kartų viltys dužo.iš toli lyg panašus,prieini ir ne tas.
Tu man Amadėja pasakyk ar galima dabar ką nors samdyt ..nu ką aš žinau.iš vis įdomu ar apdailininkai,remomtininkai visokie dirba ar ne?
Dirba dirba. Pilnu tempu. Medziagu mazos pardes irgi.
Tiek, kad kiekvienas pasalinis zmogus namie yra potencialus viruso nesiotojas.
Iš pradžių tau ant galvos užkrovė, o paskui tėvams, taip ir maniau, kad nusikratė atsakomybės
Na, turi 2 naujus vaikus... O tevams jo ok tas suo' jie patys seniau turejo...
Kaip ir lb.teigiamai issisprende ![]()