Gailes tapkes man butu nepatogios. Ten ispiriamos basutes.
Lb patogios. Čia ryeker slepkes. Vat ilgai vaikščiot su Jom kažkaip pavargsta kojos, o po namus pats tas
Gražus plaukai
Na, mano kirpėja sako, kad turiu juos jau kirpt, kad pagal amžių netinka man. Bet.... aš priimu tą nuomonę, neįsižeidžiu, suprantu, bet .... Nekerpu dar.
Buvau nusikirpus virš pečių jie kabojo. Nešiojau trumpus kelis metus. Bet atsiauginau Ir man fainiau ilgi. Kol kas.
Fėja, ir plaukai labai gražūs, ir figūra matosi super 👌 ir spalva graži, kažkodėl tave šviesią įsivaizdavau 🙂
Aš diskusijoj apie kroksus sutinku, kad reikėtų namuose irgi būti kažkaip pasitempus. Na gal ne pasitempus, bet neapsileidus. Bet nu ir man sunkiai gaunasi, vis tiek norisi to treningo, o jie linkę išsitampyt labai greit, dar šuns plaukais apeina. Tapkes paprastas nešioju, dabar išmečiau, nes suplyšo, tai basa vaikštau. Kroksai spintoj guli, bet man jie kažkaip tik kaime patogu, namie per stambūs.
LavinaX, 08 Spa 2020 - 08:51, parašė: Fėja, ir plaukai labai gražūs, ir figūra matosi super 👌 ir spalva graži, kažkodėl tave šviesią įsivaizdavau 🙂 Aš diskusijoj apie kroksus sutinku, kad reikėtų namuose irgi būti kažkaip pasitempus. Na gal ne pasitempus, bet neapsileidus. Bet nu ir man sunkiai gaunasi, vis tiek norisi to treningo, o jie linkę išsitampyt labai greit, dar šuns plaukais apeina. Tapkes paprastas nešioju, dabar išmečiau, nes suplyšo, tai basa vaikštau. Kroksai spintoj guli, bet man jie kažkaip tik kaime patogu, namie per stambūs.Vat tie iš rimi už tris visai nestambūs😁. Fėjos plaukai ir šukuosena super.