Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gailes tapkes man butu nepatogios. Ten ispiriamos basutes.

Lb patogios. Čia ryeker slepkes. Vat ilgai vaikščiot su Jom kažkaip pavargsta kojos, o po namus pats tas

Atsakyti

Tai ten visko po truputį kiekviena rastų.

Taip, visose Yra visko. Testai padeda nustatyti kiek ko yra procentais. Harmoningoj motery po 25 kiekvienos turėtų būt 

Atsakyti

O kokias tų ten šukuosenas mandras darai,kad ardyt reikia?

Pas mane plaukai ilgi. Tai į darbą aš priekį pasikeliu biški, tada rišu į uodegą. Dažniausiai suku kuodelį. Tai grįžus, viską išsiimu ir į paprastą Vasilisos kasą supinu 😄

Atsakyti

Va, tokie maždaug  bet dažniau su kuodeliu būnu susuktu apačioje.

Atsakyti

Gražus plaukai

Atsakyti

Vo, kažkas tokio. Priekis kilsteltas ir kuodas susuktas.

Atsakyti

Gražus plaukai

Na, mano kirpėja sako, kad turiu juos jau kirpt, kad pagal amžių netinka man. Bet.... aš priimu tą nuomonę, neįsižeidžiu, suprantu, bet .... Nekerpu dar.

Buvau nusikirpus virš pečių jie kabojo. Nešiojau trumpus kelis metus. Bet atsiauginau Ir man fainiau ilgi. Kol kas.

Atsakyti
Nematau jokiu plauku , bet jei gaile sako kad grazus.
O kodel rekomenduoja kirpt? Kaip tik ,jei plaukai grazus ,tai itin puosia moteri , bet kokio amziaus.
O trumpi visada yra kirpejos biznis, dazniau reikia lankytis ,kad palaikyt sukuosena.
Per pandemija ismokau kirpt vyrus, pati sau nusikerpu nusiurusius galus ir vaikstau irgi su kuodu.
Atsakyti

Alta, jie iki liemens, net žemiau iš tikro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 spalio 2020 - 07:39
Ilgi plaukai yra labai grazus naturalus aksesuaras. O jei visos moterys staiga taptu patenkintos savo isvaizda tada zlugtu labai didelis verslas. Atsiprasau ,as irgi froido su jungu gerbeja. Paskaitau ar paklausau ,laiks nuo laiko.
Atsakyti

Fėja, ir plaukai labai gražūs, ir figūra matosi super 👌 ir spalva graži, kažkodėl tave šviesią įsivaizdavau 🙂

Aš diskusijoj apie kroksus sutinku, kad reikėtų namuose irgi būti kažkaip pasitempus. Na gal ne pasitempus, bet neapsileidus. Bet nu ir man sunkiai gaunasi, vis tiek norisi to treningo, o jie linkę išsitampyt labai greit, dar šuns plaukais apeina. Tapkes paprastas nešioju, dabar išmečiau, nes suplyšo, tai basa vaikštau. Kroksai spintoj guli, bet man jie kažkaip tik kaime patogu, namie per stambūs. 

Atsakyti

LavinaX, 08 Spa 2020 - 08:51, parašė: Fėja, ir plaukai labai gražūs, ir figūra matosi super 👌 ir spalva graži, kažkodėl tave šviesią įsivaizdavau 🙂 Aš diskusijoj apie kroksus sutinku, kad reikėtų namuose irgi būti kažkaip pasitempus. Na gal ne pasitempus, bet neapsileidus. Bet nu ir man sunkiai gaunasi, vis tiek norisi to treningo, o jie linkę išsitampyt labai greit, dar šuns plaukais apeina. Tapkes paprastas nešioju, dabar išmečiau, nes suplyšo, tai basa vaikštau. Kroksai spintoj guli, bet man jie kažkaip tik kaime patogu, namie per stambūs.
Vat tie iš rimi už tris visai nestambūs😁. Fėjos plaukai ir šukuosena super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 08:08