Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Fejos plaukai liuks, pritariu Altai, grazus plaukai grazu bet kokiame amziuje. 

Atsakyti

Tai nieko blogo turbūt nera treninguose. Jei jie moteriški, tvarkingi, švarus. Esmė bendras įvaizdis kaip supratau. Higiena, tvarka, kvapas ir pan. pvz aš vyriškų rūbų nenešioju net namie. Kaip ir riebaluota galva stengiuosi nevaikščioti 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 08 spalio 2020 - 08:13

Fėja, nieko nereikia kirpti jei pačiai patogu ir patinka. Iš vis nesuprantu prie ko čia amžius. Mano akimis trumpi plaukai kaip tik sendina dauguma 

Atsakyti

Mano plaukų tiek daug ,kad turbūt pasiriebalavę geriau.😁 Anksčiau net pavydėdavau normaliems plaukams,norėjau paprastų ,prigludusių,o dabar jau priimu kaip savo individualumą .visi mes skirtingi.bet fėjos tobuli plaukai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 08:23

Ir man pradėjo jie visai patikt,o ko ne.visokių yra,visokių reikia😁😁😁

Bet kai buvo madingi tik tokie kur prilipę ir tiesūs tiesūs,tai visaip bandydavau tą efektą išgaut ir serumais visokiais ,šampūnais su kerotinu,kondicionieriais ir žnyplėm,ne ir viskas.😁😁😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 08:46

Murzinais ir as nevaikstau.

Beje, vyriski rubai ant moters gana sexy atrodo. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 spalio 2020 - 08:30

Intemora, tavo gal skaitosi garbanoti, jei panaudotum spec priemones, gal išgautum iš jų vaizdą banguotų plaukų.

Mano tos arklio uodegos šukuosenos plaukai tai tiesinti. Aš ten laive, tai po kirpėjos kaip tik 😄 Šiaip jie irgi pučiasi kažkiek. Bet ilgi, sunkūs, tai po plovimo tiesūs būna irgi. Va jau po kasų tai susiglamžę.

Aš pritariu tam, kad negerai, jei kaip rusai sako - s zadi pionierka, s peredi -piensianierka. Bet aš dar ne pensianierka tikrai 😄

Atsakyti

Naminė kasa.... 

Ir maikė naminė 😄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 08 spalio 2020 - 08:37

Fėja*, 08 Spa 2020 - 09:33, parašė: Intemora, tavo gal skaitosi garbanoti, jei panaudotum spec priemones, gal išgautum iš jų vaizdą banguotų plaukų. Mano tos arklio uodegos šukuosenos plaukai tai tiesinti. Aš ten laive, tai po kirpėjos kaip tik 😄 Šiaip jie irgi pučiasi kažkiek. Bet ilgi, sunkūs, tai po plovimo tiesūs būna irgi. Va jau po kasų tai susiglamžę. Aš pritariu tam, kad negerai, jei kaip rusai sako - s zadi pionierka, s peredi -piensianierka. Bet aš dar ne pensianierka tikrai 😄
Ir aš ne😁😁😁.todėl vaikštau ir kedena man kudlas vėjas.o tavo nuostabūs plaukai,čia tai tobuli plaukai.
Atsakyti

Ai,ko aš tik nebandžiau ir karpyt,galvojau,kad paplonės,tai dar durniau,kaip juodaodis tada su gaubliu ant galvos.😁😁😁 Žodžiu,bet dabar jau man gerai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 spalio 2020 - 08:49

Ne nu mirzinais aš irgi ne.nebent ten tuo metu apsikleckuoju.ko ko ,o visokių maikų nutampytų ir kelnių  tai pilna,kam čia murzinais vaikščiot😁😁😁

Atsakyti

As Intemoros vietoj su zele plaukus koreguociau. 

Atsakyti