Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu filmai visada lieka filmais.

Na tokie filmai atspindi erotines fantazijas, kaip bebūtų.

Atsakyti

Tai va,kadangi galvoju plačiai,tai senai supratau,kad reikia gyvent kaip tau gera,ir nesiparint dėl niekų. Man nereik stengtis,mane priima tokią kokia esu,aš irgi,mums gera su kalisonais,kroksais,sumuštiakais lovoj žiūrint filmą,gert alų ant kelmo ir garsiai žvengt arba pyktis,arba žliubt kai bloga diena,tingėt arba netingėt,kept kepsnį,arba pirkt picą,miegot iki pietų  arba  žiūrėt filmus. Ir mes pasidžiaugiam vienas kitu,kai einam kur nors. Nu gi graži ta mano Intemora, nu gi visai nieko tas mano kareivis.bet dar smagiau šokt atgal į kalisonus ir pasimylėt arba šiaip tingiai pagulėt  .

Aš visai nenoriu puoselėt moteriškumo,aš noriu gyvent taip kaip man  komfortiška.nesiekiu jokios tobulybės.ir iš kito jos nereikaluju.ir gerai,nes jei vis puoselėtų vyriškumą,tai man reiktų tobulėt moteriškai,tai mes netiktumėm vienas kitam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 spalio 2020 - 23:21

Savianalizė nėra parinimasis dėl niekų. Kaip ir bet koks domėjimasis kažkokiais reiškiniais, tarsi hobi. Tau vat įdomu sumuštiniai prie siaubiako. O man visai nerūpi nei tai nei tai. Aš geriau knygą paskaitysiu ir veido procedūra pasidarysiu . Tu gyveni taip kaip tu nori, kiti gyvena kaip jie nori. Ir tai kas tau atrodo niekai, kitam lb įdomu ir verta dėmesio 

Lb gerai pasakei - gyvent reikia kaip pačiam norisi. Vat tik kad norisi žmonėms skirtingų dalykų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 07 spalio 2020 - 23:28

Tai jo,todėl kroksams sakau taip ir moteriškumo stovyklos manęs netraukia.

Atsakyti

Babyte sakai

Čia jau kaip basutės. Labai gražios.

Atsakyti

Aš tai iš tų, kur namie ne gražiai, o patogiai. Aišku, galima būtų suderinti tą. Bet pas mane nesuderinta  :geda: po darbo varau į dušą, plaunu veidą nuo makijažo, įšoku į senas treningines kelnes, arba timpas. Maikutės irgi ne kažką pas mane... ir ardau šukuoseną. Tik padarius šiuos dalykus, pasijaučiu grįžus iš darbo ir, kad pradėsiu ilsėtis 😊 Tapkės tai irgi... patogios man  :brunette:​ 

Atsakyti

Fėja*, 08 Spa 2020 - 06:36, parašė: Aš tai iš tų, kur namie ne gražiai, o patogiai. Aišku, galima būtų suderinti tą. Bet pas mane nesuderinta :geda: po darbo varau į dušą, plaunu veidą nuo makijažo, įšoku į senas treningines kelnes, arba timpas. Maikutės irgi ne kažką pas mane... ir ardau šukuoseną. Tik padarius šiuos dalykus, pasijaučiu grįžus iš darbo ir, kad pradėsiu ilsėtis 😊 Tapkės tai irgi... patogios man :brunette:
Kuo platesnės maikės tuo geriau. O kroksai tai labai patogu,jie lengvi ir greit įsispiriami. Tai sakau,kad ten jau basutės,o ne tapkės.bet tikrai nebausios.bet su tokiom į miestą varyčiau vasarą😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 06:01

Ai,ir aš nežiūriu siaubiakų.tik mistinius filmus😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 05:51

Fėja*, 08 Spa 2020 - 06:36, parašė: Aš tai iš tų, kur namie ne gražiai, o patogiai. Aišku, galima būtų suderinti tą. Bet pas mane nesuderinta :geda: po darbo varau į dušą, plaunu veidą nuo makijažo, įšoku į senas treningines kelnes, arba timpas. Maikutės irgi ne kažką pas mane... ir ardau šukuoseną. Tik padarius šiuos dalykus, pasijaučiu grįžus iš darbo ir, kad pradėsiu ilsėtis 😊 Tapkės tai irgi... patogios man :brunette:
O kokias tų ten šukuosenas mandras darai,kad ardyt reikia?
Atsakyti

Gailes tapkes man butu nepatogios. Ten ispiriamos basutes.

Atsakyti

As tai turbut buciau tarp moters dukros ir karalienes :angel2:​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Spa 2020 - 07:18, parašė: As tai turbut buciau tarp moters dukros ir karalienes :angel2:
Tai ten visko po truputį kiekviena rastų.
Atsakyti